X Factor 3

Zaczęty przez Toni, Nd, 03 Cze 2012, 09:02:50

Toni

Pierwsze kastingi do X-Factor 3 i widzimy zasiadające jury w składzie bez zmian. Szkoda aczkolwiek do przewidzenia.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Nayma

Jeżeli ktoś czytał na Pudelku ten artykuł - https://pudelek.pl/artykul/48154/okupnik_znowu_zaspiewala_skyfall_na_castingu_do_x_factor/ - o rzekomych jękach i buczeniu publiczności przy wykonaniu "Skyfall" przez Tatianę Okupnik na castingu, może zobaczyć jak było naprawdę:

A dla przypomnienia wcześniejsze wykonanie tej samej piosenki przez Tatianę:

Showmag

Co za ustawka.
To mi wygląda na akcja zorganizowaną, by oczyścić imię Tatiany. I jeszcze wysłużyli się jakąś dziewką z castingu w tym celu.

chatiflatt

Tatiana śpiewa do mikrofonu, raczej wyje, widać to na scenie i na ekranie. Po czym w 48. sekundzie odsuwa mikrofon od twarzy - też to widać na scenie i na ekranie. A w śpiewie nie ma żadnej pauzy, słyszymy jednostajny dźwięk. Dziwne.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

TVN ogłasza daty premier "X Factora 3", "Surowych rodziców 2", "Kuchennych rewolucji 7" i "Top Model 3"
https://showmag.info/2013/01/28/tvn-oglasza-daty-premier-x-factora-3-surowych-rodzicow-2-kuchennych-rewolucji-7-i-top-model-3/

Toni

Widać w ślad za "Must be the music" poszedł i "X-Factor". Mam na myśli niestandardowe dotąd rozpoczęcie nowej edycji programu. Fajnie, że w końcu coś innego a nie, że zawsze start w marcu/wrześniu.

MaciusW

Ale ile razy można ciągnąc ten am program. W końcu to się przecież znudzi tak samo jak Taniec z gwiazdami ...

Showmag

Toni

No to nowy sezon czas zacząć. Spodziewam się ciekawych uczestników z osobowością. Czy ktoś jeszcze oprócz mnie zasiądzie
o godz. 20:00 przed telewizorami by obejrzeć X-Factor? :)

Toni

Fajnie się oglądało wczorajszy odcinek. Na nudę nie można było narzekać. Uczestnicy ciekawi, fajnie wyglądający i co najważniejsze mający interesujące wokale.
Najbardziej podobał mi się wokal Beaty i Grzegorza.
To, że nie przepadam jakoś specjalnie za Patrycją Kazadi nie oznaczało według mnie, że lepiej żeby prowadzącym był nadal Kuźniar.
Nowe zmienione logo programu nie bardzo mi się podoba. Ale no cóż. Niemcy także w 3. edycji zmienili logo.

chatiflatt

Ten program to jeden wielki teatr. Dziewczyna z Syberii fałszowała jakby rysowała styropianem po szkle, a Wojewódzki patrzył na nią oczami kota ze Shreka i z rozdziawionymi ustami i mówił, że nie liczy się głos tylko to, że wie czym jest scena. Tak samo Elton. Skakał, piszczał, a śpiewu tam jak na lekarstwo.

Przesuńmy się w czasie. Syberyjka lub Elton przechodzą do finału, do grupy Czesława. Kuba, który wcześniej tak bardzo chwalił teraz nie przestaje krytykować. W każdym odcinku pojawiają się nowe wymyślne i niemiłe metafory.

Mam moralnego kaca, bo obejrzałem pierwszy odcinek. Przyczyniłem się tym samym do lepszej oglądalności i dałem zarobić 50-letniemu idiocie zza blatu.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Obejrzałem fragment i żadnych zmian na lepsze nie ma. Program jest okropny, sztuczny i żenujący. Do tego Wojewódzki z tymi swoimi oklepanymi tekstami. Dawno nie widziałem tak nieudanego programu. Jedynie Kazadi na plus.

mares51

Jak dla mnie to małżeństwo też na plus ;) Nie wiem jak się nazwali, mężczyzna śpiewał Use Somebody KoL.

Toni

Pierwszy odcinek 3. edycji X-FACTOR obejrzało 3,88 miliona widzów. Źle nie jest jednak fajnie by było gdyby taki wynik utrzymywał się w następnych odcinkach.
[Nielsen Adience Measurement]