Tylko Muzyka

Zaczęty przez Showmag, Cz, 30 Gru 2010, 14:29:04

Showmag

joker

Może to będzie wyglądać jak opinia TVNfanatyka, ale uważam, że MBTM nawet do pięt nie dorasta X Factor! Produkcja programu stoi na całkowicie innym poziomie, X Factor jest realizowane nowocześnie - wywiad z niektórymi uczestnikami przed wstępem, fajna muzyka towarzysząca przerwom między występami, program jest dynamiczny. A MBTM baaardzo przypomina mi Idola sprzed prawie 10 lat! występ, kolejny występ, kolejny występ... czysta relacja z castingów, takie rzeczy były fajne, ale nie w tej epoce.

Toni

Szukam materiału z pierwszego odcinka. To był zespół,wokalista był w koszulce supermana i miał
spięcie z Korą. Jeśli udałoby sie komuś znaleźć to poza iplą niech zapoda to tutaj.
:)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Kuba 942

Cytat: Toni w Pt, 25 Mar 2011, 14:53:40
Szukam materiału z pierwszego odcinka. To był zespół,wokalista był w koszulce supermana i miał
spięcie z Korą. Jeśli udałoby sie komuś znaleźć to poza iplą niech zapoda to tutaj.
To był drugi odcinek :) Poza Iplą to ciężko znaleźć jakieś materiały, no chyba, że jakieś pojedyncze występy na YouTube ale to zapewne wiesz.

Toni

Drugi odcinek? hm dobrze wiedzieć,wydawało mi się,że był to odcinek pierwszy,gdyż oglądałem powtórkę odcinka pierwszego w sobotę i zapamiętałem kilka charakterystycznych występów i przy oglądaniu powtórki znowu w sobotę kolejnego odcinka (powinien to być odcinek drugi) znowu pojawiły się te występy które oglądałem podczas odcinka pierwszego i już całkowicie zgłupiałem.

Kardines

Wszystkie występy są dostępne na fb ;)
Początkowo byłem niezbyt pozytywnie nastawiony do tego programu, ale po 4 odcinkach stwierdzam ze jest lepszy nawet od X Factor (który padł przez nudne jury).

Toni

Jury w Must be the music jest ciekawe.Mnie najbardziej podoba się Pani Zapendowska
oraz Kora. Natomiast wolę X factor mimo tego, że prawdą jest iż jury jest nudniejsze.
Lubię Kubę Wojewódzkiego,ale ileż można go oglądać jako jurora.
Gdyby nie było Mam talent mogłoby być inaczej.
Z drugiej zaś strony Kuba mógłby być moim zdaniem,wystarczyłoby gdyby kobietą nie była Maja tylko coś a'la Kora, znająca się na muzyce i mająca cięty język, wówczas nie byłoby takiego skupienia tylko na Kubie.

Damian

Uwielbiam ten program. Dzisiejsze odcinek jest najlepszy. Ostatni odcinek castingowy. Za chwilę po przerwie jurorzy wybiorą półfinalistów. Jak dla mnie ten program o wiele lepszy okazał się od równie intensywnie promowanego X Factor.

Toni

To prawda. Moim zdaniem nie odbiega bardzo ten program jakością od X factor.

Showmag

Toni

Fajnie, że już najbliższy odcinek to programy na żywo. Yuhuuu. :)
Będzie jeszcze ciekawiej.

Showmag

Toni

Najwięcej powinny otrzymać Kora i Pani Zapendowska.
W końcu to ONE znają się na muzyce najbardziej z całej czwórki,
trzeci Adam Sztaba, czwarty Łozu.
Nie fair,że Łozu ma tylko tysiąc mniej niż Pani Zapendowska.