[USA] Big Brother 14

Zaczęty przez Showmag, Cz, 21 Lip 2011, 15:21:39

Rosa

Tylko jutro i tak wyleci Jojo, nie ma obecnie innej mozliwosci więc pod tym wzgledem nie bedzie żadnych emocji. To co mnie w jutrzejszym odcinku interesuje to jaki twist jutro nam podarują. MUSZĄ cos zrobic aby wytłumaczy to że jeszcze się jury nie zaczeło. Czy bedzie to powrót (w jakiejs formie) trenerów do gry czy też głosowanie kogo chcemy ujrzec ponownie w grze (ale tylko dla 2 zawodników? troche mało).

sloneczko107

14x06

I wszystko przez głupiego Hantza... a tak to Britney miałaby świetną drużynę Smile cieszę się że Shane wygrał PoV, ale z drugiej strony lubię JoJo i Danielle i nie chcę żeby którakolwiek z nich odchodziła z gry; zastanawia mnie tylko jedno czy osoba która odpadnie jutro zostanie sędzią, czy Julie kolejny szokujący twist odkryje xd

Rosa

Willie Hanz znowu zamkniety :)
Tylko tym razem nie w domu BB a w areszcie za prowadzenie pod wplywem
https://tmz.com/2012/07/26/willie-hantz-big-brother-arrested/

sloneczko107

14x07

Cóż odpadła JoJo, trudno, lubiłam i ja i Danielle, więc choć jedna z faworytek mi została :D bardzo się cieszę że Shane wygrał HoH, Britney zostaje co najmniej jedne tydzień <33 i w ogóle gdyby amerykanie byli mądrzy to zagłosowali by na NIE i trenerzy by nie wrócili xd ale wtedy produkcja miałaby zonka bo teoretycznie JoJo powinna być sędzią ;) choć znając wszelkie manipulacje to widzowie 'zagłosują' na TAK... co do tego kogo moim zdaniem Shane powinien nominować... hmm Franka nie nominuje, bo ma z nim sojusz to proste, ale jakby nominował kogoś od Boogiego i kogoś od Janelle to byłoby świetnie xd w ogóle marzy mi się, żeby Will wyleciał bo go nie lubię xd

Tkk_Bolly

Cytat: Rosa w Cz, 26 Lip 2012, 14:44:17
Tylko jutro i tak wyleci Jojo, nie ma obecnie innej mozliwosci
ludzie przestańcie spoilerować

14x07
sezon daje radę, co tydzień zmienia się układ sił i Britney i Shane (z nowych mój faworyt) znów u władzy. Wiadomo, że widzowie "zdecydują", że coache staną sie uczestnikami już w przyszłym tygodniu, tym samym Dan musi przetrwać jeszcze tydzień, choć nie sądzę aby poleciał z Daniele, biorąc pod uwagę relację Daniele i Shane'a raz, a dwa, że produkcja na to nie pozwoli ( Dan pewnie stałby się uczestnikiem przed eliminacją Daniele)
z nowych tylko Shane daję radę, szkoda trochę jojo, bo miała potencjał.

Pudelek

14x07
Obecni uczestnicy nie mają szansy z Trenerami! Z nowych liczą się tylko: Shane, Frank i Ian. Zapewne będą trzymać z Trenerami bo każdy chce mieć sojusz z najmocniejszymi. Reszta nowych prawdopodobnie pozostanie statystami.

Rosa

Cytat: Tkk_Bolly w Pt, 27 Lip 2012, 20:08:55
Cytat: Rosa w Cz, 26 Lip 2012, 14:44:17
Tylko jutro i tak wyleci Jojo, nie ma obecnie innej mozliwosci
ludzie przestańcie spoilerować
Jak spoilerem może być przewidywanie tego co sie dopiero wydarzy? Przecież eviction jest LIVE.

Tkk_Bolly

różnicą jest przewidywanie w niedzielę, a w czwartek tuż przed samą eliminacją, kiedy wszystko jest już postanowione

Rosa

Nadal nie rozumiem?
W niedziele można a w czwartek już nie? A może odwrotnie? I niby dlaczego przewidywanie we wtorek różni sie od tego środowego i czwartkowego?

sloneczko107

14x08
Frank jak dla mnie ma teraz najlepszą pozycję w grze, Boogie jako mentor, Shane sojusznik... i kto mu podskoczy? A otóż mam nadzieję, że gdy mentorzy wejdą do gry, a tak na pewno się stanie to sam Mike bedzie chciał się pozbyć Franka bo uzna go za konkurencję :D

Showmag

Moze mi ktos wyjasnic jak to się stalo, ze druzyna Janelle odwrocila się od druzyny Britney?
Edit leży.

Rosa

Normalnie :) Janelle wchodziła w tylek Britney dopóki nie odbyly sie nominacje Williego a potem POV. Po tym nie trzeba już się bylo podlizywac i lepiej było miec dobre stosunki z drużyną Boogiego, teraz sytuacja się odwróciła to ponownie Janelle stała się mila dla Shanea :)

sloneczko107

Janelle po prostu jest jak szczur który wie kiedy uciec z tonącego statku :lol: i choć ją lubię to dzięki jej przeskokowi Boogie będzie w grze dłużej xd

Phil

Janelle "zgadała się" z Boogie'm jeszcze przed eliminacją Kary.