Tylko Muzyka 2

Zaczęty przez joker, So, 07 Maj 2011, 16:56:14

Toni

Aha czyli Rancza nie będzie. Nie wiem jak z oglądalnością było Rozlewiska i Blondynki, ale także wydaje mi się sporą miały oglądalność.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Phil

"Ranczo" będzie dopiero wiosną 2012 roku.

Toni

No w takim razie są szanse na to, że może być równo między TzG, MTBM a serialami TVP.

Toni

W przyszłym tygodniu ruszają już kastingi do drugiej edycji programu wraz z jury. Portal wirtualne media podaje,
że program ma być emitowany w soboty.
https://wirtualnemedia.pl/artykul/tylko-muzyka-2-rusza-5-dniowy-casting-z-jury

Toni

Od kilku dni Polsat emituje już zapowiedzi Must be the music 2. Każda zapowiedź to jeden występ uczestnika.
Nono muszę przyznać, że mimo niedługiej przerwy od 1. edycji poziom jak widać będzie nadal wysoki wśród najlepszych.
https://pudelek.pl/artykul/33834/jurorzy_na_castingu_must_be_the_music_2/
Moim zdaniem dość duża zmiana Eli Zapendowskiej jeśli chodzi o twarz, Kora też jakby troszkę inna. :)

Toni

Coraz bliżej do wyłonięcia przez jury uczestników którzy trafią do odcinków na żywo gdyż zakończył się już etap kastingowy.
Póki co niewiadomo jeszcze czy program nadal emitowany będzie w soboty.

brotherfan

Uczestnicy o tym, czy znajdą się w półfinałach dowiedzą się prawdopodobnie we wrześniu. Podczas I edycji ogłoszenie wyników przez jury było już podczas emisji programu.

Damian

A jednak druga edycja Must Be The Music o nowej porze! Niedziela 20.00!

brotherfan

Bardzo dobre posunięcie ze strony Polsatu ;].

Toni

A więc jednak niedziela. I słusznie. Za duże przeciążenie dla widza w sobotę by było. Ja bym np skakał z kanału na kanał by obejrzeć wszystkie trzy programy (aczkolwiek zostaną jeszcze powtórki).
Ciekaw jestem jak rozłoży się oglądalność z tymi wszystkimi czterema programami.
W To i owo wczoraj przeczytałem, że na kastingi do 2. edycji zgłosiło się kilkaset osób. Mało.

Toni

Jestem pod wrażeniem 2. edycji Must be the music, gdyż bynajmniej w pierwszym odcinku nie brakowało utalentowanych wokalistów, a także zespołów.
Najbardziej podobał mi się Serge, Wioletta i Oleńka. :) Bardziej mi się podobało niż w The Voice.