Taniec z Gwiazdami 14

Zaczęty przez Showmag, Pt, 23 Wrz 2011, 18:51:37

Toni

Na miejsce Nataszy widziałbym Pakosińską. Śmiesznie byłoby nie tylko na sali jak i na tzw. backstage'u. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

ciriefan

Nie sądzę, żeby to wypaliło. Tak duże gwiazdy na pewno się nie zgodzą, uczestników nie będzie :P Poza tym 16 par to za dużo, nie zgromadzą tyle uczestników. Już przed tą edycją były tego typu spekulacje.

Toni

Szesnaście par? Ciekawe skąd. No chyba, ze byłyby to tradycyjnie jak w poprzednich edycjach występujące pseudogwiazdy, nawet nie gwiazdeczki, które były na zapchaj dziurę.
Tym razem byłyby w zdecydowanej większości takie. Lista gwiazd pozostawia wiele do życzenia.
Wyszkoni? Farna? :) Kto jeszcze? Teraz byłby obsadzony weekend a co by było na jesień w niedziele?
15. edycja?? Nie wierzę w to, aby 14. edycja była na wiosnę.

Damian

Chyba logiczne że skoro wiosną miałaby być 14 edycja to jesienią 15...
Ja bym się tam cieszył. Lepiej jak program był co sezon. No i cóż to by była za ulga bez Nataszy i Janusza. Uff... :yeah:

Toni

Taa może jeszcze w wakacje niech zrobią kolejny sezon? Mi się podoba że jedna edycja jest w roku.
Nic nie jest logicznego i oczywistego, że na jesień byłaby 15. edycja. Może byłaby na wiosnę potem znów dopiero. Nie wiadomo. Sami producenci nawet tego nie wiedzą.

Phil

Ktoś wspomniał o Wyszkoni - z tego co wiem jest chyba w szóstym miesiącu ciąży, więc jej udział odpada ;)

Toni

No więc właśnie. Tak samo moim zdaniem odpada Ewa Farna żeby wzięła udział w programie.
Koncerty, poza tym podczas DDTVN powiedziała, że teraz dla niej najważniejsze są przygotowania do matury.
Przyzwyczailiśmy się już mając 13. edycję TzG, że pisać z kim rozmawiają, o kogo zabiegają to sobie mogą. :)
Ile jeszcze w tym prawdy nikt nie wie dopóki oficjalnie nie poda tego TVN.

ciriefan

Poza tym Ania Wyszkoni w jakimś wywiadzie mówiła, że nie czuje potrzeby udziału w tym programie i od wielu edycji odmawia, bo po prostu ze względu na koncerty nie ma na to czasu. Bobek też wielokrotnie odmawiał. Chociaż z drugiej strony Grażyna Wolszczak i Edyta Górniak też były zapraszane co edycję, a w końcu uległy. Farna to jest możliwe. W sumie Marina też zdawała maturę, a brała udział w TzG i to na dodatek w edycji wiosennej, a więc przed samym egzaminem. Pomimo tego, że lubię program, powinni się wstrzymać do kolejnej jesieni. Niech w tym czasie załatwiają obsadę z dużym wyprzedzeniem, żeby "gwiazdy" mogły sobie terminy zarezerwować. Bo jeśli zrobią kolejną edycję i to z powiększoną obsadą zobaczymy w niej statystów z seriali, osoby z reklam "TVN proponuje" i ludzi gotujących w DD TVN.

Toni

Jedna edycja rok w zupełności wystarczy m.in dlatego, iż więcej czasu na znalezienie kogoś kto chociaż mniej więcej zasługuje na bycie gwiazdą w programie a nie tylko mniej.
Ponadto gwiazdy nie są "produkowane" w jakiejś wielkiej ilości aby mogły zapełnić dwie edycje w ciągu roku
(w dodatku te które się na to zgodzą).
Na 13. edycji programu i "molestowania" wielu gwiazd ze strony stacji i zgoda tylko dwóch z nich to malutko stąd wskazana jedna edycja na rok żeby nie zanudzić totalnie składem gwiazd.
Zarówno ani Ewie Farnie, Ani Wyszkoni udział w TzG nie jest do niczego potrzebny a na brak sałaty też nie mają co narzekać.
Ps nie ma co porównywać Mariny i Ewy. Marina to szklany lachon. Ważniejszy był TzG niż matura.
Wielka z niej piosenkarka jak z Natalii Lesz.
Tylko czekać jak w 14. edycji będzie Michalina z Top Model bo skoro był Michał Szpak to czemu nie może być jej. :)
Nie zdziwiłoby mnie to. Z drugiej strony nie sądzę, żeby się zgodziła. Stacja być może by chciała.

ciriefan

Ale ja ich nie porównuję, chodziło mi po prostu o to, że matura nie skreśla kogoś z listy uczestników ;) A to czy nie jest im to potrzebne, cóż, może po prostu będą się chciały panie nauczyć tańczyć, a tu im za to płacą (niemałą kasę) i jeszcze dostają dla siebie mistrzów, nie sądzę, żeby wszyscy lecieli na kasę i chęć promocji (chociaż pewnie większości o to chodzi). Ja bym chciał Ewę w programie :)

Toni

Nie chodziło mi o to, że je porównujesz. Ja pozwoliłem sobie porównać Marinę i Ewę. Moim zdaniem Ewa nie ma parcia na szkło jakie miała wtedy albo i ma nadal Marina jak i inne takie postacie.
Czas pokaże co się sprawdzi z zapowiedzi do 14. edycji Tańca z gwiazdami.
Napewno ucieszyłbym się aby wróciła Katarzyna Skrzynecka. Józefowicz mógłby nawet zostać (nie grzeje mnie ani nie ziąbi).
Zna się znacznie bardziej na tańcu niż jego poprzednicy. Jedna osoba z innego fachu w jury wystarczy.