Dwa Światy

Zaczęty przez Luxis, Nd, 15 Maj 2005, 00:50:10

Damian

Chodzi mi teraz, gdy realizacja w tym domu nie jest możliwa.

Toni

No to oczywiste, że skoro mają przedszkole w planach to byłaby gdzie indziej, bo jeśli nie byłoby takiego zamiaru to kolejna edycja byłaby zapewne tam, ale wiadomo nie będzie. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Z tego co widziałem na planie, to nawet wejścia do domów z tymi daszkami pozostaną. I pomyśleć że jeszcze kilka lat temu w tym domu byli uczestnicy, a teraz dzieciaki. :)
ATM na swoim oficjalnym koncie na Facebooku pokazał zdjęcia z przebudowy:

To wygląda tak, jakby miała tam być siódma edycja Baru, lub druga Dwóch Światów!  :bravo:

Toni

Nie mów tego głośno, że była tam Frytka. :) Gdyby miały być tam kolejne jakieś edycje to nieźle by było, za domem inna cywilizacja. :)

Damian

Dlaczego? :D No za domem widać bloki, tak było chyba już w Barze.

Toni

Co innego w okolicy domu gdzie przebywają mieszkańcy jakieś biura, ale domy mieszkalne? :) Ciekawe.

Damian

Pamiętam, że jak kiedyś oglądałem zdjęcia z budowy domków do " Dwóch Światów ", to w tle te bloki też były dopiero budowane. Czyli podczas Baru już tam mieszkali pewnie ludzie.

Toni

Zecydowanie wolałem BB czyli kompletna izolacja od swiata zewnętrznego a nie np Bar, kontakt z ludźmi był normalny. Dwa światy był przeciętnym programem, uczestników ktoś pamięta? mało kto tam był charakterystyczny nie to co wysyp ludzi w BB których do dziś dużo ludzi pamięta, czy też kojarzy.

Damian

Ja nawet nie wiem kto wygrał Dwa Światy. Wiem że to jakiś chłopak, Słonina? jakoś tak. xD

Toni

:) Program był ogólnie mało charakterystyczny żeby go pamiętać po dziesieciu latach (za wyjątkiem tytułu programu). :)

Damian

No nazwa programu zapadła w pamięć. :D

Toni

Chciałeś powiedzieć tylko nazwa programu, :) w dodatku nie wszystkim. Był to tzw one hit wonder. :)

Showmag

Proszę o wypowiadających się w tym temacie o zawieranie sensownych treści w swoich postach, niezaśmiecanie Forum oraz o zaprzestanie pisania wciąż o tym samym na wszelkie możliwe sposoby.

Damian

I tak oto teraz wygląda kompleks Dwóch Światów:

Jednak ślad po Barze Europa (w postaci gwiazdek z logo) pozostał :D: