Kuchenne rewolucje

Zaczęty przez joker, So, 30 Mar 2010, 13:41:15

joker

Pierwszy raz oglądałem dzisiaj ten program i muszę przyznać, że mimo iż obyło się bez większych zgrzytów, to "Kuchenne rewolucje" przypadły mi do gustu. W sam raz na sobotnie późne popołudnie i o wiele lepsze niż "złapać złodzieja". Trzymam kciuki, że ten program się rozwinie i zagości na dłużej :)

kamil2505

Mi ten program również się spodobał. Pani Gesler świetnie się nadaje do prowadzenia tego programu. Również mam nadzieję, że ten program zagości na dłużej. Co więcej, mam nadzieję, ze TVN pójdzie dalej i zrobi polską wersję "Hells Kitchen"

Pudelek

Ja również należę do grona zachwyconych. Program podoba mi się bardziej niż oryginał. Tu nie ma chamstwa i przesadyzmu jak u Ramsey'a. Rady przydatne zarówno dla restauratora, jak i dla klienta lub osoby lubiącej w domu trochę posiedzieć w kuchni.

Damian

Świetny program. Nie opuszczam żadnego odcinka , bardzo interesujący ,  porady świetne.  :yeah:

brotherfan

Super program. Mam nadzieję, że nie zleci z anteny po jednym sezonie.

Meeg

Przyznam, że sama jestem zaskoczona, bo ten program naprawdę mi się spodobał :). Oglądnęłam dzisiaj jeden odcinek z ciekawości i uważam, że to świetna produkcja.

chatiflatt

Kiedy będzie powtórka?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

W soboty o 18 jest pierwsza emisja, a powtórka w niedziele o 12.50.

Pudelek

W oryginale niektóre restauracje pomimo pomocy Gordona i tak szybko bankrutowały. U nas to niemożliwe. W sobotę w "Dzień dobry TVN" pojawili się właściciele restauracji z drugiego odcinka i mówili, że obecnie ludzie często dzwonią by rezerwować stolik i ponadto sami właściciele muszą czasem pomóc w kuchni bo ekipa nie wyrabia z nadmiarem gości.

joker

w miarę czasu, kiedy program spowszednieje na pewno to się zmieni :)
BTW, Kuchenne Rewolucje można oglądać na vod.onet.pl tak właśnie nadrobiłem pierwszy odcinek :yeah:

Damian

Z odcinka na odcinek jest coraz lepiej! i  coraz ciekawiej. Jestem pod wielkim wrażeniem ;)
Bardzo mi się podoba ten program , no i P. Gessler bardzo się nadaje.

chatiflatt

Dokładnie, vod.onet.pl to duże udogodnienie, ale
-  tu osoby wrażliwe na łamanie prawa niech zatkają uszy -
jak można ściągać filmiki z tej strony? Wtyczki do mozilli nie dają rady.

Program rzeczywiście coraz lepszy,
a p. Gessler rzeczywiście pierd*lnięta.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Trochę się cicho zrobiło w tym temacie. Program rzeczywiście zainteresował ludzi. Wielu moich znajomych go ogląda.
Magda Gessler ogólnie odwala kawał dobrej roboty chociaż czasem wydaje mi się, że znajdzie sobie jakąś osobę której będzie się ciągle o coś czepiać.

chatiflatt

Cieszę się, że powstają kolejne serie Kuchennych rewolucji oraz serialu Usta, usta.
Barbara Weston