Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, So, 08 Gru 2012, 08:40:49

Kardines

Mam nadzieje ze to nieoficjalna lista i coś sie zmieni. Kolejnego sezonu z Hantzem nie zniose...  @_@

kokosanka

Żenada :P Za dużo osób z South Pacific-szkoda,że nie wzięli Jima i Whitney.
Brenda,Andrea- lol co one takiego ciekawego zrobiły? ;/
Przygłupy Erick,Cochran,Philip i Brandon ;/
Corinne nie znosze jako osoby ale może być ciekawie
Malcolm cieszy

Rosa

Eric, Malcom - mają zapewnic mięśnie dla swojego plemienia. Malcolm znowu ma praktycznie zagwarantowany immunitet az do polączenia
Corinne - lubie czarne charaktery, dobrze że wrocila, szkoda że z taką ekipa, nie ma szans bo nie dogada się z takimi ludźmi jak Brandon czy Cochran
Brenda - moj faworyt, najlepszy gracz w S21, wolalbym ja widzieć w pelnych allstarsach ale mam nadzieje że pójdzie w ślady Parvatti, wygra tu i zobaczymy ją w allwinners
Francesca  - rozumiem że produkcja chciała sobie zażartować z tą kandydaturą ale nie bardzo widzę co mial na celu ten żart i czemu ona jest w programie
Philip - zajał miejsce dla faceta >40 , w sumie moglo byc gorzej
Andrea - najsympatyczniejsza z S22 ale uczciwie trzeba przyznać że Andrea była lepsza pod wzgledem umiejetności gry
Cochran, Brandon , Dawn - największe nieporozumienie, cały sezon już na starcie jest ustawiony pod ta trojcę ktora już przed programem tworzy ze sobą sojusz. Cała trojka ze sobą przebywała w panderosie i nie kryli się z tym że siebie lubią. Teraz aby te "charaktery" nie wypadły za wcześnie wrzucono ich razem. Nie lubię takich sytuacji gdy cała gra jest ustawiona pod konkretne osoby. Podobnie jak Kokosanka uważam że z South Pacific w grze powinni wystapic Jim i Whitney a nie karaluch, wariat i pani ktora bedzie pelnila role ich mamusi.

bobaas

Zobaczymy jak to będzie. Też znalazłbym sporo osób ciekawszych.
Co do tych znajomości i sojuszy i ustawek to może rzeczywiście tak jak jest w newsie zrobią to w ten sposób, że nie będzie plemion Fanów i Faworytów a mieszanki. To byłoby zdecydowanie ciekawsze.

mia

Cytat: kokosanka w Śr, 12 Gru 2012, 22:23:40
Żenada :P Za dużo osób z South Pacific-szkoda,że nie wzięli Jima i Whitney.
Brenda,Andrea- lol co one takiego ciekawego zrobiły? ;/
Przygłupy Erick,Cochran,Philip i Brandon ;/
Corinne nie znosze jako osoby ale może być ciekawie
Malcolm cieszy
Podpisuję się obiema rekami :bravo: Zwłaszcza to nagromadzenie beznadziejnych facetów :sciana:
Cytat: Rosa w Śr, 12 Gru 2012, 23:10:36
Malcolm znowu ma praktycznie zagwarantowany immunitet az do polączenia
A skąd ten wniosek? Zresztą obyś miał rację bo pozostali nie rokują.  Nie uważam też Brendy za dobrego gracza. Gdy jej jedyny plan się posypał to nie szukała innego wyjścia, tylko od razu się poddała.

Rosa

Cytat: mia w Cz, 13 Gru 2012, 13:51:07
A skąd ten wniosek? Zresztą obyś miał rację bo pozostali nie rokują.  Nie uważam też Brendy za dobrego gracza. Gdy jej jedyny plan się posypał to nie szukała innego wyjścia, tylko od razu się poddała.
Bo jest "fizycznym" w raczej slabym plemieniu ktore będzie potrzebowalo siły fizycznej. Sam Eryk nie da rady. Tak samo przeciez bylo w tym sezonie, żadne z plemion nie mogło sobie pozwolic na wyrzucenie silnego faceta.

ciriefan

Cast oceniam tak pół na pół. Faceci są beznadziejni, a kobiety są ok.

Erik - było do przewidzenia, że zaproszą go prędzej czy później. Osobiście go nie lubię i jestem na nie, jeśli chodzi o jego udział, ale z drugiej strony fajna historia: 10 sezonów później fan zmienia się w faworyta. Czy jego gra też się zmieniła i zasłuży na to miano? Zobaczymy.

