[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

mseptember

Cytat: illumanti w Pt, 19 Sie 2011, 23:42:24
Co do Jedward - nie wiem czy rozkręcą ten program, bo mnie troche irytują, a tak w ogóle to oni już chyba byli jako goście w BB2010?

Taa.. "zaśpiewali" jedną piosenkę, pobiegali po domu, wkurzyli wielkiego, a na koniec jednym przyciskiem sprowadzili do domu straż pożarną. A biedni mieszkańcy musieli udawać, że nic nie zauważyli ;)

illumanti

Oto i ten występ: https://youtube.com/watch?v=Nl4kBjiI6Vs. Kamerzyści w ogrodzie jak w niemieckim BB.

Nominacje Kerry widzieli wszyscy domownicy. Nieźle się musiała namęczyć z wyborem nominowanych. Ja na jej miejscu wybrałbym Jedward. Ich się nominuje razem czy osobno?

mseptember

Jedward jest jednym uczestnikiem.
Czy zastanawialiście się, po co wlaściwie był dzisiaj show na żywo z publicznością? Ptaszki ćwierkają, że ktoś miał wejść, a nawet KTOŚ.  Niestety coś poszło nie tak. Może jutro się uda..  :hmm:

illumanti

No właśnie, ciekawe czy od teraz zawsze będzie publiczność? Bo w sumie po co tam Brian? Żeby zapowiedzieć reklamy?

Zapowiadane aplikacje na iOS/Android jeszcze nie są dostępne...

Damian

Wczoraj było na żywo ponieważ właśnie ten twist i pierwsze nominacje. Przynajmniej ciekawiej było, bo tak byłby nudny odcinek jak po kolei oglądalibyśmy kto wchodził.

illumanti

Oglądacie BB's Bit on the side?

Damian

Oglądam na przewijaniu. Emma jak dla mnie powinna być prowadzącą program a Brian BBOTS

Tkk_Bolly

02

Wyjście będzie za tydzień, a finał za trzy? Jaki to ma sens :hmm: Już nie wspomne o idei nominacji.

Damian

Właśnie, coś to dziwne jest. A jak to w ogóle było w poprzednich edycjach Celebrity? bo ja nie pamiętam. Co ile dni gwiazdy wychodziły z domu?
Trochę za  wcześnie by mówić o sukcesie, ale C5 chyba podjął dobrą decyzję przywracając Big Brother.
Wczorajszy odcinek programu obejrzało 3,2 mln widzów, przy czym Channel 4 który jeszcze w zeszłym roku emitował program miał w czasie BB tylko 1,1mln oglądalności. Władze C4 muszą być chyba wściekłe. :D

Damian

Jest mały błąd. Nie Channel 4, a Channel 5 zamierza pokazać dwie edycje BB. :) Pomyłka z przyzwyczajenia. :D
Domu też od podstaw nie budowali. Remont był. :)

Nerox

I do domu Wielkiego Brata wprowadziło się 11 gwiazd (jeśli liczyć Jedward podwójnie) a nie 8 :)

Damian

Obejrzałem wczoraj kolejny odcinek. Na nudę nie można narzekać. Bardzo podoba mi się realizacja programu. Były łzy po nominacjach, najlepiej jak w ogrodzie mieszkańcy mięli wskazać największą gwiazdę programu. Prawie wszyscy wskazali braci Jedward. :D No i były urodziny jednego z uczestników, ten z tymi kolorowymi włosami (zapomniałem imienia).

illumanti

Wielkiego Brata w pomieszczeniach innych niż pokój zwierzeń bardzo słabo słychać :/.

Damian

Czy ja wiem. W ogrodzie bardzo dobrze było go słychać. :D