[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Nerox

To ile osób teraz wyjdzie z domu skoro jest głosowanie za tym kogo pozostawić? Wychodzi jedna osoba (myślę, że to może być Bobby) czy dwie?

illumanti

Albo ja nie zauważyłem i pominąłem, albo nie pokazali jak inni nominowali? :/ A co do nominacji to obstawiam Sally. Bobby jest za przystojny żeby odejść, widzowie wiedzą o zadaniu Kerry, więc to Sally odleci. Przynajmniej moim zdaniem.  :hmm:

mseptember

Inni nie nominowali. To była kara dla Kerry za niewykonanie zadania.

illumanti

Hmm.. no to jak teraz odpadnie jedna osoba, 2 tygodnie do końca, czyli będą jeszcze jedne nominacje, to ich zostanie w finale 9 osób? W takim razie nominacje chyba będą częściej? Za dużo dali celebrytów jak na tak krótki czas.

Z czasem czołówka mi się jednak spodobała. Pierwszym razem nie skojarzyłem, że to są części twarzy celebrytów. Chętnie zobaczyłbym taką czołówkę podobną do Niemiec, Francji czy Holandii w wykonaniu Brytyjczyków :)

Rosa

Cytat: Damian w So, 20 Sie 2011, 14:48:58
Oglądam na przewijaniu. Emma jak dla mnie powinna być prowadzącą program a Brian BBOTS
Eee, oczywiście uwazam że Emma jest zdecydowanie lepsza ALE
Po pierwsze to jest w takim stanie że raczej już niedługo zniknie z naszych ekranów przynajmniej na jakiś czas.
Po drugie to wole ją ogladac 5 razy w tygodniu w BBOTS niz raz w tygodniu w live show.

Co do samego programu. Chyba juz jestem za stary ale z Celebrytów kojarze jedynie Tare Reid (12 lat temu grała w American Pie, potem boob skandal, wtedy wygladała juz sztucznie i bałem się że będzie z nią gorzej niz jest) Natomiast gwiazd czyli Jedwarda absolutnie nie kojarze z niczego (oprócz tego że gościli chwilowo w BB). Wiem natomiast że juz po 5s od ujrzenia ich na ekranie chciałem aby ich w tym programie nie było. Straszliwie wk***iająca parka.

illumanti

Ja tylko Jedwarda kojarzę z BB 2010 jak mieli występ. Nie czaję ich  zagrywek , typu kąpiele razem etc. Może kazali im producenci? Bo jeśli o mnie chodzi, to ja ich bym wywalił jako pierwszych. Kojarzą mi się z Jolką Rutowicz, ich zachowania w BB są trochę podobne. 
Burdel w sypiali domownicy mają nizeły. Zawsze mnie wkurzały rozrzucone ubrania po całej sypialni, bałagan i syf w tym pomieszczeniu.

mseptember

Hehe to może taki mały offtopic - jak świat poznał bliźniaki:

https://youtube.com/watch?v=OWwW_DYmxEw

Damian

No proszę, X Factor 2009, i mamy gwiazdy do BB. :D

illumanti

Urodziny Darryna, a Jedward  oczywiście stają na rękach, śpiewają powietrzem wciągniętym z balonów - moim zdaniem chcą cały czas być w centrum uwagi.

joker

A dla mnie znowu TYLKO Jedward byli znani przed rozpoczęciem programu. Byli gwiazdami ostatniej eurowizji, zajęli w Dusseldorfie 8 miejsce (mimo iż moim zdaniem powinni być wyżej!)
https://youtube.com/watch?v=NLk9unzoM8I

Toni

Cytat: Damian w Nd, 21 Sie 2011, 11:13:10
Obejrzałem wczoraj kolejny odcinek. Na nudę nie można narzekać. Bardzo podoba mi się realizacja programu. Były łzy po nominacjach, najlepiej jak w ogrodzie mieszkańcy mięli wskazać największą gwiazdę programu. Prawie wszyscy wskazali braci Jedward. :D No i były urodziny jednego z uczestników, ten z tymi kolorowymi włosami (zapomniałem imienia).
Z tego co piszesz, bardzo podobnie jest w Niemczech i jakoś według Ciebie wieje nudą a tutaj jest ciekawie. :)
Jak zna się język wówczas się nie narzeka na nudę bo wiadomo o co kaman w domu itp.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ale to nie były normalne nominacje. Kerry jako że nie wywiązała się z zadania musiała podać za karę w pokoju zwierzeń dwie osoby które nominuje, na dodatek wszystko mieszkańcy widzieli w salonie...

illumanti

Burdel w sypialni, te 2 centralne łóżka to Jedwardów  :ubaw:

Nominacje były fajne, bo nikt więcej nie mógł nominować, i tylko od niej zależało kto będzie zagrożony.

Toni

Tak jakby w niemieckim BB nie było także różnych odstępstw od zasad nominacji itp. jak np nominacje twarzą
w twarz.
Nie widzę nic nadzwyczajnego jak narazie w CBB żeby pisać, że jest ciekawie, podczas gdy w niemieckim wieje nudą.
Dla osoby znającej język nudno nie będzie. Gdybym nie znał angielskiego narzekałbym na nudę.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Zauważyliście butelke Diet Coke? Bo ja lookam, lookam, i jak narazie tylko zwykła Cola, której szklanka ma ~100kcal. Te gwiazdy nie są na ciągłej diecie?  :ubaw: