Śpiewaj i walcz

Zaczęty przez Showmag, Cz, 11 Lut 2010, 08:49:58

chatiflatt

Ta prowadząca jest potworna. Nie radzi sobie na żywo i do tego jest brzydka.
Coś mi mówi, że szykuje się "Załóż się! - BIS".
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Komentarze osób biorących udział w castingach, które można przeczytać pod artykułem sugerują, że TVP w marcu zaserwuje nam szoł, a nie szukanie talentów... Kwestia tylko tego jak to wypadnie w tv - jeśli producenci stawiają na rozrywkę to ok, zgadzam się pod warunkiem, że wyjdzie to bardzo dobrze (a nie jak zwykle... na woronicza), a jeśli program ma być na takim poziomie rozrywki jak inne reality show TVP to już lepiej jeśli na castingach postawi się na szukanie prawdziwych perełek, a nie "osobowości", które nic nie wniosą do programu.

wb1

Obejrzałem pierwszy odcinek, a właściwie 30 minut z przerwami. Pomysł z tym programem może był ciekawy, ale dobór jury, w którym tylko pani Prońko krytykuje i uczestnicy śpiewają po 5 piosenek to przesada. Do tego słaba realizacja i komentarze pana Żmijewskiego (gościa specjalnego).

brotherfan

Kichawy trochę ten program. Byłem świeżo (no, może nie aż tak świeżo) po oglądaniu pierwszego, również castingowego odcinka You Can Dance 5 i realizacja TVN jest o wiele lepsza. Jakoś to fajnie jest poukładane i zmontowane, a tutaj totalna kicha. Zero dynamiki, tylko zwykła, najprostsza w świecie relacja z castingu. Według mnie to realizacja na poziomie TVS.

Kuba 942

Kolejny żenujący program w wykonaniu TVP...próbowałem to oglądać ale okropnie wiało nudą więc szybko skończyłem oglądać to dziadostwo.To ja już wolę Taniec z Gwiazdami.
A dziwią się, że ludzie nie chcą płacić abonamentu...

joker

,,Śpiewaj i walcz" - 2,36 mln widzów (14,58 proc. w grupie 4+ oraz 11,74 proc. udziału w grupie 16-49).
https://wirtualnemedia.pl/artykul/blondynka-lepsza-od-tanca-z-gwiazdami

kokosanka

jakis dziwny ten program....... :kreci:

Damian

Ja tego nawet nie oglądam , beznadzieja. Wolę YCD :]