Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Damian

Katarzyna Skrzynecka nie poprowadzi nowej edycji programu. Wielka szkoda, Ona pasowała do programu. TVN oficjalnie podziękował jej za współpracę.
https://tvn.pl/news/5450/view

Toni

A to niespodzianka. Widzowie przyzwyczaili się do niej. W końcu tyle edycji prowadziła, aczkolwiek z drugiej strony nowa prowadząca odświeży troszkę program. Dobrze jej to wychodziło. Ciekawe kto zajmie jej miejsce. Nie mam pomysłu kto pasowałby za nią. "Kolejna odsłona ,,przyniesie wiele niespodzianek i zacznie nowy etap w historii programu", a to dobre. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Po tym jak dowiedziałem się, że Katarzyna Skrzynecka nie poprowadzi Tańca z gwiazdami, pomyślałem sobie hm kto będzie na jej miejscu. Potem przypomniało mi się, że pudelek (wiem, że trzeba brać na dystans co pisze) kilka dni temu pisał o tym, że inna Katarzyna, z kolei Cichopek ma otrzymać zatrudnienie w TVN i myślę sobie może ona,
a dziś pudelek zadaje pytanie, Kasia Cichopek nową prowadzącą TzG? :)
https://pudelek.pl/artykul/33554/to_cichopek_poprowadzi_taniec_z_gwiazdami/

Pudelek

Programu i tak nie oglądam od kilku edycji ale Skrzynecką lubię. Bez Niej ten program jest jak bez tańca! :los:
Ludzie i prasa nie będą mieli się kogo czepiać w tym programie! Już teraz zrobili przegląd jej niby najgorszych kreacji: https://pudelek.pl/artykul/33557/zegnamy_sie_z_kasia_bedziecie_tesknic/ Dla mnie na większości fotek wygląda super (czasem trochę mniej gustownie). Zresztą kreacje to chyba nie jej wybór...

Znowu Cichopek?! Kto ją tak lobbuje?!

Toni

Także lubię Katarzynę Skrzynecką. Zawsze tak jest, jak po dłuższym czasie obecności następują zmiany.
Przyzywczaimy się i do nowej, pod warunkiem że będzie kolejnych z dziesięć edycji programu. :)

Showmag

Toni

Przyzwyczajenie przyzwyczajeniem, ale skoro zmienili prowadzącą, to chciałbym aby także w jury zaszły zmiany. Widziałbym nowe osoby za Beatę Tyszkiewicz i Zbigniewa Wodeckiego.
Zmiana prowadzącej może nastąpiła z powodu tego, że być może będą mieli drugą konkurencję obok serialu TVP
i muszą jakieś zmiany wprowadzić żeby przyciągnąć widzów (chociaż w pierwszym odcinku :)).

podmark

Cytat: Toni w Pt, 08 Lip 2011, 08:37:35
Zmiana prowadzącej może nastąpiła z powodu tego, że być może będą mieli drugą konkurencję obok serialu TVP
Jakby "Życie nad rozlewiskiem" stanowiło jakąś konkurencję... Już drugi sezon ("Miłość...") miał gorsze wyniki niż show TVN, więc tym to akurat się nie przejmują za bardzo.

Toni

Z tego co wiem na jesień TVP1 szykuje nowy serial "Siła wyższa". Autorami będą scenarzyści oraz reżyser serialu "Ranczo". Akcja serialu podobnie jak Ranczo, będzie się rozgrywać na prowincji, ale tym razem w klasztorze franciszkanów oraz sąsiadującym z nim "przez miedzę" ośrodka buddyjskiego. Zapowiada się zabawnie.
Jeśli spodoba się serial jak Ranczo czy Ojciec Mateusz...

podmark

A kto powiedział, że "Siła wyższa" będzie emitowana w paśmie "Tańca z Gwiazdami" ? To, że serial robi ekipa "Rancza" to wcale nie oznacza, że będzie emitowany o tej samej porze, no ale pewnie Ty wiesz lepiej...

Toni

:) Nic takiego nie napisałem, że będzie w paśmie TzG, aczkolwiek tam gdzie to przeczytałem było podane że serial zagości w niedzielne wieczory.

podmark

Przecież napisałeś, że TzG będzie miał konkurencję w postaci serialu TVP, a potem dodałeś o "Sile wyższej". Wyraźnie zasugerowałeś, że będzie w tym paśmie...
A info, że "Siła wyższa" będzie w niedzielne wieczory chętnie przeczytam - podaj linka...

Toni

Informację na ten temat znalazłem w prasie, ale jeśli chcesz mogę Ci także znaleźć coś w postaci wirtualnej.

podmark

Takowa informacja się nie ukazała - ale dla nabicia postów można przecież zawsze coś wyskrobać, prawda ?:gwizd:

A wracając do tematu: póki co TVN potwierdził dwoje uczestników - Annę Wendzikowską i Stanisława Karpiela - widać, że gwiazdy będą marne, więc muszą wzbudzić zainteresowanie widzów dzięki roszadom w stałej załodze programu...