[Australia] Big Brother 09

Zaczęty przez Damian, Wt, 15 Lut 2011, 22:42:20

Damian

Fajnie jakby oficjalnie potwierdzili 9 edycję. Oni zawsze mięli edycję zgodnie z rokiem, np. 8 edycja - 2008. Teraz już tego by nie było.  :terefere:

Toni

Szkoda że nie będzie. Niemcy tak mają nadal, ale muszą co roku robić edycję żeby nie stało się tak jak w AU. :)
A co do potwierdzenia BB9  będzie trzeba jeszcze jakiś czas poczekać, nie sądzę żeby na planach się skończyło.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No oby nie. Ale nie wiadomo czy przerwa coś pomogła. Może znowu być mała oglądalność.

Toni

Jeśli wróci BB to za rok czyli będzie cztery lata od ostatniej edycji a to już konkretna przerwa to może oglądalność znów przekroczy milion. Mogliby zrobić edycję the secret.

Damian

E no bez przesady. Wystarczy że w Niemczech jest sekret.

illumanti

Ale w Niemczech uczestnicy zdradzać swoje sekrety, w innych edycjach tak nie było.

Mi się bardzo podoba muzyka z czołówki australijskiego BB :)

Damian

Która z resztą była użyta u nas. Nie dokładnie ta z ósmej, ale z poprzednich.

illumanti

Wiem. Szkoda, że nasi czołówkę spaprali. Taka tania podróba. Ale tune theme mi się bardzo podoba :)

Toni

Co do edycji The secret to zobaczyłbym jak byłoby to w innych krajach np w Australii. W Niemczech jest to edycje The secret Light. :) Także wolałbym jak np w Holandii że mieszkańcy mają zakaz mówienia o swoich sekretach.

Damian

A ja chcę normalną edycję jak BB8. Bardzo mi się podobała.

illumanti

Nie wiem jak wam, ale mi np. łatwiej zrozumieć Australijczyków niż Amerykanów w BB

Damian

Mnie różnie. Najbardziej przyzwyczajony jestem do wersji w UK, najczęściej oglądam. A co do Australii ciekawe czy jeśli wystartuje nowa edycja, to czy będzie nowy motyw muzyczny.

illumanti

No powinni przywrócić ten co był przed 2008, moim zdaniem

Damian

Ten z 2008 też był bardzo fajny.

Toni

Bardzo fajna oprawa zarówno muzyczna jak i graficzna, logo także fajne. Ciekaw jestem jakie będzie teraz
(te w 8.edycji było zmienione po kilku latach).