Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, So, 08 Gru 2012, 08:40:49

slawek

Kandydatura Lisy Whelchel również była brana pod uwagę do udziału w najnowszym sezonie, ale odpuszczono więc pewnie Lisę jeszcze w Survivorze zobaczymy :)
Sławek

Rosa

Mile jest to że CBS jednak wciąż stawia na ten format. Tym razem mamy powrót do 2-godzinnej premiery co (mam nadzieję) pozwoli pokazac troche nowych zawodników a nie tylko Cochrana, Brandona i Philipa

Rosa

Zobaczymy, mowili o 2godzinnej, może zmienili, moze nie.
Obejrzalem sobie filmiki z fanami i w sumie wyglada to niexle, chociaż dali sporo osob spoza Kaliforni, to znaczy że troszkę rozszerzyli horyzonty poszukiwań uczestników (choć oczywiście musi byc jakaś misska, jakiż żolnierz).
Sens ma tez to co powiedział Probst, że teraz szukają drugiego pokolenia allstarsów. Po s16 czyli pierwszym FvF z 10 faworytów 6 wystąpilo w programie po raz trzeci, teraz może byc podobnie choc faworyci nie są tacy mocni jak wtedy. Poprzednio najgorszy byl chyba Penner z 6 czy 7 miejsce a tu mamy Fran ktora praktycznie wcale nie była w grze (ładna mi faworytka).
Szkoda że na starcie mamy praktycznie ustawiony sojusz ludzi ktorzy sie dobrze znaja i spotykają czyli Cochran, Brandon, Andrea, Dawn, Philip (nie wiem czy Fran jest w tej grupie czy tez nie) oraz singielki które są poza isniejącą kliką i bedzie im trudno wbic sie w istniejący sojusz czyli Corinne, Eryk, Brenda i Malcolm. Szkoda oczywiście dlatego że kibicuje raczej ostatniej czworce niz komuś z tej pierwszej piątki. ;)

slawek

Cytat: Rosa w So, 09 Lut 2013, 14:38:47
Zobaczymy, mowili o 2godzinnej, może zmienili, moze nie.

Mówili, że dwie godziny bo pewnie liczyli reklamy :)
Sławek

Showmag

Wg wstępnych zapowiedzi miały być 2 godziny. Pozniej CBS skróciło do 90 minut. Czyli bez reklam finalnie będzie to pewnie 70 minut.

Rosa

Cytat: Leon Zawodowiec w So, 02 Lut 2013, 00:46:04
Moglo byc gorzej!
Zaproszenie do udzialu w "Survivor 26" dostali m.in. Matthew "Matt" Wyatt Elrod oraz... Shannon "Shambo" Waters.

Odmowili. "Szamba" bym po raz drugi nie zdzierżył.
Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomosc :)
Po rozmowie z Russelem Shambo powiedziała że jeśli będzie sezon z nim to ona w nim wystąpi. No chyba po takiej deklaracji producenci nie beda teraz juz mieli wyjścia.

mia

Cytat: Rosa w Nd, 10 Lut 2013, 22:13:14
Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomosc :)
Po rozmowie z Russelem Shambo powiedziała że jeśli będzie sezon z nim to ona w nim wystąpi. No chyba po takiej deklaracji producenci nie beda teraz juz mieli wyjścia.
Tyle szczęścia na raz  :hahaha:
Czy 90 czy 120 min  to dobra wiadomość, ech stęskniłam się chyba ...

slawek

ale finał jak zapowiadają to też krzyczą "two hours season finale" a trwa półtorej, bo liczą z reklamami :) odliczamy już godziny ...  :yeah:
Sławek

Showmag

Telewizyjna matematyka po amerykańsku ma się zazwyczaj tak:

2 godziny (2 x 45 minut) = 1 godzina 20 minut (ok. 90 minut).

1,5 godziny (45 minut + 22 minuty) = 67-70 minut