[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

TVoP

Ten Big Brother z pewnością przejdzie do historii :)
Jest chyba pierwszym na świecie, w którym nie było nagrody głównej!

Ostaszkiewicz powinien produkować (czy cokolwiek robi w tym momencie - ale jest to świetne!  :devil:) ten program na całym świecie!

Kto za?  :D

TVoP

Zależy jak kto na to spojrzy.
Patrząc na obecną porę emisji (noc) to program nawet strawny dla potencjalnego widza o tej porze, w końcu nic ciekawszego z tego gatunku nie znajdzie, ale patrząc na początkową planowaną porę emisji  i realizację tego formatu w innych krajach jako coś na Prime Time to faktycznie można rzecz, że program został zabity.

Damian

Doszczętnie zniszczyli BB. Teraz przynajmniej wiemy że BB6 nie miałby sensu.

Nerox

Cytat: Leon Zawodowiec w Pn, 26 Gru 2011, 00:46:58
Polacy zabili ukraińskiego "Big Brothera". Nie będzie drugiej edycji?
https://showmag.info/2011/12/26/polacy-zabili-ukrainskiego-big-brothera-nie-bedzie-drugiej-edycji/
Leon, według oficjalnej strony Kristina ma 20 lat :)

Toni

Moim zdaniem nie trzeba było czekać na ukraińskiego BB żeby powiedzieć, że nasz BB6 nie miałby sensu.
Stwierdzić to można było już w trakcie 4. edycji a nie mówiąc już po finale BB5. Owszem ukraiński był jeszcze gorszy od czwórkowego (myślałem, że gorzej już być nie może ... a jednak) ale i tak dobrze, że kolejnego nie ma nie było dotąd i mam nadzieję, że nie będzie (jeśli producentem miałby być Wielki Brat).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

brotherfan

https://youtube.com/watch?v=mG34X2kWz0s&feature=player_embedded#! - dla osób które nie widziały wczorajszego ogłoszenia zwycięzcy.

TVoP

Na światowym poziomie.  :devil:

brotherfan

Big Brother to najcenniejsza marka Endemola i powinni o nią dbać, tym bardziej, że program ma już ponad 10 lat i nie ma takiego wzięcia jak kiedyś. Wina leży po stronie Endemola, bo nie powinni godzić się na realizację programu przy takich warunkach (budżet, pora emisji) i po stronie K1, bo nie zadbali o odpowiednią promocję programu i nie wyłożyli odpowiedniej kasy ;D.

TVoP

Tym bardziej, że jest to program, którym dzięki wielu już zrealizowanym na świecie edycjom można się bawić, a nie wzorować na 4.1 w Polsce.  :los:
A ma ktoś informacje, jaki "status" ma K1 na Ukrainie?
To jest coś takiego jak u nas Puls?

brotherfan

Udział K1 w tygodniu, kiedy zaczynał się BB wyniósł 1.65%. Otwarcie miało coś o połowę niższy wynik ;).

Damian

Bardziej emocjonujące jest zwycięstwo w "Jaka to Melodia" niż tutaj. Jedyny koszt to chyba konfetti które pewnie miało być atrakcją wieczoru. Co za cyrk!  :plask:

illumanti

Oj tam, przesadzacie. Teraz przynajmniej wiadomo, że program można realizować nawet w ToiToi (albo FujFuj żeby reklamy nie było). A skoro jeden producent się nie sprawdził, to ja teraz opcjonuję za Okiłem Khamidovem! Przynajmniej śmiesznie by było!

TVoP

Kręciliby w scenerii Światu wg Kiepskich?  :P

Damian

Ewidentnie pomóc może tylko zmiana producenta, ale nie ma co gdybać, bo wyjdzie to co było z ATM.