[USA] Big Brother 14

Zaczęty przez Showmag, Cz, 21 Lip 2011, 15:21:39

Tkk_Bolly

w czwartek premiera a tu cisza?

w tym roku znowu wrócą uczesnicy z poprzednich edycji, zobaczymy Britney z s12 :wisienka:, Janelle z s. 6 i 7 i Boogie s2 i zwycięzca s.7 i Dan zwycięzca sezonu 10. Trwają spekulacje jaką rolę odegrają w grze. Podejrzewa się, że bedą mentorami, każdy stanie na czele grupy uczestników i kiedy cały team mentora wyleci z gry, mentor razem z nim. Zwycięzcą sezonu miałby być nowy uczestnik + jego mentor. Ale jak dokładnie będzie przebiegał ten twist przekonamy się podczas premiery

Damian

Mnie cieszy jedno: nie będzie już Rachel, która siedziała tam dwie edycje. :P

Rosa

A mnie martwi co tam robi Boogie. Ani toto zabawne ale nie jest dobrym graczem, facet popsuł mi cała przyjemnosc ogladania BBUS7 a teraz znowu będe musiał ogladac tego oblesnego dziada.

Showmag

Pudelek

Może być Mike. Zniosę wszystko aby znów podziwiać Janelle.
Britney nie pasuje do tego grona All Starsów.

Rosa

Bardziej pasuje niż Boogie :)
Britney jest tam dlatego że zdobyla fan favorite w BBUS12 no a przede wszystkim aby dawała podobne konfesjonały co wtedy. Tutaj bardziej widze miejsce dla Britney niz dla Janelle. To w czym ona była świetna to konkurencje, natomiast tutaj raczej mentorzy nie będa musieli w nich startować.

Damian

14x01
Zaczęło się emocjonująco. Najpierw kilka słów o domu: trzeba przyznać że wystrój nareszcie od kilku edycji jest fajny, nowoczesny. Zaskoczyli mnie również pokojem zwierzeń. Nareszcie zmieniono w nim wystrój. Jest nowe tło oraz fotel. Nie był zmieniany od 11-13 edycji! Uczestnicy tej edycji fajnie zróżnicowani, większość polubiłem, jednak najbardziej od początku drażni mnie osobnik o imieniu Wil. Jak On się zachowuje!  :plask: Jeśli chodzi o mentorów to całkiem nieźle ich dobrali, chociaż mogli dać lepszych, mam nadzieję że tamci zostaną na edycję All Stars. Konkurencja emocjonująca, co niektórzy kompletnie sobie nie radzili. Od razu pierwsza eliminacja, aby nie za szybko?

Tkk_Bolly

14x01
Britney po wejściu Janelle " I'm trying not to be like all this newbies and like freak out too"
Britney is baack :D
Już dzięki niej to będzie udany sezon, zwłaszcza, że tak świetnie się dla niej rozpoczął. Pisk przy wygranej konkurencji bezcenny :D

Pudelek

14x01,02
Dobry początek. Trochę zdziwiły mnie wybory All Starsów. Jedynie Boogie postępuje logicznie! Choć musi się nieźle gimnastykować bo ludzie ii tak nie mają do niego zaufania.
Janelle już tak nie błyszczy, zwłaszcza zbyt często pojawiając się obok Britney! :P
Nowi uczestnicy w większości irytujący w związku z fonią, wyglądam i zachowaniem. Chociaż rok temu zapowiadała się ciekawa grupa, a jak się skończyło wszyscy pamiętają...

Tkk_Bolly

14x02
Willy ma coś ze swojego brata, bo słucha Britney & Janelle jak pies. Podoba mi się sojusz trzymający władzę.

Jak na razie to Janelle postawiła się w dużo lepszej sytuacji niż Boogie

Damian

14x02
Wil cały czas mi działa na nerwy, nie mogę na niego patrzeć. Niech On już wyleci. Janelle jest niezła. :D Nowi już kombinują. Ale miałem ubaw jak zobaczyłem Jenn w kapelusiku podczas konkurencji.  :ubaw: Niezłe zestawienie! Ian to dopiero robi z siebie pośmiewisko, niezły plan obrał.

joker

14x02
Jak zwykle to bywa w mixach all-starsów z newbies, nowi tworzą jedynie tło dla gry byłych uczestników. Nie lubię takich połączeń, lepsze są edycje albo tylko z nowymi, albo tylko z all-starsami. Zrobiły nam się dwa sojusze - Britney z Janelle oraz Dan'a z Boogie'm, trochę dziwne wydało mi się, że pierwszym wyborem Boogie'go jeśli chodzi o sojusz był Dan, który już na starcie stracił jednego zawodnika ze swojej drużyny.

Pudelek

Na sojusz z Janelle to raczej szansy już nie ma... :P

joker

no właśnie! jaka jest ich historia? nie miałem jeszcze okazji obejrzec edycji all-stars :(