Mam Talent! 2

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Paź 2008, 15:30:40

chatiflatt

Zwróciłem uwagę na wypowiedź Chylińskiej, przedstawioną w reklamie najbliższego odcinka:
Moje serce będzie zawsze przy wokalistach, jestem za Madoxem.
Kiedy o przejście do finału walczył Kaczorex i Mateusz Dembek [dziwna zbieżność - Kaczorex, Madox] zagłosowała na 'ju ken dens'. Cóż za stanowczość.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Oj, to wszystko łatwo wytłumaczyć, bo ona jest teraz dens i dens jest dla niej okej.
A Dembek is not dens and not okej :)

chatiflatt

Ale Madox nie wykonał żadnego gestu na scenie, żadnego.
Co z niego za dens? <węszy spisek> ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Ice

Strasznie ogląda się ten program. Nie żałuję, że nie oglądałem wszystkich poprzednich odcinków na żywo. :]

Te zachowania są tak piekielnie sztuczne, jury totalnie skomercjalizowane... nie wiem jak dalej określić wygląd tego programu. Niestety spieprzyli drugą edycję. A szkoda, bo pierwsza była zdecydowanie dobra.

Kuba 942

Finału nie obejrzę, dzisiaj tak spoglądałem bo spoglądałem i stwierdzam, że kiepska decyzja szczególnie jury.
Krzysztof Golonka mój faworyt oczywiście po za burtą, czyżby za szybko pochwalił, że wokaliści wypadają z tego programu? Jeżeli już to Gogola zamiast tego Martineza powinna być...
A co robiła Żaklina w tym półfinale to ja nie wiem...żenada, szczególnie, że ją przepuścili dalej

Meeg

2x12
Według mnie to zdecydowanie najlepszy półfinał i decyzja była bardzo ciężka chociaż ja osobiście w finale widziałabym zamiast tej dwójki Molo & Frodo oraz Anię Gogolę. A półfinał najlepszy, bo było 5 bardzo dobrych występów (wspomniana dwójka + Wyrostek, Martinez, Golonka) i tylko Żaklina była żałosna.
Finał byłby bardziej urozmaicony, gdyby zamiast Martineza przeszedł ktoś inny. Oczywiście śpiewał pięknie, ale wątpię, żeby wygrał. W ogóle edycja zapowiadała się nieźle, a w finale jest co najmniej kilka osób, które nie powinny się tam znaleźć (przede wszystkim Kruk i Blacha oraz Patenciarz), więc zapowiadają się nudy. Moimi faworytami niezmiennie pozostają bracia Legun, bo jako jedyni mnie zachwycają. I szczerze wątpię, żeby ktoś oprócz Wyrostka mógł im zagrozić i nie tylko dlatego, że ich lubię. Bo kto inny może wygrać ? Kony ? Dla mnie to wcale nie talent, mimo iż jest śmieszny. Jadzia i Dominika ? To owszem talent i to duży, ale nie wymyślą niczego nowego. Może jeszcze Ania jak dobierze dobry repertuar to ma szanse, bo ma naprawdę niesamowity głos. Jessica przepadnie, bo niczym się nie wyróżnia. Może jeszcze Kaczorex ma szanse, ale nie na wygraną, a najwyżej na miejsce w F3.
Oczywiście to rzecz gustu i pewnie większość z Was się tutaj ze mną nie zgodzi, ale takie jest moje zdanie i sądzę, że finał będzie bardzo przewidywalny, a nawet jeśliby wygrał np. Kony to będzie bardzo niezasłużonym zwycięzcą.

wookash94

2x12
Polacy mają beznadziejny gust i potwierdzili to już kolejny raz. W Wyrostku wg mnie nie ma nic takiego, żeby się zachwycać. W tym wypadku produkcja genialnie go wypromowała i Polacy zagłosowali jak TVN podyktował. A Ania Gogola to jak najbardziej odkrycie tego sezonu i szkoda, że widzowie nie docenili jej talentu. Zresztą Wojewódzki wszystko dobrze podsumował.

