[Indonezja] Big Brother

Zaczęty przez Femek, Nd, 13 Mar 2011, 18:41:08

Femek

Big Brother w Indonezji już 02.04.2011, do domu wprowadzi się 16 mieszkańców. Program będzie nadawany przez TRANS TV przez 3 miesiące.
a o to zdjęcie z konferencji prasowej:

Logo BB

Toni

Qrde ale dekoracja podczas tej konferencji,biedno.
12 lat temu po raz pierwszy pojawił się BB a co roku pojawia się nadal w nowych państwach,krajach.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Femek

Oto kilka zdjęć konstrukcji domu BB Indonesia ...

z czego wdać dom będzie duży, dla przypomnienia już za tydzień start BIG BROTHER INDONESIA.

Femek

W Indonezji 5 dni do rozpoczęcia programu a tu dom jeszcze nie gotowy,
( w Niemczech dziś zaczynają budowę nowego domu BB )
a ja myślałem, że dom co najmniej miesiąc przed programem jest gotowy.

coś ten ogród zbyt mały ?

Damian

Nie wiecie co tam się stało? Oglądając kawałek jednego z odcinków widzę, że coś poważnego. Niestety nie wiem o co chodzi, może Ktoś wie?
https://youtube.com/watch?v=VhNMOXznxng&feature=player_embedded

Toni

Może znajdziesz coś na stronach Big Brother Indonesia na wikipedii.
Najlepiej kliknąć z tej strony na Indonesia.
https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Brother_2011
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Już po finale. Podobno kolejną edycją ma być wersja Celebrity.

Femek

nie podobno ale na pewno, i owa edycja zacznie się w styczniu, a wyniki oglądalności były bardzo dobre

Damian

Jak ja o tym czytałem to były to dopiero pogłoski. Ciekawe czy Celebryci zamieszkają w tym samym domu co uczestnicy BB1? A może będzie tak jak w UK? Że będzie ten sam dom bez większych zmian?

Damian

Widzisz Femek, nie miałeś racji. Nie ma nowej edycji. Prawdopodobnie ma ruszyć CBB w lutym.

Damian

Luty się skończył, a o nowej edycji nic nie słychać.  Wie Ktoś kiedy ma wystartować kolejna?

Damian

Mimo dużego sukcesu pierwszej edycji o dziwo program raczej nie będzie mieć kontynuacji ze względu na cięcia budżetowe! Dziwi mnie to dlatego że przecież dom już mięli, całe zaplecze. Trudniej jest wystartować z pierwszą edycją ale teraz kiedy mają dom, wszystko gotowe pod kolejne edycje...  :kreci: