[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Nie bardzo rozumiem. Nie będzie można oglądać uczestników w necie przez 24h, tak jak to było w C4, czy będzie można, ale z opóźnieniem?

Showmag

Nie będzie można. Nie bedzie live-feed.

"Following speculation surrounding the live feed, we can confirm there will not be a 24 hour live feed from the house available online or on-air".

Damian

:szok: No to ładnie. Jeszcze gorzej niż u nas było. Niedobrze...

illumanti

Zamiast tego chcą się skupić na portalach społecznościowych i aplikacjach na smartfony. W sumie jak dla mnie, to i tak nie miałbym dostępu do live feed, więc nie przeszkadza mi to zbytnio, ale Brytyjczycy mogą być podirytowani :) Jeśli aplikacja na androida będzie dostępna w markecie - to pobiorę (planuja appsy na Androida, Iphone/Ipad)

Damian

Mnie też to bardzo nie interesuje, bo i tak bym nie miał dostępu, no ale trochę lipnie mają. My chociaż mięliśmy obraz, bez dźwięku, ale zawsze to coś.  :los:

illumanti

No racja, u nas obraz był, bez dźwięku. A jak ktoś wiedział jak to i za darmo można było oglądać :) Co prawda dość często były przerwy techniczne, szczególnie jak się coś działo w domu, jednak mieliśmy taki dostęp :) Chyba już od czasów BB1.

Damian

W BB1 było jeszcze lepiej, bo było darmowo. A tu bieda, nawet w necie w tych czasach nie można pooglądać.

Toni

Nie będzie przekazu live z domu, gdyż będzie scenariusz. :)
Dla mnie brak przekazu live oznacza kombinowanie producentów (wiem, że to nie musi oznaczać właśnie tego,
ale wykluczyć czegoś takiego nie można).
Niemiecki portal bbfun.de pisze nawet o tym, że nie będzie przekazu live. Brytyjscy fani programu są zszkowani
oraz zawiedzeni.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Start jutro o 21. Mam nadzieję, że tak koło 4 w nocy naszego czasu będzie się dało jakoś zassać Launch Night :)

Toni

Dziś piszą, że do domu wejdzie Kate Price.

Damian

Już się doczekać nie mogę startu. Żeby tego tylko nie spaprali.

Toni

Szkoda, że póki co nie podali paru chociaż oficjalnie uczestników. Przyzwyczajony jestem do tego, że znam listę gwiazd biorących udział w róznych innych programach reality przed startem. Co kraj to obyczaj. UK nie pała się mówić wcześniej. Inni znowu wolą dowiedzieć się dopiero w trakcie programu, ja wolę szybciej. :)

Damian

Ulżyło mi jak zobaczyłem nowe zdjęcia z ogrodu. Jest mniej pusty, no i założono kolorowe płyty w miejscu gdzie były brzydkie deski. Sauna też zmieniła wygląd:

illumanti

23:56 to go!

Już się nie moge doczekać startu. Ciekawe o której będą odcinki do pobrania z "jakichś stronek"  :devil:

Damian

Będą na You Tube. Oglądałem całą poprzednią edycję dzięki YT. A ten Kto wrzuca filmy już dał znać że tą edycję też będzie wrzucał.  :yeah: