[Niemcy] Big Brother 12

Zaczęty przez Toni, Pn, 27 Cze 2011, 16:39:28

Damian

Szok, bardzo szybko ruszyli. Ale to dobrze, dużo czasu na dobrą selekcję. Przed BB11 to wszystko było na szybko robione.

Toni

Niecałe cztery miesiące przed startem dopiero podano do wiadomości, że będzie 11. edycja więc późno ale mimo tego jednak uczestnicy byli odpowiednio dobrani. Moim zdaniem lepsi niż w BB10.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Na portalach piszą, że w BB12 chcą wziąć udział Mimi i Pinar o których pisano, że być może pojawią się w 11. edycji.
Nie znam ich. Znane są z programu doku-reality "Teenie WG" oraz z cykli reportaży m.in. programu "taff" stacji Pro7.
https://promiflash.de/mimi-und-pinar-2012-im-big-brother-haus-11092063.html
https://news.myvideo.de/big-brother-12-zwei-bewohner_22281

Toni

Program "Berlin - Tag & Nacht" który zajął miejsce po BB11 nie cieszy się zainteresowaniem wśród widzów.
Póki co ogląda go jeszcze mniej widzów niż 11. edycja BB. Dyrektor programowy powiedział, że dają jeszcze trochę czasu programowi. Jeśli nic się nie zmieni wkrótce pojawi się BB12. :)
Oby przemyśleli dobrze koncepcję a nie, że dają byle co i będzie jeszcze gorzej z oglądalnością niż pod koniec BB11.

Damian

Wkrótce?!  :szok: Oni chyba chcą całkowicie wyczerpać Wielkiego Brata. 12 edycja powinna pojawić się najwcześniej w maju 2012!

Toni

Też tak uważam no ale co zrobić. Jeśli "Berlin - Tag & Nacht" nie poprawi oglądalności wydaje mi się, że możemy się spodziewać 12. edycji na początku roku (styczeń).
Lepiej niech już zastanawiają się nad dobrą koncepcją. Ja bym (tak jak już wcześniej pisałem) 12. edycję zobaczył pod koniec przyszłego roku bądź na wiosnę 2013.

Damian

Styczeń to jest o wiele za wcześnie. :( Oni chcą zabić BB.

Toni

Moim zdaniem nie patrzą w dalszą przyszłość tj co będzie dalej z BB tylko, żeby uzdrowić w miarę jak najszybciej oglądalność w zamian za obecny program zastępujący BB.
A czym uzdrowią oglądalność gdy tak samo będzie już z BB?

Femek

Big Brother 12  rozpocznie się 30.01.2012 o godzinie 20:15 RTL2 zaprasza i zapowiada, że to będzie wielka rewolucja w programie Big Brother od 2003 roku, czyli Big Brother The Battle  :yeah:,  w zapowiedziach mówią, że Wielki Brat ma być wrogiem domowników oraz będzie grał mecze z uczestnikami o przetrwanie w domu BB.

Damian

Łał!  :szok: Coś pięknego. Nie wierzyłem że BB może kiedyś wrócić pod postacią Bitwy. Jeah!!!
Ale super, znowu będzie podział. Nie wierzę, ja śnię. xD
EDIT: Ale w sumie żadne oficjalne źródło tego nie potwierdziło, a logo wydaje się być robione tak na odwal. Dziwne.

Femek

co do logo, kiedyś z netu ściągłem takie tylko, że niebieskie

Damian

Ale Ktoś z RTL/Endemol w ogóle potwierdził że będzie taka edycja?

Femek

to napisz maila, to się dowiesz ! proste nie?

Damian

Przecież to czyjeś spekulacje!  :plask: Nikt nie powiedział, że będzie taka edycja, Ktoś podrzucił taki pomysł, a Ty podałeś już to oficjalnie. Szkoda że to nie prawda. Nie umiesz czytać? Tam wyraźnie Ktoś napisał jak MOGŁABY wyglądać 12 edycja.

Toni

O kurde a to niespodzianka! Zaskoczony jestem, że na początku października mówią już o dokładnej dacie startu.
Czerwone logo genialne - jednak najlepsze, BB Niemcy zawsze kojarzyć mi się będzie z czerwonym logo.