Cochran - nie trawię go, ale to również było do przewidzenia. Cały sezon 23 się kręcił wokół niego i Probst jest w nim zakochany, więc to mnie wcale nie dziwi.

Phillip - kolejny wybór, który mnie nie zaskakuje, bo jego Probst też uwielbia. Już po zakończeniu 22 zapowiedział, że chce go z powrotem. A mnie to cieszy, bo jestem w mniejszości, która uwielbia Phillipa. Gdyby nie on, byłoby w 22 o wiele nudniej.

Brandon - osobiście tego wyboru kompletnie nie rozumiem. Najmniej go lubię z całego tego castu. No ale cóż, w końcu to Hantz, znowu Probst zadziałał.

Malcolm - jedyny normalny facet w gromadce crazy players. Jak dla mnie też niczym specjalnym się nie wykazał w 25, ale go lubię i będę mu kibicował.

Brenda - nie rozumiem zachwytów nad nią. Tzn jeśli chodzi o grę, bo wiadomo, że każdy lubi inny typ charakteru. Od samego początku 21 Probst zapowiadał, że to 2 Parvati. Potem po zakończeniu 21 zapowiadał, że chce ją z powrotem (więc to kolejny nie zaskakujący wybór). Cóż, Parvati ona na pewno nie była. Bo co Brenda zrobiła poza założeniem sojuszu na początku gry? Kompletnie nic. A na koniec się poddała i nie walczyła i z tym właśnie ją kojarzę. Postacią ciekawą też nie była, już ciekawsza była niewidzialna Purple Kelly, bo było się chociaż z czego pośmiać.

Andrea - cieszy mnie jej widok w tym caście. W sumie też nic ciekawego nie zrobiła, ale jest słodziakiem i miło będzie na nią popatrzeć ;)

Dawn - ja ją lubiłem. Tym razem jak zapomni o emocjach to może zajść daleko.

Corinne - the bitch is back. Uwielbiam ją, mam nadzieję, że zajdzie daleko, bo ten sezon potrzebuje porządnego villaina po stronie faworytów.

Francesca - poważnie? Tzn ja ją uwielbiam. Pomimo tego, że wyleciała pierwsza, jest moją ulubioną zawodniczką z 22 sezonu, bo był tak nudny i beznadziejny :P Ale i tak nie rozumiem, jakim cudem ona jest all starem... Cóż, możemy liczyć na jakieś kłótnie Franczłeski z Phillipem :D

skm94

Najbardziej rozczarował mnie brak Troyzana (podobno miał być, ale zastąpili go Malcolmem - jak dla mnie obydwoje powinni wziąć udział), brakuje mi też Martiego. Francesca to jakis jeden wielki zart. Cochran, Brandon i Philip - rozumiem dlaczego ich wzieli, chociaż ich nie lubię, ale np. Dawn w ogóle niczym się nie wyróżniła. Jedyne osoby które w miarę mogą być to Malcolm, Corinne i Brenda.

Hanari

Dla mnie również obsada jest bardzo słaba
Erik- nie oglądałem 16 sezonu to się nie wypowiadam
Corinne- nie lubiłem jej, ale może wnieść coś ciekawego do tego sezonu
Brenda- moja faworytka, mam nadzieje, że wygra
Andrea- nic szczególnego nie zrobiła, ale w porównaniu do reszty jest spoko
Franceska- żal
Phillip- fajnie, będzie śmiesznie
Cochran- najbardziej znienawidzony przeze mnie uczestnik, zepsuł cały sezon 23 i jeszcze dostanie dużo confesionali, mam wrażenie ( i nadzieje) że odpadnie jako pierwszy
Brandon- kolejny sezon gadania o bogu i uczciwości, ale go nie wyrzucą bo jest silny
Dawn- absolutnie nic nie zrobiła
Malcolm- nie lubiłem go ale chyba będę musiał polubić, oby zawarł sojusz z Brendą
zdecydowanie bym wolał, gdyby zamiast tych "gwiazd" z sezonu 23 był Jim i Whitney i zamiast Franceski Marti

Showmag

Moglo byc gorzej!
Zaproszenie do udzialu w "Survivor 26" dostali m.in. Matthew "Matt" Wyatt Elrod oraz... Shannon "Shambo" Waters.

Odmowili. "Szamba" bym po raz drugi nie zdzierżył.