Milion w minutę

Zaczęty przez Showmag, Śr, 13 Lip 2011, 14:29:45

Toni

Jak widać ludziom brakowało programu typu game show, których od dłuższego czasu w naszych stacjach jak na lekarstwo.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Kardines

Po kilku tygodniach z programem nastepuje czas w którym chyba przestanę oglądać z 1 prostego powodu - powtarzają się zadania, czyli zaczyna powiewać nudą...

chatiflatt

Kardines, nie musiałeś oglądać dzisiejszego odcinka, żeby wiedzieć, że ta pani w różowym stroju dojdzie do poziomu 50 tys - wszystkie konkurencje, jakie musiała wykonać stacja pokazała w zajawce :ubaw: :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Program przeżywa swoje pięć minut na całym świecie. (Jest nawet lokalna edycja w Indiach). Natomiast ja chyba jestem już za stary na takie programy. "Chwila prawdy" nawet mnie kiedyś kręciła natomiat ten program mnie nudzi.
Niektóre konkurencje są na poziomie satyrycznego "I survived Japanese game show".

chatiflatt

Wystarczy obejrzeć zapowiedź odcinka i wiadomo, co się wydarzy i ile zawodnicy wygrają :ubaw: Program jest nudny, zgadzam się.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Mam takie samo zdanie jak Pudelek. Strasznie mnie nudzi ten program.

Toni

Chyba łatwiej będzie powiedzieć - czy kogoś ten program jeszcze ciekawi? :) Mi takie programy przestały się podobać po pierwszym sezonie gdy się pojawiły czyli dość dawno już temu. :)
Jednak oglądalność program miał (jak jest teraz nie wiem) stąd niektórzy z nudów albo i nie go oglądają.
Być może to pierwszy i ostatni jego sezon.

Kuba 942

Cytat: Damian w So, 05 Lis 2011, 19:02:44
Mam takie samo zdanie jak Pudelek. Strasznie mnie nudzi ten program.
Ale i tak 1000 razy lepszy, od "Szymon Majewski Show", który mam nadzieję, już nigdy nie wróci na antenę TVN-u.

chatiflatt

TVN czyta nasze forum - napisałem dwa razy, że zapowiedź programu streszcza cały odcinek, a przez to zniechęca do oglądania. Dzisiaj pokazali już tylko krótką zajawkę, prezentującą jedną konkurencję :ubaw:
Barbara Weston

chatiflatt

Barbara Weston

Toni

TVN jest zadowolony z wyników oglądalności programu Milion w minutę stąd zdecydowano już, że druga edycja pojawi się już na wiosnę. Nie dziwię się gdyż rzeczywiście wyniki dobre.

Toni

2. edycja programu "Milion w minutę", który pojawi się od 19. lutego emitowany będzie w niedziele o godz. 18:00.