Mam Talent! 4

Zaczęty przez Showmag, Cz, 24 Lut 2011, 23:21:43

Toni

Uważam tak jak Kuba. Wprowadzając X factor powinni zaprzestać produkcji Mam talent.
Przecież w 3.edycji Mam talent 80% stanowiła muzyka, w poprzednich edycjach także w mniejszej części być może, ale także dominował śpiew. Pozostałe wystepy mimo, że były nie za ciekawe musiały także być, bo zrobiłby się program muzyczny.
Jeżeli w 4.edycji też tak będzie, wówczas klapa. Nie chcę oglądać X factor pod nazwą Mam talent.
Dałbym spokój już z tym programem. Uważam, że jak na takie występy (dla mnie nie były fascynujące)
to TVN miał wielką oglądalność. Polski Mam talent nie jest super wow.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Czy Mam talent 4 bez udziału Wojewódzkiego będzie równie popularne co poprzednie?
Takie pytanie zadaje pudelek. Sądzę, że Robert Kozyra sprawdzi się w roli jurora.

Toni

Agnieszka Chylińska to odpowiednia osoba jako juror w takim programie jak Mam talent, lecz jeśli miałoby być jury całe nowe powiem, że byłoby fajnie pod warunkiem, że byłoby równie ciekawe jak te w poprzednich edycjach bo nie było to źle dobrane jury.

Showmag

Toni

Oby Małgorzata Foremniak pozostała w jury, natomiast Anna Przybylska nie nadaje się do takieo programu.
Może o Pani Foremniak też bym tak myślał gdyby nie jej sędziowanie wcześniejsze.

Showmag

Toni

Strata bliskiej osoby jest ciężka do przejścia, ale żyć trzeba.
Dobrze jej zrobi program Mam talent. Mam nadzieję, że Agnieszka Chylińska także pozostanie.

Showmag

Toni

Cieszę się że Agnieszka Chylińska pozostanie w jury.