Amazonki

Zaczęty przez podmark, Śr, 29 Cze 2005, 10:08:00

Showmag

W pierwotnej wersji, emitowanej w roku 2001, było tak samo.
Zresztą tę melodię słychać już na początku 1 odcinka :)

Damian

No tak, wiadomo że pierwotnie tak było. Po prostu w pierwszych odcinkach w czołówce muzyka jest taka sama jaka jest na you tube wstawiona, a teraz jest całkiem inna. Nie wiem po co zmieniali muzykę z czołówki.

Pudelek

Musi to coś oznaczać? No i jakie ma to znaczenie?

Damian

Duże. Np. mi się to nie podoba, takie moje zdanie. Pewnie gdyby taki trik zrobili w BB TV4, to byłby za to zjechany od góry do dołu, ale przecież tu nic nie oznacza... ;]

Pudelek

Dalej już nie wnikam co się nie podoba i za  co TV 4 byłoby tak zjechane. :devil:

Zwróciliście uwagę na hity jakie lecą podczas amazonkowych dyskotek? Zapomniałem już o ich istnieniu, a swego czasu robiły furorę!

Damian

Oj, po prostu w czołówce powinna być jedna stała muzyczka.
Co do hitów, zaciekawił mnie jeden, jak dostali kamerę i filmowali się na jeziorkiem leciała fajna muzyka, niestety nie wiem co to.

Ediss

To duży plus, że puszczali im "prawdziwą" muzykę, a nie utwory z banków muzyki. W niektórych programach tego zabrakło :P.
Póki co specjalnie dużo się nie dzieje, bo rekruci walczą o przychylność dziewczyn. Mam nadzieję, że gdy rozpocznie się walka o głosy widzów będzie ciekawiej.

Damian

Teraz dokładnie widać jak ogromny był ten ogród. Widać też że teraz produkowanie reality w tamtym miejscu nie byłoby dobrym pomysłem. Już wtedy widać było dużo budynków, nawet okna. Teraz jeszcze bardziej wszystko się rozbudowało.

chatiflatt

Program rzeczywiście ociekał seksem. Jakie były reakcje prawicowych mediów?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Pudelek

Eeee tam. Kolejna sesja do CKMu. W każdy Polsatowski reality był ten element...

Mati

Witam.
Ponawiam pytanie. Czy ktoś z was nagrywa amazonki i wrzuca gdzies do sieci? Niestety nie mam dostepu do tego kanalu, a chetnie bym zobaczył jeszcze raz.

Mati

Szukałem i nie moge znaleźć (albo wpadam tylko na jakieś fragmenciki) Moze jakis link?

Ok, juz mam. Dzieki za podpowiedź.

afganistan

Ja nie mogę znaleźć?