Tylko nas dwoje. Just The Two Of Us

Zaczęty przez Showmag, Cz, 03 Wrz 2009, 10:04:08

Showmag

Powyższy artykuł stanowił oczywiście żart primaaprilisowy :)

Damian

No i ja już sobie podziękuję za ten program. Odpadła moja faworytka  :bye: Joasia Koroniewska. Była zagrożona Ona i Artur Partyka. Dziwne jest to że przez kilka tygodni zajmowali czołowe miejsca a dzisiaj byli zagrożeni. Dziwne te wyniki i podejrzane  :hmm: , jakoś w Tzg czy innych programach nigdy tak się nie dzieje że para jest kilka tygodni na wysokich miejscach , a w następnym odpada. :boks:

brotherfan

Program przez to zaskakuje. I mnie się to bardziej podoba, niż to że w pierwszy odcinku TZG poznajemy najlepsze dwie pary i do finału są na dwóch pierwszych miejscach... A co do Joasi i Łukasza, to ta para była już zagrożona tydzień temu.

Damian

Wiem , że byli zagrożeni tydzień temu. Chodzi mi o Paulę oni zajmowali cały czas czołowe miejsca. I wcale mnie to nie zaskakuje , a tym bardziej pozytywnie. Tragiczny program i już  wczoraj sobie podziękowałem za niego :prosi:

brotherfan

Czy to możliwe, by nie przedłużono czasu trwania programu? Patrzę na cennik majowy i jeżeli się nie mylę, to show zakończy się po 8 odcinkach, czyli 15 maja. 22 maja jest Liga Mistrzów, a 29 TOP TRENDY. CO o tym myślicie?