Taniec z Gwiazdami 12

Zaczęty przez Showmag, So, 12 Cze 2010, 16:38:36

Damian

" Fakt " opublikował pełną listę uczestników TzG:
- Edyta Górniak
- Andrzej Gołota
- Dorota Zawadzka
- Patricia Kazadi
- Maciej Jachowski
- Monika Pyrek
- Anna Kalata
- Marcin Kwaśny
- Maria Niklińska
- Paweł Staliński
- Andrzej Deskur
- Agnieszka Jaskółka
- Andrzej Młynarczyk
- Robert Korzeniowski

Tak przedstawia się skład 12 edycji Tańca z Gwiazdami według " Faktu ".

chatiflatt

"Dorota Zawadzka"

:ubaw:
Skąd oni wzięli na tej liście jej nazwisko? Haha
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Ostatnio były jakieś plotki na ten temat . I skoro to oficjalny skład  to chyba się zgodziła. Już widzę jak jurorzy będą ją wysyłać na karnego jeżyka.  :devil:  :ubaw:

chatiflatt

Proszę państwa,
nagroda główna w kategorii Żenada Roku wędruje do stacji TVN za ściemę roku: Tomasz Barański jako "żądny wiedzy" i "niepotrafiący tańczyć" uczeń w YCD oraz ten sam Tomasz Barański jako nauczyciel tańca w TzG.
https://plejada.pl/192631,0,golota-niklinska-kalata-i-jaskolka-w-tzg,wideo.html

Jestem ciekawy, jak producenci przedstawią pana Tomasza w pierwszym odcinku swojego tanecznego show: jako wieloletniego tancerza, choreografa, licencjonowanego instruktora tańca sportowego ze specjalizacją jazzową, WIELOLETNIEGO współpracownika Agustina Egurroli, czy też tylko jako "uczestnika ostatniej edycji YCD".

Obrzydliwe było sprowadzanie na plan YCD Maseraka i Kamińskiej, to, jak Maserak wspominał przed kamerą, że niby są wielkimi przyjaciółmi, że znają się od lat, że podrywali razem dziewczynki. TVN wyraźnie zabiegał o to, żeby ta popularność Maseraka spłynęła na Barańskiego. Mam nadzieję, że się jednak nie udało, i mam nadzieję, że Barański (bo rozumiem, że to on jest tu gwiazdą. Miał romans z Herbuś. Kim jest Maria Niklińska?) szybko odpadnie, a jego gwiazda zblednie.

Tak to jest, jak dres z ulicy dostaje się na tvn'owskie salony. Miszczak widocznie na starość polubił dresiarzy. Ciekawe, co musiał zrobić, żeby otrzymać dwie tak świetne pozycje w dwóch najlepszych programach stacji w jednym roku? Korzystaj, póki masz ten owies w żłobie :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Oglądam właśnie powtórkę półfinału YCD z Barańskim. Barański odpada, puszczają filmik, w którym pokazują jego "przemianę" z brzydkiego kaczątka w pięknego tanecznego księcia [sic!], po czym Rusin śmiejąc się przytula Barańskiego i jak gdyby nigdy nic mówi:
- A ja jestem przekonana, że Tomka zobaczymy jeszcze w niejednej produkcji, prawda Agustin?
[Egurrola skinął głową]

Czyżby już wtedy Barański wiedział, ze będzie tancerzem w TzG 12?
Żenada do kwadratu.
Barbara Weston

Damian

Maciej Jachowski wyeliminowany jako pierwszy! szkoda go trochę , chyba każdemu byłoby przykro odpaść zaraz w pierwszym odcinku. W ogóle dziwnie to zrobili , bo kobiety uczestniczące w programie dzisiaj były bezpieczne. Dlatego musiał odpaść któryś z mężczyzn. Nawet Gołocie się udało przejść.  :los:

chatiflatt

Widzowie wysyłający smsy, zaprzestańcie tego ;)

Kwaśny w zestawieniu sędziowskim miał 1 pkt, Jachowski otrzymał więcej. Jachowski jest jedną z "gwiazdek" aktywnie grających w serialu "M jak miłość", którzy codziennie zbiera 1/4 Polski. Kwaśny ostatnio gra w teatrze, wystąpił też w pierwszym odcinku słabo zapowiadającego się serialu Polsatu "Szpilki na Giewoncie". I mimo wszystko odpadł Jachowski.

No ale Jachowskiemu nie partnerowała Nina Tyrka, łóżkowa i życiowa partnerka Agustina Egurroli, która - jak sama powiedziała do kamery w green roomie - "stęskniła się za programem, chciała już wrócić na parkiet TzG". Nina do tej pory zajmowała się opieką nad córeczką. Trochę głupio by wyglądała dzisiejsza pierwsza strona w Fakcie i SE - "Partnerka Agustina Egurroli już nie zatańczy! Wróciła do dziecka!".

:ubaw:
Barbara Weston

Tkk_Bolly

Nie doszukujcie się spisku tam gdzie go nie ma.Od zawsze wiadomo, że widzowie ratują parę, która ma najmniej punktów od jury. Tak było i tym razem, więc to żadna niespodzianka i Nina Tyrka na wynik nie miałą żadnego wpływu. Nawet gdyby Frytka była ostatnia w rankungu jury to widzowie by ją uratowali zapewniam. Btw dlaczego jeszcze Frykowskiej nie było w tym programie?

chatiflatt

"Zapewniasz'. A na jakiej podstawie? ;)
Barbara Weston

Tkk_Bolly

Na podstawie przeanalizowania wyników ponad 100 odcinków.Prowadząca zawsze namawia aby głosować na dwie najniżej ocenione pary i odpada przeważnie para trzecia lub czwarta od końca w rankingu jury

Już nie rób z Jachowskiego wielkiej gwiazdy. W Jak oni śpiewają też nie miał smsów i był zagrożony już w drugim odcinku (z Kwaśnym również)

Jedyne co mogło być ustawione to odpadnięcie Kasi Tusk przed finałem w edycji piątej.

chatiflatt

Ja stwierdziłem tylko fakt - Jachowski gra w najpopularniejszym serialu w Polsce, i to gra postać lubianą.
Kwaśny obecnie nie gra nigdzie.
Barbara Weston