[Australia] Big Brother 09

Zaczęty przez Damian, Wt, 15 Lut 2011, 22:42:20

Toni

Szkoda, ze zaniedbali dom, mieliby mniej pracy przy nim jeśli chodzi o kolejną edycję.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Przecież i tak w Australii był zawsze gruntowny remont domu na kolejną edycję. :malarz:

Toni

Wiem ale remont można także zrobić gdy dom nie jest zaniedbany.

Damian

No Australia zawsze fajne domy miała. Ja jednak chciałbym żeby w tym samym domu była nowa edycja. Rzecz jasne odremontowanym.  :szczery:

Toni

Stacja która realizowała poprzednie edycje wraca do programu więc dom będzie ten sam. Rzecz jasna odremontowany. :)

Damian

No jeszcze nie wiadomo czy wraca. No ale ciekawe jaki byłby ten dom po remoncie.

Toni

Powrót BB do Ten to była tylo kwestia czasu. Owszem to są narazie plany ale sądzę że na planach się nie skończy
i do realizacji dojdzie w przyszłym roku (może w jakimś nowym terminie, a nie jak zawsze koniec kwietnia czyli nasz wrzesień).

Damian

Toni

Może jeszcze w tym roku? Nie wiadomo, mają jeszcze czas zrobić edycję na wiosnę czyli w nasz wrzesień.

Damian

Ale oni zazwyczaj dają edycję od kwietnia. Wątpię żeby to zmienili...

Toni

No więc właśnie, dziewiąty raz z rzędu edycja jesienno-zimowa by była (tak jak w UK, zawsze latem).

Damian

Chyba wiosenno letnia, a nie jesienno zimowa. ;P

Toni

W Australii jest zima gdy u nas jest lato i odwrotnie więc edycje kwiecień-lipec to edycje jesienno zimowe.

Damian

A o to Ci chodziło, no tak. Ale ja i tak zazwyczaj oglądam w wakacje. ;)

Toni

Ja także wątpię żeby zmienili na edycję startującą we wrześniu czyli edycję wiosenno letnią a mogliby tak spróbować, albo na przełomie roku by mieszkańcy po raz pierwszy spędzili święta Bożego Narodzenia.