Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

ciriefan

Cóż, było do przewidzenia, że Ola odpadnie na mniej więcej tym etapie. A Szpak znowu najwięcej głosów... Najgorsze to, że Bill ma coraz mniej głosów i może odpaść. Kibicuję jemu i Pakosi. A ta 8 od Fraszyńskiej to nie wiem co to było :P

Damian

Fraszyńska próbuje się bardziej sroga zrobić. Szkoda że wypróbowała to akurat na Kasi Pakosińskiej.  :boks:
A Szpak to w ogóle szkoda gadać.

Toni

Oglądalność minionego odcinku podniosła się o ponad 300 tysięcy i wyniosła 3,83 miliona widzów.
To i tak znacznie mniej w porównaniu chociażby do poprzedniej edycji.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

I tak świetnie, że się podniosła. ;)

Toni

Owszem 300 tysięcy to nie mało ale szału nie ma jeśli chodzi o oglądalność tej edycji. MBTM swoje robi.

ciriefan

MTBM ma chyba tylko 10 odcinkow, więc ciekawe o ile wzrośnie oglądalność na 3 finałowe odcinki TzG.

Toni

Słuszna uwaga. Coprawda wiele odcinków TzG po MBTM nie zostanie ale jednak zawsze coś i wtedy się okaże. :)

Damian

Właśnie z programem pożegnała się Jagna Marczułajtis. Kasia Pakosińska była zagrożona, no nie wierzę. Jak może przejść taki Szpak, wymiotować mi się chcę jak go widzę!  :zgon:

Toni

Moim zdaniem Szpak odpadnie w odcinku półfinałowym bądź dostanie się do finału ale zajmie 2. miejsce.

ciriefan

Nie no byle nie do finału :P Ktoś kto tak tańczył jak on chyba nigdy nie był w finale. W ogóle nie wiem, za co mu dają takie oceny. Ktokolwiek choć trochę się zna na tańcu widział, że on jest masakryczny. W tej rumbie to nawet nie tańczył, tylko 80% tańca stał w miejscu i tylko rękami machał, a partnerka tańczyła wokół niego... Przynajmniej spadł w głosowaniu po raz pierwszy z 1 miejsca. Z dwójki Pakosia i Jagna już lepiej, że odpadła Jagna. A Bill wciąż moim faworytem jest :)

Toni

Moim zdaniem Bill ma wielkie szanse by wygrać tę edycję Tańca z gwiazdami. W finale powinien być napewno.

Showmag

Toni

Oglądalność minionego odcinka TzG poszybowała w górę o ok. 300 tysięcy w porównaniu do przedostatniego.
Obejrzało go 4,114 miliona widzów.

Damian

Łał! świetna oglądalność. I pomyśleć że to już 13 edycja!