Menu główne

Agent 2

Zaczęty przez kropek, Cz, 02 Cze 2005, 11:31:08

chatiflatt

Moim zdaniem to głupawa opłacona forma promocji Arłukowicza. Od kilku miesięcy SLD wyraźnie wysuwa go medialnie do przodu. Napieralski cofa się w tylne szeregi, a Olejniczaka wysłali do Brukseli. Lewica stawia w końcu na świeżość.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

yas

Witam ponownie. Znalazłem na yt osobę, która posiada nagraną II edycje. Na VHS. Czy byłby tu ktoś, kto potrafiłby zgrać to na kompa? No i oczywiście dysponowałby odpowiednim sprzętem. Ja sie na tym niestety nie znam. Osoba, która posiada nagrania, wyraziła wstępnie gotowość do udostępnienia kaset (może wysłać pocztą np.)

Anyone?

joker

To można na youtube wrzucać prosto z kaset vhs? Chyba najpierw trzeba było na komputer to zgrać?;p

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

yas

Cytat: joker w Wt, 16 Lut 2010, 00:15:27
To można na youtube wrzucać prosto z kaset vhs? Chyba najpierw trzeba było na komputer to zgrać?;p
A czy ja napisałem gdziekolwiek coś takiego? Potrafisz czytać ze zrozumieniem??
Cytat
Znalazłem na yt osobę, która posiada nagraną II edycje. Na VHS. Czy byłby tu ktoś, kto potrafiłby zgrać to na kompa? No i oczywiście dysponowałby odpowiednim sprzętem.
Gość posiada całą edycję na kasetach VHS. Przecież napisałem, że chodzi własnie o zgranie z kaset VHS na kompa, żeby jakkolwiek można było później udostępnienić innym, chociażby na sevenload? Jeśli chodzi o sprzęt to spokojnie można to zrobić w warunkach domowych, albo poprzez kartę graficzną z wyjściem video, tuner tv, albo specjalny konwerter do zgrywania materiału video.

Co do ofert w necie, to wiem, że takowe istnieją. Chciałbym tylko oszczędzić komuś wydatków. Wielu pewnie chciałoby sobie obejrzeć Agenta raz jeszcze, ale najlepiej jakby podali to gotowe pod nos.

joker

Nie denerwuj się:) Bardzo dobrze zrozumiałem to co napisałeś (może to Ty coś pominąłeś w swoim poście). Chodzi o to, że skoro wrzucił to jakimś cudem na youtube to znaczy, że ma/miał to na komputerze, to nie może Ci w postaci cyfrowej tego udostępnić?;p

yas

Hehe. Brak mi słów  :plask: Nie wiem jakim cudem wywnioskowałeś, że ta osoba cokolwiek wrzuciła na yt. Niczego takiego nie napisałem.

Osoba ta w komentarzach do jakiegoś krótkiego fragmentu finału II edycji napisała, że posiada całość na kasetach. I tyle. Także nie za bardzo dobrze zrozumiałeś ;) Peace

PS. I ja wcale się nie denerwuję ;)

m_k

Na poczatku witam!

Czy wiadomo cos nowego w sprawie agenta 2?

yellow

Witajcie!
Ja również piszę w sprawie drugiej edycji:) Myślę,że zamiast się kłocić najlepiej by było, gdyby  w końcu znalazł się ochotnik, który wrzuciłby odcinki 2 edycji i uszcześliwił wielu zwolenników tego programu:)Moim zdaniem Agent2 był najlepszy!:)!Wielki ten kto udostepni w necie te upragniona edycje!:)Pozdrowienia

yellow

Halo?Czy jest tu ktoś?Czy doczekamy się 2 edycji Agenta udostępnionej w internecie?:)Skoro jest osoba,która posiada te odcinki a tymbardziej jest chętna udostępnić to dlaczego Agenta wciąż nie można obejrzeć?:( Z kaset VHS jest przecież możliwość przegrania na płytę DVD a potem na komputer już nie ma żadnego problemu :)

witmin5000

Witam wszystkich, właśnie zacząłem przegrywać odcinki Agenta2 na komputer (nie mam wszystkich , ale większość jest), potem jeszcze skonwertować i będziecie mogli je obejrzeć.

Weteraw

Cieszymy się kolego, 4 już obejrzałem, ale czuje nie dosyt . Wrzuć resztę, najbardziej mi zależy na odcinku 6 ; )

yellow

Witmin wielkie dzieki!!4 odcinek obejrzałem z wielką przyjemnością!2 edycja Agenta wnosiła dużo humoru!:) Czekamy na kolejne odcinki...Pozdrowienia

anyka

Wybaczcie, bo dopiero co się zarejestrowałam na forum i jestem kiepsko w nim zorientowana, ale gdzie można objerzeć te odcinki agenta 2? szukam ich już od dawna.