Dyskusja ogólna

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:33:02

Damian

A na tej fotce z tyłu domu widać jeszcze tą drogę co mieszkańcy opuszczali dom  :szok: Kurcze szkoda że TVN nie robi BB...  :bye:

compek

Czy ktoś z Was kojarzy co to za program, z którego zdjęcia są tutaj https://worldofbigbrother.com/BB/Pol/1/pictures.shtml (trzy pierwsze fotki)? Czyżby to "Co za Tydzień", a Janiak oprowadza po domu? Tylko skąd te żółte fotele?

Damian

Tak to program " Co za tydzień " i Janiak oprowadzał po domu Wielkiego Brata. A te fotele żółte przecież były w tej edycji.

Damian

Właśnie oglądam " Dzień Dobry TVN " no i przed chwilą był wywiad z Małgorzatą Sochą w jakiejś przebieralni , z kostiumami , no i pisało że to Sękocin. Więc tak się zastanawiam czy to nie w domu BB? bo ktoś chyba kiedyś pisał że z tego domu zrobili właśnie jakieś pomieszczenia na stroje dla aktorów.

Toni

Porównując Big Brother'a TVN a TV4.
Uczestnicy BB TV4 nic ze sobą nie reprezentowali,ich myślenie,zachowanie zatrzymało się chyba na etapie szkoły średniej,albo nawet i nie.
Agresja,arogancja,ogromny minus uczestnicy (i nie tylko) oraz wstyd bo było beznadziejnie i tanio.
I mam nadzieję,że TV4 nie podejmie się kolejnej edycji bo będzie to jeszcze większa beznadzieja,gdyż
nie ma co liczyć na jakieś olśnienie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

4.marca 2001r...dziś mija 10 lat od rozpoczęcia pierwszej edycji naszego Big Brother'a!!!
Może jakieś wspomnienia dla uczczenia pamięci...

kamil2505

Warto dodać, że w dzisiejszym odcinku programu "Ciąg dalszy nastąpi(ł)" pana Tomasza Sianeckiego nadano materiał o Big Brother. Wyemitowano między innymi fragmenty relacji z castingów, zapowiedzi i materiały z "Faktów" oraz krótki wywiad z Sebastianem Florkiem.

Toni

A co tak,że o Big Brother było?
:)

Toni

Jeżeli znajdzie ktoś ten materiał z programu "Ciąg dalszy nastąpi(ł)" o Big Brother, o którym pisał Kamil niech zapoda go do obejrzenia.Mnie póki co nie udało się go znaleźć.

kamil2505

Właśnie minęło 10 lat od rozpoczęcia programu Big Brother w Polsce. A sam program "Ciąg dalszy nastapi(ł)" pokazuje materiały dokładnie sprzed 10 lat (głównie z "Faktów") oraz przegląd prasy sprzed 10 lat. Sam program bardzo ciekawy. Przedstawiono przede wszystkim relacje z castingu - 12-tkę osób, która dostała się dalej. To z tej dwunastki do domu weszli Sebastian i Gosia, a później też Rafał. Przedstawiono też opinie polityków na temat Big Brother. Z resztą wtedy ten program był na tyle popularny, że wszyscy się nim interesowali. Świetny materiał.

Damian

Jest może możliwość żeby ten materiał gdzieś zobaczyć?  :prosi:

Toni

Mam nadzieje,że będzie.Póki co mi się nie udało tego znaleźć,a szkoda bo chętnie bym zobaczył.
Trzeba zacząć oglądać ten program.

Toni

W minioną niedzielę przez przypadek na TVN24 oglądałem "Ciąg dalszy nastąpił".
Nie wiem czy była to powtórka,czy też nie,bynajmniej odcinek był poświęcony 2001 roku.
Spoglądając do gazety w program,wyszło na to,że oglądałem ten odcinek ok 20 minut po rozpoczęciu,więc być może materiał o Wielkim Bracie w pierwszych 20 minutach programu.
:(

Toni

Dziś w "DDTVN" pojawił się materiał 10 lat od pierwszej edycji Big Brother.
Materiał z fragmentami z programu,a potem rozmowa z goścmi.
Goścmi byli Piotr Lato,Manuela Michalak,Piotr Gulczyński.

Showmag

10 lat "Big Brothera": Manuela, Piotr Lato i Gulczas w "Dzień Dobry TVN"
https://showmag.info/2011/03/27/10-lat-big-brothera-manuela-piotr-lato-i-gulczas-w-dzien-dobry-tvn/

Po wyjściu z "Big Brothera" nie spotkali się ani razu. "Szło się tam dla pieniędzy" - mówi po latach Janusz Dzięcioł
https://showmag.info/2011/03/30/po-wyjsciu-z-big-brothera-nie-spotkali-sie-ani-razu-szlo-sie-tam-dla-pieniedzy-mowi-po-latach-janusz-dzieciol/