Amazonki

Zaczęty przez podmark, Śr, 29 Cze 2005, 10:08:00

Ediss

Emisja 21:30-22:30 od tego lub przyszłego poniedziałku.
Tym samym mamy pierwsze pasmo na ATM Rozrywka :).

Damian

Niezmiernie się cieszę, to będzie dla mnie premiera. Szkoda tylko że koliduje z powtórkami Big Brother'a.

TVoP

Posiadacie ten kanał w swojej ofercie? Podzielcie się.  :devil:

Ediss

Kanał dostępny jest w MUX 1 naziemnej telewizji cyfrowej. Póki co to tylko 15% powierzchni kraju, ale już od 31 maja pokryte zostanie 95% powierzchni kraju, a tego dnia (lub następnego) prawdopodobnie wystartuje pełna ramówka wraz z "Dwoma Światami" :].

Pudelek

Ja niestety też nie posiadam tego kanału. Może ktoś będzie zgrywał odcinki?

Wiktor grał w ostatnio emitowanych odcinkach "Pamiętników z wakacji" ale  jego rola wypadła blado przy wątku mięsnego jeża! :D

Damian

Ja mam kanał na szczęście, więc mogę oglądać. :D

Damian

Program miał jakieś studio? Czy wszystko działo się na terenie domu?

Showmag

Wszystko na terenie domu.

Toni

Pamiętam "Amazonki". Pierwszy reality show w Polsce nadawany w okresie wakacyjnym. Nie pamiętam już uczestników biorących udział w programie stąd zobaczyłbym go raz jeszcze. Można powiedzieć polski "Hotel paradise" tylko, że we Wrocławiu :) bo chyba tam był dom.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Rosa

Jak możesz nie pamiętac Agnieszki :) Po prostu WSTYD  :devil:

Damian

Toni, tak. Dom z "Dwóch Światów" który wykorzystano min. przy "Amazonkach" był we Wrocławiu.

Toni

Szmat czasu temu stąd nie pamiętam nikogo (to nie był BB :)). Zapewne po obejrzeniu jednego odcinka przypomną mi się może postaci. :)

Damian

Ja w ogóle tego programu nie oglądałem. Mam tylko nadzieję że realizacja będzie choć trochę lepsza niż w Dwóch Światach (wczoraj dałem link do wielu filmów z DŚ i widziałem że jakość, w ogóle filmowanie uczestników było tragiczne).

Toni

Nie oglądałem Dwóch światów ale owszem filmowanie uczestników było tragiczne. Amazonki nie wiele lepiej realizowane były.