Top Model

Zaczęty przez joker, So, 17 Paź 2009, 19:14:50

joker

TVN szykuje nowe show. Nadchodzi kolejny hit?

Po popularnych programach odkrywających talenty, takich jak: "Mam talent" czy "You Can Dance - Po prostu tańcz", telewizja TVN szykuje dla widzów kolejny program, który okazał się hitem na świecie. Telewizja TVN  planuje stworzenie polskiej wersji popularnego w Stanach Zjednoczonych programu "America's Next Top Model" - dowiedział się Presserwis. Program ma szukać nowych talentów... w świecie mody. Za granicą cieszy się dużą popularnością, powstało już kilkanaście edycji.

W amerykańskiej wersji programu uczestniczki walczą o 100 tysięcy dolarów. Z programu na program uczą się pracy modelki - poruszania na wybiegu, zmieniają swój wizerunek, biorą także udział w pokazach mody i sesjach. W Polsce program ma zadebiutować dopiero w 2010 roku.

W ostatnim czasie większość programów telewizyjnych, w których zwykli ludzie prezentują swoje talenty, cieszą się olbrzymią popularnością. Przykładem jest chociażby "Mam talent" telewizji TVN. Druga edycja programu wciąż cieszy się niesłabnącą popularnością pozostając weekendowym liderem pod względem oglądalności. Eksperci rynku twierdzą, że także nowy show TVN może odnieść sukces

https://media2.pl/media/57537-tvn-szykuje-nowe-show.-nadchodzi-kolejny-hit.html

Kuba 942

Hit..tu wcale nie trzeba dużo kombinować nad nowym formatem. Powrót Agenta :)
Ale przejdźmy do realiów ;-)
Ogólnie, to jestem za, zawsze jakiś nowy RS w Polsce. A nie ciągle to samo...

Rosa

Ciekawe która z naszych modelek to poprowadzi?

Ice

Proszę! Niech to będzie Ania Rubik. ;)

Showmag

Powstanie polska wersja "Next Top Model"?
Telewizja TVN  planuje stworzenie polskiej wersji popularnego w Stanach Zjednoczonych programu "America's Next Top Model" - informuje Presserwis.

Więcej: https://showmag.info/2009/10/17/powstanie-polska-wersja-next-top-model/

joker

Myślę, że w projekt powinna być zaangażowana Ewa Minge, dla mnie i pewnie dla sporej grupy polaków to ona jest ikoną polskiego wybiegu (mimo iż jest projektantką, a nie modelką :P )

Rosa

Cytat: joker w Nd, 18 Paź 2009, 00:02:15
Myślę, że w projekt powinna być zaangażowana Ewa Minge,
Och , tylko nie ta dziwna ledwo przypominająca człowieka istota  :?!: :sciana:
To byłby po prostu koszmarny wzór do nasladowania dla młodych i starszych kobiet.

Pudelek

A ja obstawiam że prowadzącą zostanie nasza Miss Świata - Aneta Kręglicka.

Ale jakoś na program nie czekam. Zagraniczna wersje nie wzbudziła mojego zainteresowania.

joker

Cytat: Rosa w Nd, 18 Paź 2009, 09:26:31
Och , tylko nie ta dziwna ledwo przypominająca człowieka istota  :?!: :sciana:
To byłby po prostu koszmarny wzór do nasladowania dla młodych i starszych kobiet.
Bez przesady, nie mówię o prowadzeniu, ale jako jurorka mogłaby się sprawdzić ;)

Kuba 942

Jesienny okres telewizyjny dobiega końca - nadawcy szykują już niespodzianki dla widzów na kolejny rok. Telewizja TVN potwierdza, że pracuje nad polską wersją "America's Next Top Model".
O tym, że telewizja TVN  planuje stworzenie polskiej wersji popularnego w Stanach Zjednoczonych programu
"America's Next Top Model
" media informowały już kilka tygodni temu.

Według informacji
portalu Plejada.pl, program na telewizyjnej antenie zadebiutuje dopiero za rok - jesienią 2010 roku. W odpowiednim czasie stacja będzie informować o szczegółach projektu
i możliwości zgłaszania się uczestniczek.

Przypomnijmy, że wamerykańskiej wersji programu uczestniczki walczą o 100 tysięcy dolarów. Z programu na program uczą się pracy
modelki - poruszania na wybiegu, zmieniają swój wizerunek, biorą także udział w pokazach mody i sesjach.

Szykuje się poważna walka o widza jesienią 2010 roku, bo w tym czasie telewizja Polsat rozważa także reaktywację popularnego show muzycznego "Idol".

[media2.pl]

Ale jakoś wielkim entuzjastą tego programu nie jestem, ale cóż zawsze coś nowego...

chatiflatt

Oglądam ten program, mylą mi sie sezony, nie obchodzą mnie kłótnie i schizy tych lasek.
Interesują mnie tylko sesje i pomysły na sesje. Kilka z nich wykorzystałem.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Joanna Krupa poprowadzi polską edycję "Next Top Model"?
Tygodnik "TeleMax" donosi, iż Joanna Krupa, która odniosła sukces w niedawno zakończonej 9. edycji amerykańskiego "Tańca z Gwiazdami", być może poprowadzi polską edycję "Next Top Model".

Więcej: https://showmag.info/2009/12/16/joanna-krupa-poprowadzi-polska-edycje-next-top-model/

Kardines

Nie wiecie moze gdzie można znaleźć najnowsze odcinki Germanys next topmodel? Będąc na swieta w Niemczech obejrzałem 2 odcinki i spodobało mi się a niestety nie mam tu niemieckiej tv :P

podmark

Ruszył casting do "Poland's Next Top Model. Zostań Modelką". Bodajże od wczoraj emitowane są spoty w TVN, działa także strona www.modelki.tvn.pl. Castingi już za półtora tygodnia we Wrocławiu, później w Sopocie i Warszawie.