Tylko Muzyka

Zaczęty przez Showmag, Cz, 30 Gru 2010, 14:29:04

chatiflatt

Oglądam właśnie pierwszy odcinek brytyjskiego pierwowzoru.
Format jest lekko unowocześnioną zrzyną z Got Talent. Nie zaciekawia.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Szczerze? świetne! Jury jest dobrane perfekcyjnie! nie ma nic przesłodzonego , podczas żadnych występów się nie nudzę , bardzo podoba mi się ten program. Dawno się tak nie ubawiłem jak przy piosence dwóch Panów: " Ty będziesz moja , Ja będę Twój , razem będziemy wywalać gnój ".  :ubaw: Ten program rządzi!  :los:

Kardines

Plusy:
-dobrze dobrane jury (tylko ELi mi trochę mało ;) )
-w miare ciekawi uczestnicy

Minusy:
-nie przedstawili zasad do końca (chyba że ominąłem coś :P ). Castingi a potem co?
-po raz kolejny dzieciaki przechodzą dalej głównie przez wiek. No a chlopak śpiewający Niemena - Klaudia Kulawik 2 :]

Ogólnie jestem na tak. Będe na pewno oglądał w przeciwieńśtwie do Bitwy na głosy którą włączalem na reklamach. Ale na ten temat wole sie nei wypowiadać ;)

Damian

Karadines - zasady przedstawiali na początku. Mówił Maciek Rock i Paulina Sykut.

Pudelek

Dla mnie to kolejny talent-show, który promuje przede wszystkim jury...

chatiflatt

Oglądałem brytyjski pierwowzór. Obejrzałem też fragment polskiej podróby. I podziękowałem.

Łozo, i tak nie wiem, kim jesteś, i tak już pozostanie, nawet po zakończeniu tego programu ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

1.odcinek Must be music oglądało 3,81 miliona widzów.
Mnie się podobało,jury może nie do końca ciekawe,ale fajne,uczestnicy także.
Jednak zdecydowanie wolałbym Idola.
:(
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Ostro było podczas wczorajszego drugiego odcinka Must be the music. :)
Wszystko za sprawą Kory,która kilka razy ostro pojechała z tekstem do uczestnika/uczestników.
Pomijając te sytuacje odcinek ciekawy,wiele fajnych uczestników,co najważniejsze
uczestników uzdolnionych.
Szkoda,że nie pokazują tych którzy przyszli na pierwszy casting (a'la kosmici Idola),
bo materiały pokazywane w programie to już uczestnicy którzy przesli pierwszy etap (ten chyba poza kamerami),kwalifikując się do drugiego etapu już z widownią.

Damian

Bardzo mi się podobał drugi odcinek. Kora rządzi!  :devil:

Toni

Prym w jury wiedzie Kora i Sztaba. Szkoda,że rzadko można usłyszeć opinie Pani Zapendowskiej,
bo to jednak ona jest najbardziej profesjonalna z całego jury.

Rosa

Daje się ogladać, jedyny duzy minus programu to to że dopuscili do wystepow dzieci. Albo robia program który ma w jakims tam stopniu promowac artystow albo bawimy sie w rozczulające minki 12 letnich dziewczynek.

Toni

Dziś chciałem obejrzeć powtórkę drugiego odcinka,gdyż nie oglądałem premiery w sobotę,a oni znowu powtórzyli pierwszy dziś.
:(

Showmag

Toni

Ciekawe opinie trzech Panów.
Można się zgodzić z każdym z nich.
Co do "Bitwy na głosy" dodałbym,że dwoje ludzi w jury jest totalną pomyłką.