Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Showmag

podmark

TVN wyraźnie zmienia politykę. Kiedyś do samej konferencji nie chcieli zdradzać gwiazd, a teraz już większość tajemnic jest odkryta. W sumie to dobrze, bo tabloidy i tak wszystkich przyłapali wcześniej pod Egurolla Dance Studio, ale mimo wszystko - poznanie 4 "gwiazd" jednego dnia robi wrażenie ;).

TVN.pl podaje, że w TzG wystąpi Marta Krupa - siostra Dżoany ;)

A Szpak to kompletne nieporozumienie...

Phil

Być może w tej edycji weźmie udział 16 gwiazd (Pojawiały się takie informacje pod koniec poprzedniej edycji). Ale i tak znamy już sporą część gwiazd ;)

chatiflatt

Tylko KIM JEST siostra Dżoany Krupy oprócz tego, że mieszka w Stanach i jest siostrą swojej siostry?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

O qrde! Michał Szpak? :) Dla mnie może być. Nie pomyślałem, że ktoś z X-Factor wystąpi w TzG.
Owszem kim jest siostra Dżoany, że wystąpi w TzG ale mam także takie same podejście do brata Bułeckiego.
Jest znany w pewnej dziedzinie sportu no i co z tego? Także mi się to nie podoba.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Zbigniew Urbański to były mąż Skrzyneckiej? To się porobiło!... :los:

Toni

Tak, mąż Skrzyneckiej. :) Ma swój kącik o gadżetach w DDTVN i nie tylko. Nie sądzę żeby długo zagrzał w programie.

Damian

Będzie bardzo mi brakować  Beaty Tyszkiewicz. Jolanta Fraszyńska to jakaś pomyłka...

Toni

U mnie emocje już opadły, aczkolwiek owszem brakować będzie zarówno Beaty Tyszkiewicz jak i Zbigniewa Wodeckiego, oraz ba Katarzyny Skrzyneckiej także, ale fajnie że po dwunastu edycjach w końcu jakieś zmiany.

Toni

Najbardziej podoba mi się z uczestników Michał Szpak i Katarzyna Pakosińska.
Jednak najbradziej chciałbym zobaczyć w TzG moje jedne z ulubionych aktorek - Annę Chodakiewicz, oraz Agnieszkę Pilaszewską Maciejewską. :) Chętnie zobaczyłbym także Maję Frykowską oraz Shazzę. :)
Fajnie, że jednak będzie 14 gwiazd a nie jak można było przeczytać wcześniej że brana pod uwagę była ilość szesnastu gwiazd. Za dużo by było, poza tym niech tak nie szastają a zostawią sobie już kogoś do 14. edycji. :)

Toni

W sobotnim wydaniu Super Expressu można było przeczytać o tym iż Józefowicz ściąga kumpli do TzG.
Otóż niby czekał jeszcze brakujący kontrakt dla jednej osoby. Miał go otrzymać Bogusław Linda, Olaf Lubaszenko, bądź Wiktor Zborowski. :)
Oczywiście w poprzednim pościem powinno być Anna Chodakowska a nie Chodakiewicz.  :sciana:

Showmag

Toni

To było do przewidzenia, że Michał Szpak dostanie najmniej. Kwota wyjściowa jest sądzę większa, ale za wypromowanie jego jakaś część trafia do kieszeni stacji (stąd zostaje 2 tysiące).
Tak przynajmniej było z uczestnikami 1. edycji BB. Wydaje mi się, że nadal tak jest.
Nie przypuszczałbym, że Weronika Marczuk dostanie najwięcej.

podmark

Akurat stawki gwiazd lub "gwiazd" są największą tajemnicą i przeciętny pracownik stacji nie ma o nich pojęcia, a ci, którzy wiedzą ile one wynoszą na pewno nie są informatorami brukowców.

CytatTak przynajmniej było z uczestnikami 1. edycji BB. Wydaje mi się, że nadal tak jest.
Że niby jak było ?! O jakie znowu promowanie Ci chodzi ?