Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Toni

Wczorajszy Taniec z gwiazdami pokonał Must be the music.
Obejrzało go 4,3 milionów widzów, podczas gdy Tylko muzyka zgromadziła ponad 3,5 miliona widzów.
To i tak moim zdaniem bardzo dobry wynik.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Dobre posunięcie Polsatu. Wiadomo było że Tzg wygra, ale MBTM też dobrze.

Toni

Widać zmiany w TzG przyciągnęły widzów by obejrzeć pierwszy odcinek. Zobaczymy jak będzie dalej.
Mnie zmiany przyciągnęły i jeśli będzie ku temu okazja program będę oglądał.

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 13": Zbigniew Urbański i Iza Janachowska odpadli jako pierwsi
https://showmag.info/2011/09/05/taniec-z-gwiazdami-13-zbigniew-urbanski-i-iza-janachowska-odpadli-jako-pierwsi/

* * *

Pierwszy odcinek odświeżonego "Tańca z Gwiazdami" wygrał z show "Tylko Muzyka"
https://showmag.info/2011/09/05/pierwszy-odcinek-odswiezonego-tanca-z-gwiazdami-wygral-z-show-tylko-muzyka/

Toni

Podczas minionego weekendu największym zainteresowaniem widzów był Taniec z gwiazdami. :)

Kuba 942

Z pewnością Polsat sporo odbierze widzów TVNowi. Bardzo dobre posunięcie, w niedzielę wieczorem nic nie ma zbytnio w TV, a wiele osób oglądało TzG bo "nic innego nie leciało", teraz mają większy wybór. Polsat może nie wyprzedzi w tym paśmie TVNu, ale TVN nie będzie miało już takich super rewelacyjnych wyników w niedzielę wieczór. Wszak ile można :)

Toni

W minionych sezonach TzG przegrywał tylko z TVP1 gdyż też "nic innego nie leciało". MBTM owszem może sporo widzów zabrać ale i tak nie sądzę, żeby miał większą oglądalność niż TzG.
Konkurencją nadal jest TVP1 tym razem z "Życiem nad rozlewiskiem" które znalazło się na drugim miejscu jeśli chodzi o oglądalność podczas weekendu (nie licząc serwisu sportowego :)).
MBTM na miejscu ósmym. Fajne z drugiej strony jest to, że niedziela bardzo dużej liczbie osób oglądających telewizję kojarzy się z Tańcem z gwiazdami (nawet jeśli go nie oglądają :)).
Nawet ankieta taka była kiedyś i prawie 70% wskazało właśnie na TzG.

Damian

Denerwują mnie głupoty które wypisuje Pudelek czy tam Plotek. Must Be The Music nie wygrał z Tzg pod względem oglądalności, a Oni już wysuwają swoją teorię że to początek końca Tzg. Żałosne.  :plask:

Toni

Wygrało w grupie wiekowej 16-49lat gdyż TzG miał 25% widzów, Tylko muzyka 28%. Czy jest coś nie żałosnego na Pudelku? :)

Damian

No właśnie to druga sprawa. Oni wszystko tak rozwiewają. Nie obchodzi ich to że Tzg nadal wygrywa i ma najlepszą oglądalność. Już wypisują głupoty o końcu Tzg.  :boks:

brotherfan

A wniosek z tego taki, że TZG oglądają osoby starsze, a to chyba nie jest target TVN :P? MBTM wygrało w grupie najważniejszej dla stacji komercyjnych i reklamodawców.

Toni

Dokładnie tak stąd Pudelek pozwolił sobie napisać, że MBTM wygrało z TzG.

Damian

Marta Krupa pożegnała się z programem. Przyznam że nie podejrzewałem że to akurat Ona opuści dziś program. Gdyby nie to że Panowie byli dzisiaj wszyscy bezpieczni to pewnie Marta pozostała by w programie, a odpadł by ktoś inny. Natasza Urbańska w roli prowadzącej to kompletna porażka.  :plask: Wszystko mówi strasznie sztucznie, prawie cały czas się myli, okropnie prowadzi. Źle zrobili że wywalili Skrzynecką, świetnie to prowadziła.  :bye:

Kuba 942

Cytat: Damian w Nd, 11 Wrz 2011, 21:58:40Natasza Urbańska w roli prowadzącej to kompletna porażka.  :plask: Wszystko mówi strasznie sztucznie, prawie cały czas się myli, okropnie prowadzi. Źle zrobili że wywalili Skrzynecką, świetnie to prowadziła.  :bye:
Ale bynajmniej ja sobie, podczas przerw w MBTM sobie luknąłem na TzG, bo jak Skrzyneckiej nie lubiłem, tak Natasza choć się często myli i nie wie co powiedzieć, to i tak i like ;)
A jak zaczyna mówić Józefowicz to ciągle mi się wydaje, że zaraz powie "To jest pan Krzysztofa Jarzyna ze Szczecina - dziękuje" :P

Showmag