[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

mseptember

Tymczasem Channel 4 jest ewidentnie zły, że BigBrother znalazł nowy dom - pozwolili sobie nawet na złośliwość pod adresem konkurencyjnej stacji w zapowiedzi wieczornego filmu..

https://youtube.com/watch?v=ipvcOM0MFbE

:plask:

Damian

Haha, no to nieźle. Jeszcze rok temu trwał BB w C4, a już jutro będzie w C5. ;)

illumanti

Skoro ma być w HD, to chciałbym jednak obejrzeć w lepszej jakości, a później nagrać na płyty, żeby było na pamiątkę :) Co prawda na YT też mogą być w HD, ale wygodniej ogląda się całość, nie w partach..

Toni

To prawda, jeśli chodzi o nagrywanie na płytę to fajnie mieć w całości wszytsko a nie w kilku/kilkunastu częściach.
Najlepiej byłoby nagrywać bezpośrednio z Channel 5. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Cytat: illumanti w Śr, 17 Sie 2011, 23:47:59
Skoro ma być w HD, to chciałbym jednak obejrzeć w lepszej jakości, a później nagrać na płyty, żeby było na pamiątkę :) Co prawda na YT też mogą być w HD, ale wygodniej ogląda się całość, nie w partach..
Teraz na YT można wrzucać filmy o dowolnej długości, więc nie ma problemu z częściami.

Toni

Z tego co widziałem to nadal są w częściach. Są już w całości jak odcinek ma ponad godzinę? Jak tak no to fajnie. Nareszcie. :) Zresztą co do oglądania to jak dla mnie może być w częściach, nie przeszkadza mi to.
Odcinki online widać, że będą na stronach Channel5 także ale czy free?

Damian

Skąd wiesz że odcinki będą na stronie Channel 5?

Toni

Na podstawie tej strony tak mi się bynajmniej wydaje, że będą dostępne lecz nie mam pewności.
https://channel5.com/shows/celebrity-big-brother/episodes

Damian

Może będzie, fajnie by było. Ale pewnie będzie tak jak w USA, że nie ten kraj,itd. I nie będzie można oglądać.  :obrazony:

Toni

Najfajniej byłoby oglądać odcinki na oficjalnej stronie stacji. Najważniejsze żeby gdziekolwiek się dało. :)
Ja tam nie mam zamiaru oglądać wszystkich odcinków, ale na ringi sobie popatrzę i na jakieś wybrane daily.
Chociaż już dzisiaj mogliby podać listę uczestników. :(

Damian

Ja będę oglądał odcinki. Czekam na ten program. :D

mseptember

Odcinki będą z pewnością dostępne przez jakiś czas w serwisie na życzenie "Demand 5" (Channel 4 też ma taki serwis - "4 on Demand") - niestety takie materiały, przynajmniej w teorii, dostępne są tylko dla mieszkańców UK.

Cytat: Toni w Cz, 18 Sie 2011, 09:38:57
Chociaż już dzisiaj mogliby podać listę uczestników. :(

Jestem prawie pewien, że dzisiaj podadzą ;).

Damian

Cytat: mseptember w Cz, 18 Sie 2011, 10:21:27
Odcinki będą z pewnością dostępne przez jakiś czas w serwisie na życzenie "Demand 5" (Channel 4 też ma taki serwis - "4 on Demand") - niestety takie materiały, przynajmniej w teorii, dostępne są tylko dla mieszkańców UK.
Czyli tak jak myślałem. Zostaje YT. 11 edycję też tam oglądałem i nie było problemu. ;)

Toni

Nie jest to powszechne, że można oglądać wszystkie odcinki z jakiegoś kraju na YT, tak więc fajnie.

Damian

Jeszcze tylko cztery godziny do startu nowej edycji programu. Jestem ciekaw czy nadal przed domem będą tłumy ludzi, i żeby to wszystko było dalej z pompą.  :ragrh: