MasterChef

Zaczęty przez Showmag, Nd, 01 Kwi 2012, 00:41:38

Nayma

Cytat: chatiflatt w Nd, 25 Lis 2012, 16:50:20
@Nayma, niekoniecznie, nie śledzę wszystkiego, co związane z Basią Ritz.
Nie musisz, ale zapytanie w dziale programu "MasterChef", o jakim programie ktoś rozmawia, jest nieco dziwne i niepotrzebne według mnie.

chatiflatt

Powrócę do pytania, nie chcąc wdawać się w niepotrzebną polemikę, gdzie pisano o tym, że B. Ritz chwaliła się w niemieckich mediach wygraną w Polsce?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nayma

Pewnie w niemieckiej prasie.  :los:

Zresztą widać, że każdy wraz z adminem chce chronić tutaj do końca informację kto zwyciężył, ponieważ być może są tutaj osoby, które jeszcze tego nie wiedzą i wiedzieć wcale nie chcą, więc mógłbyś to uszanować i nie spoilerować.

chatiflatt

:pajac:
Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, lepiej nic nie mów. Bo mozesz się ośmieszyć.

Nic już nie pisz.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nayma

Grzecznie zwróciłam Ci uwagę.
Jeżeli na mnie naskakujesz bez powodu, nie licz na szacunek z mojej strony. Szanuję tylko te osoby, które szanują mnie.

chatiflatt

Google nic nie pokazują. Ediss, Damian, skąd macie info o tych przechwałkach?
Barbara Weston

Ediss

Gdzieś czytałem, że Basia w Niemczech chwaliła się wygraną, a moją uwagę i w zasadzie pełne przekonanie co do zwycięstwa Basi przykuł wpis: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=531264276887116&id=510166462330231

Damian

Chati, Ediss mnie uprzedził. Po prostu kilka tygodni wcześniej wyciekły pierwsze plotki, że Basia wygrała. Dokładnie to co, podał Ediss. Czytałem też że jedna osoba z ekipy zdradziła że program wygra blondynka.

Damian

Sam program był ekstra, zwyciężczyni niezbyt mi pasuje, ale cóż zrobić. Żałuję tylko że druga edycja dopiero jesienią 2013.

chatiflatt

Ze strony internetowej; może to plotki, ale przed chwilą Baśka mówiła o restauracji w programie:

~soia 2012-11-25 10:52
basia wygra. pochwalila sie wzytskim ze otwiera restauacje w sopocie...
Barbara Weston

Ciekavy

Taka ciekawostka -
Na piekarnikach widoczne były godziny, z których wynika, że finał zaczęto kręcić przed 22.00, by zakończyć po północy, więc wyniki pewnie grubo po pierwszej.

Damian

A no właśnie, też na to zwróciłem uwagę. Chyba że zegarki miały złą godzinę ustawioną. :P