Tylko Taniec

Zaczęty przez Showmag, So, 03 Gru 2011, 10:32:03

ciriefan

Wyniki odcinka mocno rozczarowujące. Kibicowałem Fair Play Kwadrat i duetowi Zielińska/Olszewski, nikt z nich niestety nie wszedł. Nie dziwi mnie przejście Lollipops, bo jak usłyszałem o marzeniu związanym z Disneylandem, to sam nawet pomyślałem, że to urocze i że pewnie wiele osób na nich zagłosuje. Najbardziej podobał mi się filmik Fantoma, który powiedział, że stracił rodziców, ale nie chce o tym opowiadać, tylko zaprezentować swój taniec (celebryci "tancerze" z YCD powinni się od niego nauczyć, że nie powinno liczyć się sprzedawanie przez nich swojego życia, tylko artyzm i taniec). Mazurówna wkurzyła mnie swoimi komentarzami do lasek od samby i ostatniej formacji. W ogóle ten tekst do dziewczyn od samby, że nadają się do klubu albo centrum handlowego, tylko dlatego, że samba to nie jej klimat, było żenujące i świadczy o niej nie najlepiej. Wkurzył mnie też Alan, który objechał tego kolesia za to, że powinien okazać szacunek nauczycielom, a nie mówić, że zawdzięcza wszystko sobie. Ten chłopak opowiadał o swojej determinacji, a Alan inteligencją się jak zawsze nie wykazał i wyjął te słowa z kontekstu... No i za tydzień finał

Showmag

ciriefan

No i pierwsza edycja dobiegła końca. Program oceniam bardzo dobrze. O wiele bardziej podobał mi się niż YCD. Poziom taneczny wczorajszego finału mówi sam za siebie. Co więcej, w tym programie naprawdę liczy się taniec, a nie historie. Poziom finału był ogromny, brawo dla realizatorów. Po składzie finału potwierdziła się też moja teoria, że formacje są bardziej widowiskowe niż soliści. Co do zwycięzcy, jestem rozczarowany. W ogóle go nie widziałem nawet w finale. Wczorajszy występ najlepszy z wszystkich jego do tej pory. Ale tanecznie jednak był o wiele słabszy od pozostałych, no ale ludzie zagłosowali na typowego underdoga, samouka, przeciw któremu było jury. Z drugiej strony może to i dobrze, bo skoro ma zamiar wrócić do szkoły, to może jakoś dobrze spożytkuje te pieniądze, bo po jego wypowiedziach widać, że mimo wszystko ma głowę na karku. Oby tylko sodówka mu nie uderzyła do głowy.

Czekam na kolejną edycję :)

Toni

Znane są wyniki oglądalności pierwszej edycji "Got to dance. Tylko taniec".
Oglądało ją średnio 2,6 miliona widzów.
Największą oglądalność program miał 9. marca (odcinek drugi) - 3,38 miliona widzów.
Najmniej zgromadził odcinek finałowy. Obejrzało go tylko 2,14 miliona widzów.
W czasie emisji programu lepsza była tylko TVP2.
[Wirtualne media]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!