X Factor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 24 Lis 2006, 12:11:28

Toni

Takie programy zarabiają na uczestnikach w trakcie programu. Powinni zajmować się także nimi po programie bo przecież także mają z tego pieniądze (np późniejsze sprzedaże płyt itp, oczywiście po wygaśnięciu umowy to już nie). Taka Monika Brodka będąc teraz w rozkwicie już nie odpala Polsatowi za to że to dzięki niemu jest znana itp.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Rosa

Jestem świeżo po obejrzeniu odcinka z zeszłego tygodnia wiec pozwolę sobie na ocenę uczestników :)
Dziewczyny - moze i fajne, moze śpiewaja ale za cholere im nie wychodzi śpiewanie w duecie.
Małgorzata - no i po co ona tam występuje w tym programie? Ktoś kto nie zna angielskiego (w programie gdzie śpiewa się tylko ang piosenki) oraz nie potrafi się PRZEZ TYDZIEN nauczyć tekstu nie ma prawa wystepowac w podobno powaznym progamie.
Michał Szpak - niech on może jednak wyjedzie do USA tak jak mu radzi Maja, będzie sobie podspiewywał w wiadomych klubach, cos sobie zarobi a my możemy miec jednie nadzieje że nie będzie się chwalil z jakiego kraju pochodzi. Jeszcze raz, on NIE UMIE spiewać, nie ma głosu a kariere próbuje robic szokujacym i niesmacznym wygladem.
Ada - chyba najlepsza z tego grona ale mam przykrą świadomośc że gdyby wystapiła w amerykańskim idolu to pewnie nie doszłaby nawet do etapu Hollywood.
Gienek - jest jakiś, ma głos ale to znowu nie jest cos na profesjonalnym poziomie.

Nie rozumiem co sie stało z ludźmi z eliminacji, przeciez chyba ktos tam był na poziomie, a jeśli tak to czemu wybrano akurat te a nie inne osoby. Formuła programu jest lepsza od Must be the Music, mozna lepiej poznac wykonawcow, oni moga się znacznie lepiej wypromować no ale trzeba wybrac ludzi którzy coś potrafią. Czy naprawde juz nie ma mlodych ludzi pokroju Eweliny Flinty, Szymona Wydry, Ani Dąbrowskiej , Moniki Brodki? Od ostatniego Idola minelo troche czasu i jakieś nowe talenty powinny sie pojawić. Jestem bardzo zawiedziony tą edycja i mam nadzieję że producenci wyciągna jakieś wnioski skoro mają zamiar robic następne.

Showmag

"X Factor" - odcinek 13: Małgorzata Szczepańska-Stankiewicz wyeliminowana. Szulc, Szpak i Loska w finale
https://showmag.info/2011/05/29/x-factor-odcinek-13-malgorzata-szczepanska-stankiewicz-wyeliminowana-szulc-szpak-i-loska-w-finale/

Rosa

Co za niespodzianka ;)
Naciagali ludzi na głosowania przez kilka tygodni a i tak od początku wiedzieli kto będzie w finale.

Toni

Niespodzianka musiała być. Tak jak Kuba wczoraj powiedział, wszyscy mówili że dogrywka będzie między
Adą a Panią Małgorzatą. Finalnie jednak zakończyło się tak jak także wszyscy obstawiali. :)

Showmag

Toni

Myślałem że czas emisji niedzielnego finału zostanie wydłużony a trwać on będzie normalnie czyli do 21:45.

Toni

Ciekawe czy żałuje tych pieniędzy które dostaje za program.

Showmag

Jarosław Kuźniar o "X Factor" i o szansach finalistów: "Z dziennikarskiego punktu widzenia mogę powiedzieć, że nie było wstydu"
https://showmag.info/2011/06/03/jaroslaw-kuzniar-o-x-factor-i-o-szansach-finalistow-z-dziennikarskiego-punktu-widzenia-moge-powiedziec-ze-nie-bylo-wstydu/

Toni

Jak fajna gaża za program to jak ma powiedzieć że nie chciałby poprowadzić kolejnej edycji. :)

Showmag

Jarosław Kuźniar o Michale Szpaku: "O k***a, co to wyszło? Chłop czy baba?"
https://wp.me/pfKly-4vM

Toni

Czy jest ktoś kto obstawia innego zwycięzcę niż Gienek Loska? :)
Pudelk podaje, że Jarosław Kuźniar obstawia Adę Szulc.

Rosa

Nie wiem czy wygra Ada, czy Gienek ale tak czy inaczej każde z nich ledwo wybija sie ponad przeciętnośc i wielką niewiadoma dla mnie jest czemu to ich jury wybrało do fiałowej trójki.
Obejrzałem sobie dla porównania jeden z ostatnich odcinków Fabryki Gwiazd i tam KAŻDY z finałowej 5 czy 6 śpiewał na lepszym poziomie niz Xfactorowi finaliści a żadne z nich kariery nie zrobiło. Nie ma co się oszukiwac, dzisiaj po raz ostatni ogladamy Adę, Gienka i Szpaka.

Showmag