Dwa Światy

Zaczęty przez Luxis, Nd, 15 Maj 2005, 00:50:10

Showmag

Były "Dwa Światy" i "Bar", będzie przedszkole
https://showmag.info/2011/06/20/byly-dwa-swiaty-i-bar-bedzie-przedszkole/

(tekst rozszerzony)

Toni

Zapomniało się, że jeszcze były tam Amazonki czy Gladiatorzy. Tyle lat temu to było. :) Za dużo tych reality miał Polsat. Jeszcze jacyś Łysi i blondynki, 9 niezwykłych tygodni czy jakoś tak. W głowie się kręciło od tego.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ale ja to wszystko na poprzedniej stronie napisałem, więc się nie zapomniało. I nie było tam 9 niezwykłych tygodni.
Były: Dwa Światy, Amazonki, Gladiatorzy, Łysi i Blondynki, Bar. Nawet jak w zeszłym roku w tamtym miejscu był Photo Day, to można było zobaczyć gwiazdki w ogrodzie namalowane. To pozostałości po Barze Europa. W necie nawet jest kilka filmów z domu. W tamtym domku nie było tylko drugiej edycji Baru.

Toni

Wiem, chodziło mi o tym że ja zapomniałem że jeszcze były takie programy i realizowane też tam a przecież wiedziałem o tym gdy były emitowane, że mieszkają w domku po dwóch światach. :)

Damian

Ciekawe dlaczego Polsat nie chciał drugiej edycji programu, zaraz po pierwszej. Mógł przecież nadal konkurować z BB.

Toni

Woleli konkurować z BB za pomocą Baru. Inne zasady programu itp. Bar mi się także nie podobał. Oglądałem tylko dwie edycje gdzie była Frytka. :)

Damian

Musieli coś zrobić z obiektem, bo stał w samym środku, wszystkie budynki takie nowoczesne, a tu chata z drewna i z sianem na dachu.  :ubaw: Teraz będzie ładniej.

Toni

Widać Polsat nie planuje żadnych kontenerowych programów skoro zdecydowali się przeksztacić to w zupełnie coś innego.

Damian

Dopiero teraz na ich oficjalnej stronie zobaczyłem że mają kanał w serwisie You Tube. Zamieścili film z przebudowy domów z " Dwóch Światów ", na przedszkole.
Film: https://youtube.com/watch?v=kHMFrTMuDC8
Powiem szczerze że ogólnie dużo się nie zmieni. Ogrodzony ogród to super rozwiązanie, bo dzieci będą bezpieczne. :)

Toni

Pozostanie bardzo podobnie. Co do ogrodzonego ogrodu to zapewne taki jest wymóg, gdyż dzieci nie mogą przebywać w otwartej przestrzeni poza budynkiem przedszkola.

Damian

Właśnie dlatego ten ogród z " Dwóch Światów " idealnie wpasowuje się w przedszkole. A lustra weneckie od strony ogrodu chyba zamurują...

Toni

Przyjemne z pożytecznym bo pieniądze będą mieli z tego a i dzieci znajdą miejsce w przedszkolu. :)

podmark

Cytat: Toni w Wt, 21 Cze 2011, 14:10:15
Widać Polsat nie planuje żadnych kontenerowych programów skoro zdecydowali się przeksztacić to w zupełnie coś innego.
Gdybyś przeczytał, to co wkleiłem ja, albo admin, to byś wiedział, że ATM ma nowocześniejsze budynki do realizacji reality, a mówiąca o tym osoba miała na myśli kompleks BB zlokalizowany kilkaset metrów od "Dwóch światów".
Z drewnianym kompleksem coś musieli zrobić, bo domki stały i niszczały. 

Damian

No właśnie. A kompleks BB jest nowoczesny i ładnie się prezentuje.

Toni

Pomyślałem o tym, że wcale nie musi być tak że nie planują kontenerowych programów skoro domek po dwóch światach zamieniają na przedszkole gdyż mają ciekawsze budynki by je zrealizować. :)