The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

Toni

A szkoda, bo całkiem ciekawe profesjonalne jury się zapowiadało (bez zbędnych innych osób) według wcześniejszych zapowiedzi.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

O nawet lepiej chyba jakby zamiast Natalii Kukulskiej była Ania Dąbrowska. Byłaby to pierwsza osoba z programu talent search w jury. :)

chatiflatt

Dziś rano gościem Pytania na śniadanie była Kayah. Opowiadała o swojej roli opiekuna i jurora. Powiedziała, że wreszcie w polskiej telewizji pojawił się format, który jej odpowiada, bo ona się nie nadaje do oceniania i krytykowania ludzi, a teraz niby nic nie będzie od niej zależało (ha, przypomnijcie sobie jej oceny i pointy w Fabryce Gwiazd albo dręczenie Julity w programach na żywo, za które Kayah przepraszała. Teraz wiemy, że się do tego nie nadawała i że to producenci ją zmuszali do takich zachowań). Poza tym, wygadała się, że osoby, które spotyka na castingach to w większości osoby, "z którymi już mijała się na scenie i którym już od jakiegoś czasu kibicuje". Można więc wywnioskować - tak mi się wydaje, bo nie jestem muzykiem - że TVoP nie będzie rewolucją na polskiej scenie muzycznej tylko jeszcze bardziej wypromuje wokalistów, którym nie powiodło się w innych talent show.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Już wtedy tak to wyglądało, że producenci oczekiwali od jurorów czegoś więcej niż tylko powiedzenie - podoba mi się bądź nie.
W The Voice of Poland zapewne będą także osoby które na scenie muzycznej istnieją od jakiegoś czasu.
Kayah ich zwerbuje a potem pomoże nagrać to i owo. :)

chatiflatt

>Już wtedy tak to wyglądało, że producenci oczekiwali od jurorów czegoś więcej niż tylko
>powiedzenie - podoba mi się bądź nie.

Zawsze tak jest. Oczekuje się od jurorów wyrazistych i rozbudowanych ocen. Chodzi o to, że Kayah 3 lata temu reprezentowała pewien styl w Fabryce, od którego teraz się odcina. W moich oczach to skreśla ją jako jurora. Brian Tracy mówi, że ludzie się nie zmieniają. W przypadku Kayah wystarczy do zmiany ilość cyfr na przelewie :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Mi tam się skład jury jaki jest w The Voice podoba (nawet to, że wśród nich jest Kayah). :)
Jeszcze Kayah w Polsce wyjdzie jak Dieter Bohlen. :)
Po Fabryce gwiazd myślałem, że Kayah nie zasiądzie w żadnym z takich programów ze względu na to, że pisano
o niej że nie sprawdziła się w roli jurora. Polsat był z niej niezadowolony. :)

chatiflatt

ALe ja nie o tym pisałem  :los:
Barbara Weston

Toni

Wiem wiem, że nie o tym pisałeś. Tak ot całościowo wyraziłem przy okazji swoje zdanie na temat całego jury. :)
Kayah może została zaproszona do jury ze względu na to, że po programie może wylansować tą czy tamtego. :) TVP i Kayah zadowoleni.

Toni

Nareszcie nie będzie tego wkurzającego dzielenia programu na części. No ale co no obeszli to w inny sposób.
Dwa odcinki między nimi Panorama ale reklamy i tak będą zarówno przed jak i po Panoramie. :)