chatiflatt

2x12
Powinna przejść Ania. Gdyby wygrała program miałby reklamę na kilka następnych lat, może nawet w Europie.
Dziewczyna ze sklepiku osiedlowego ujawnia swój talent przed jurorami naszego programu! To my wyrwaliśmy ją z tego sklepu i pozwoliliśmy rozwijać się jej głosowi! Niech twój talent rozkwita w naszym programie! Wyślij smsa o treści TALENT na numer 79000.
:ubaw:

Plotki mówią, że 'gaża' Żakliny za występ wzrosła od września dwukrotnie.
Barbara Weston

Showmag

"Mam Talent! 2" - odcinek 12: relacja z programu na żywo
Wczoraj na antenie TVN został wyemitowany miejsce piąty i ostatni półfinał drugiej edycji "Mam Talent!". Za tydzień finał widowiska.

Więcej: https://showmag.info/2009/11/29/mam-talent-2-odcinek-12-relacja-z-programu-na-zywo/

Meeg

Już jutro finał II edycji :P.
Macie jakiś faworytów ?

Showmag

Kasia Popowska z kontraktem na nagranie płyty
Katarzyna Popowska - uczestniczka programu "Mam Talent!", która ujęła wielu widzów, a która decyzją jury nie dostała się do półfinałów widowiska, podpisała właśnie kontrakt na nagranie płyty.

Więcej: https://showmag.info/2009/12/04/kasia-popowska-z-kontraktem-na-nagranie-plyty/

Kuba 942

I wyjdzie na tym, że choć się nie zakwalifikowała to i tak wyjdzie lepiej od większości uczestników półfinałów :D

Showmag

"Mam Talent! 2" - finał: Marcin Wyrostek zwycięzcą
Dziś o 20:00 telewizja TVN wyemitowała finał drugiej polskiej edycji programu "Mam Talent!".

Więcej: https://showmag.info/2009/12/05/mam-talent-2-final-marcin-wyrostek-zwyciezca/

Meeg

2x13
Nie sądziłam, że to powiem, ale ten finał był TRAGICZNY. Jessica - słabiutko, głos ma niby dobry, ale przeciętny, dużo dziewczyn potrafi tak zaśpiewać. Patenciarz oraz Kruk i Blacha - porażka do potęgi n-tej. Kony - powtórka z rozrywki, znów jury i byłam pewna, że będą także Prokop i Chołownia. Jadzia i Dominika - już to widzieliśmy, poza tym mniej trudnych figur. Alexander - zaskoczenie pozytywne, było w miarę ok. Kaczorex - jeden z trzech występów, które mi się naprawdę podobały, był świetny. Ania Teliczan - piękna piosenka, piękne wykonanie, według mnie zasłużyła sobie na miejsce w F3. Bracia Legun - nie wiem dlaczego, ale oni zawsze mnie 'chwytają' za serce, według mnie występ cudowny, poruszyli mnie. Wyrostek - nasz zwycięzca, który zginie tak jak Melkart Ball. Wyobrażacie sobie go np. w Tańcu z gwiazdami jako 'atrakcja' wieczoru ? :P Przepadnie i będzie kojarzony tylko jako zwycięzca II edycji Mam talent. Co do jego występu - średnio. Nie poruszył, nie wzruszył. Dla mnie niezmiennie jego najlepszym występem pozostaje ten castingowy, a później było coraz gorzej. Aczkolwiek przyznaję, że na zwycięstwo zasłużył.
Ogólnie ta edycja była dużo, dużo słabsza od I. Według mnie jedynymi osobami, które zrobią karierę są Kasia Popowska i Ania Teliczan, może też Ania Gogola. Na pewno nikt z finałowej trójki. O Wyrostku już wspominałam, bracia i tak są znani na świecie, a Alexander wyjedzie do Filipin i jak wróci już nikt nie będzie o nim pamiętał.
Mam nadzieję, że III edycja będzie lepsza, bo finał tej był bardzo, bardzo słaby.

wookash94

2x13
Poza Anią Teliczan nikt mi się wczoraj nawet nie spodobał. Wyrostek w roli zwycięzcy to jak dla mnie wielka przesada. Szczerze mówiąc już wolałbym Patenciarza.
Ogólnie ta edycja była o wiele, wiele słabsza od pierwszej. Właściwie poza osobami śpiewającymi nie było nikogo ciekawego. Wielki zawód.