Mam Talent! 2

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Paź 2008, 15:30:40

Showmag

"Mam Talent! 2" - odcinek 7: najlepsze występy
Wczoraj w TVN było można zobaczyć ostatni odcinek castingowy drugiej edycji programu "Mam Talent!".

Więcej: https://showmag.info/2009/10/25/mam-talent-2-odcinek-7-najlepsze-wystepy/

* * *

Znamy 40 półfinalistów drugiej edycji "Mam Talent!"
Znamy listę uczestników, którzy przeszli do kolejnego etapu drugiej edycji "Mam Talent!".

Więcej: https://showmag.info/2009/10/25/znamy-40-polfinalistow-drugiej-edycji-mam-talent/

wookash94

Gratulacje dla jury za nieprzyjęcie Kasi Popowskiej  :?!: .

Kuba 942

Brawa za przejście Uli Fryc, cheerleaderek, Krzysia Golonki i grupy Balans  :D
Śpiewających i tak jest dużo...ale jak to powiedział Wojewódzki ""Werdykt niesprawiedliwy, ale nasz" :D
Ogólnie selekcja nie najgorsza ale, zbyt dużego wyboru to nie było. Dużo pokazów dobrych tylko na raz ;)
Szybko to wszystko zleciało, już mamy półfinały :p
O i fajnie, że w newsie kto przeszedł jest napisane co wykonywała dana grupa/osoba bo połowy to już nie kojarzę :los:

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

:ubaw:
Faktycznie, to się producenci pewno przejęli  :plask:
Jestem w ogóle ciekawy czy produkcja programu ma jakiś wpływ na decyzję jury co do półfinalistów

Meeg

Kasia Popowska powinna była przejść.
Ale poza tym skład 2 edycji bardzo mi się podoba :D.
Jak na razie jestem zdecydowanie najbardziej za Marcelen i Nikodemem Legunem (15-latkowie, którzy śpiewali operowym głosem).

chatiflatt

Fan club Kasi P. powinien był przejść.
Tak samo jak na Eurowizję powinien pojechać blog Sary M.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

"Mam Talent! 2" - będzie więcej półfinalistów?
Kto ostatecznie znajdzie się w półfinale drugiej edycji "Mam Talent!"? Ogłoszenie listy 40. kandydatów wywołało burzę: do kolejnego etapu nie dostały się m.in. Kasia Sawczuk i Katarzyna Popowska.

Więcej: https://showmag.info/2009/10/28/mam-talent-2-bedzie-wiecej-polfinalistow/

Kuba 942

Reguły regułami i skoro jury nie zadecydowało się ich przepuścić (zbyt duża ilość osób śpiewających) no to pomimo tych durnych protestów tak powinno zostać.
Gdyby np. jury wybrało do półfinałów tą Popowską i Sawczuk kosztem dwóch osób śpiewających którzy przeszli to pewnie by marudzili, czemu ich nie wybrano  :plask:
Tak jest zawsze wszystkim nie dogodzisz...tak źle i tak nie dobrze. A w naszym kraju ostatnio zapanowała moda na bojkoty czy jakieś petycje/protesty

Showmag

Nie będzie więcej półfinalistów "Mam Talent! 2"
Reżyser drugiej edycji "Mam Talent!" zdementował na swoim blogu informacje, jakoby producenci reality show rozważali przywrócenie do programu Katarzyny Popowskiej i Kasi Sawczuk.

Więcej: https://showmag.info/2009/10/30/nie-bedzie-wiecej-polfinalistow-mam-talent-2/

joker

Z "Mam talent" do więzienia

Zapewne nie o takiej karierze marzył 24-latek, który wystąpił w programie "Mam talent", mimo że był poszukiwany m.in. za rozbój i kradzież. Wpadł, bo program obejrzał dzielnicowy jednego z komisariatów.

24-latek trafił już za kratki, gdzie spędzi najbliższych kilkanaście miesięcy - poinformował w piątek PAP rzecznik bytomskiej policji, aspirant sztabowy Adam Jakubiak.

