Dom Wielkiego Brata

Zaczęty przez Goku, Śr, 02 Kwi 2008, 21:12:27

Toni

Jeden tydzień to był właśnie ten tydzień biednych i bogatych a tak to mieli rozpustę że hej. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Widok tego wyrwanego gniazdka mnie rozbawil  :ubaw: Jak profesjonalnie zaklejone

btw. Oni oprócz tygodnia bez palenia mieli non stop fajki od WB  :szok: szkoda gadać.

Damian

Właśnie, właśnie. Dziwna była ta dziura w ścianie.  :obrazony:

illumanti

Mogli chociaż jakieś gniazdko wsadzić, nawet nie podłączać. No comment, widać ze to Polska

Damian

No dokładnie, to już przesada była. Ja nie wiem po co oni na piątą edycję wyburzyli te takie niskie murki, które były w salonie w BB4. Bez nich było tak pusto. Zamiast je wyburzać mogli wydać te pieniądze na nowe sofy. Nie przemyślane to wszystko było.  :mlotkiem:

Toni

Dokładnie tak. Wszystko mam wrażenie było nieprzemyślane.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Dom Wielkiego Brata z lotu ptaka w 2012 roku:

W ogrodzie widać pozostałości po "Przystanku Laska". Nie wygląda to za ładnie.
Link:
Dzięki słynnemu "ludzikowi" możemy z bliska zobaczyć bok domu. Super sprawa. ;)

chatiflatt

Ja tu widzę hale firmy Stalprodukt.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Dom Wielkiego Brata nie istnieje!
Dom w którym realizowane były dwie polskie edycje programu "Big Brother" został rozebrany. W związku z nową inwestycją deweloperską dom "BB" musiał zostać wyburzony. Kontenery wywożono kilka dni, a po domu nie ma już śladu. Całość miała miejsce w 2016 roku. Tym samym drugi polski dom "Wielkiego Brata" nie istnieje.
https://bielanywroclawskie.com/2016/01/bekitne-aleje-bielany-wrocawskie-czyli.html

Showmag