[Australia] Big Brother 09

Zaczęty przez Damian, Wt, 15 Lut 2011, 22:42:20

Damian

A to nie byłbym taki pewien. Na polskiej też pisali że ma być szósta edycja BB u nas.  :los:

Toni

O naszej szóstej edycji jest informacja na ogólnej stronie Big Brother wikipedia world, a nie na polskiej, a informacja o tym że stacja Ten rozważa powrót do BB jest podane na stronie australijskiej. Czas pokaże jak będzie. Dla mnie nie jest zaskoczeniem że chcą wrócić znowu. Przerwa owszem była potrzebna, ale wiedziałem że 10 lat nie będzie trwała. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Australijska wersja była niezła. Bardzo ładny dom. W każdej edycji było wymieniane dosłownie wszystko. Zadania też były na wysokim poziomie :) A ich ringi :) Nie wspominając o studio, i tym fajnym, długim wejściu do niego (ten podest) :)! Kurde, już nie mogę się doczekać.

Szkoda, że Polakom się znudziły RS...

Toni

Mnie także podobały sie edycje australijskie i fajnie że są jak narazie plany by wrócić do BB.
A jeśli chodzi o nasz kraj to szkoda szkoda, że u nas już koniec, no cóż tacy jesteśmy. :)
Może najnowsza edycja w Australii będzie The Secret. Fajnie by było. Dla widzów znowu coś nowego.
Koncepcja ciekawa.

Toni

Skoro już w czerwcu rozważają powrót do BB to pojawi się on w przyszłym roku. Jest duża szansa bo jest sporo czasu żeby to zroganizować, przemyśleć itp.

Toni

Damian

Toni - to nie jest ich strona. Można tak pomyśleć, ale to strona dot. BB UK. Kliknij na doł to przeniesie Cię do aplikacji zgłoszeń do BB12 UK.

Toni

Wiem że to dziwne, lecz w adresie tej strony jest au wskazujące na Australię, nie wiem właśnie dlaczego jest to strona należąca do BB UK.

Damian

Po prostu tak jakoś, ale to na pewno nie ma związku z Australijską edycją.

Toni

Wiem że nie ma stąd przesłałem linka niby do oficjalnej strony australisjkiej a na niej BB UK. :)

Damian

Ciekawe czy jakby była 9 edycja, to czy w tym domu co BB8.  :hmm:

illumanti

Wg wikipedii chyba (nie pamiętam gdzie to czytałem) to ten dom jest teraz zdezelowany i służy jako graciarnia.

Damian

Też to czytałem. Jest filmik nawet na YT, który ukazuje dom. Strasznie zaniedbany jest.

illumanti

Kojarzysz może jak ten filmik się nazywa? ;)

Damian

Nie bardzo. Tyle że to film nie ukazujący aktualnie domu, a gdzieś 2 lata temu.