"Przed kilkoma tygodniami dzielnicowy z komisariatu w Bytomiu-Miechowicach oglądał program jednej ze stacji telewizyjnych. Ku swemu zaskoczeniu zobaczył na ekranie telewizora ukrywającego się przed wymiarem sprawiedliwości od września ubiegłego roku 24-letniego mieszkańca dzielnicy Karb" - powiedział Jakubiak.

Mężczyznę - m.in. za rozbój, kradzież i zniszczenie mienia - poszukiwały sądy w Bytomiu i Oleśnie, które nakazały go zatrzymać.

Na dodatek śpiew poszukiwanego bytomianina nie przypadł do gustu jurorom, którzy nie dopuścili go do kolejnego etapu programu.

"Prezentujący swoje uzdolnienia bytomianin, biorąc udział w programie, zapewne liczył na przyspieszenie kariery scenicznej i chyba nawet przez myśl mu nie przeszło, że już wkrótce pogoń za sukcesem przyspieszy jego pobyt za kratami aresztu śledczego, gdzie czeka go 1,5 roku odsiadki za popełnione wcześniej przestępstwa" - podsumował Jakubiak.

Źródło informacji: PAP/pomponik.pl

właśnie co usłyszałem tego newsa w radiu:)

Showmag

Uczestnik "Mam Talent!" trafił do więzienia
Zapewne nie o takiej karierze marzył "MC Janson", który wystąpił w programie "Mam Talent!", mimo że był poszukiwany m.in. za rozbój i kradzież. Wpadł, bo program obejrzał dzielnicowy jednego z komisariatów.

Więcej: https://showmag.info/2009/10/31/z-mam-talent-do-wiezienia/

Meeg

co do półfinalistów to w zasadzie dobrze, bo tej Sawczuk bym nie zniosła.
nie lubię dzieci w tego typu programach.

2x08
Pierwszy półfinał ok, ale myślałam, że będzie lepiej. Skład dobry, ale zawiodło mnie kilka osób m.in. Mateusz i Wiktoria (która już mi się nie spodobała na castingu, ale myślałam, że wybierze sobie lepszy repertuar). Cheerleaders Wrocław i Infinity Pain pozostawię bez komentarza. Duet Grzybki i Balans fajnie, ale bez zachwytów. Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy był Kaczorex i to był jedyny wczorajszy występ godny mojej uwagi (może jeszcze Jadzia i Dominika były niezłe, ale na pewno nie powinny były przejść z pierwszego miejsca; z nimi pewnie będzie tak jak z tą małą dziewczynką w pierwszej edycji, w finale przepadną).
Pierwszy półfinał przebiegł po mojej myśli, ale spodziewałam się lepszych występów.
Drugi półfinał z tego co widziałam ma dość słaby skład, ale przynajmniej pojawią się moi faworyci.

Kuba 942

Zgadzam się z Meeg, też nie przepadam za dziećmi w takich programach :D Dlatego decyzja o nie dopuszczeniu Jej i tej Popowskiej jest słuszna choć Popowska na pewno lepsza od tej Katajew.

2x08

Dobry półfinał nawet. Najbardziej podobało mi się jak jury pięknie skomentowało (szczególnie Kuba W. ) występy tego Mateusza i tej Katajew  :devil:
Duet Jadzia i Dominika w finale zasłużenie, a kwestia przejścia z drugiego miejsca chyba jednak byłby za dziewczynami z grupy Balans z niedalekiego Koszalina, choć Kaczorex też miał fajny występ :)
Cheerleaderki mi się występ tam podobał, ale na finał to już nie raczej nie.
Występ grzybków kiepski, nie podobało mi się już na castingach ani to śmieszne ani to fajne.

Za tydzień pewnie bracia Legun wejdą do finału...

Showmag

"Mam Talent! 2" - odcinek 8: relacja z programu na żywo
Wczoraj stacja TVN wyemitowała pierwszy z serii programów na żywo w drugiej edycji "Mam Talent!".

Więcej: https://showmag.info/2009/11/01/mam-talent-2-odcinek-8-relacja-z-programu-na-zywo/