Tylko Taniec 3

Zaczęty przez Damian, Pt, 19 Paź 2012, 09:06:26

Damian

Oficjalnie będzie trzecia edycja programu, którą potwierdzili producenci show.

Showmag

chatiflatt

Kasia Kępka zbyt mało przebojowa?! To sorry, na kim oni robią te badania, że im algorytmy pokazują, że Cichopek to maksimum przebojowości?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Obstawiam że zwolnienie Krystyny Mazurówny i Kasi Kępki zakończy żywot programu na 3 edycji.

chatiflatt

Cichopek jest przebojowa tak samo jak Krupa naturalna :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kardines

Wyrzucenie Mazurówny z TT to tak jak wyrzucenie Kory z MBTM ->pozbycie się najciekawszego jurora. Jeśli dodadzą kolejną osobę pokroju Liszowskiej to naprawdę program wiele straci. Kasia Kępka wg mnie była bardzo dobrą prowadzącą. Zamiana jej na sztuczną Cichopek bez sensu, tym bardziej jeśli powodem zwolnienia Mazurówny miała być walka o młodych widzów.

Toni

Nowa prowadząca - odgrzewane kotlety. Dziękuję. Od damego początku Anna Głogowska w TzG mnie drażniła.
Teraz tutaj w roli prowadzącej. Dla mnie to jakieś nieporozumienie.
Jeśli już zmiana prowadzącej to nie na nią. Jeśli chcieli koniecznie tancerki w dodatku znanej to Edyta Herbuś.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Też jakoś specjalnie jej wypowiedzi w "Tańcu z Gwiazdami" nie powalałby mnie. Zdecydowanie zmiana na minus - Kasia Kępka była idealną prowadzącą. Cóż, program chyba się zakończy na 3 edycjach...

Toni

Program zakończy się gdy władze stacji nie będą zadowolone z oglądalności. Inni oglądają takie programy dla uczestników inni dla jury i prowadzących.

Toni

Pierwszy odcinek trzeciej edycji "Got to dance. Tylko taniec" obejrzało 2,773 miliona widzów.
[Nielsen Audience Measuremenet]