[USA] Big Brother 11

Zaczęty przez Pudelek, So, 06 Wrz 2008, 16:09:40

Pudelek

11x21-23
Sie porobiło! Ale teraz wiadomo tylko tyle, że do samego końca będzie gorąco! Mam nadzieję, że Michelle przetrwa ten tydzień. Wtedy będzie miała spore szanse na finał.
Kevin trochę dziwnie postąpił. Ciekawe byłoby gdyby to Jordan wygrała POV.

Showmag

11x23
Się porobiło.. nudno nieco.
Po raz pierwszy od poczatku odcinki juz tak ciekawe nie są, ale to glownie przez malą ilosc osob zamieszkujących dom.

Na szczescie final coraz blizej. Trzymam kciuki za Jeffa, Jordan i Michelle. Niestety, kogoś z nich pożegnamy w tym tygodniu. Dobrze, jesli ktores z nich wygra. Od biedy przyzyję nawet zwycięstwo Kevina, ale nie zdzierżę, gdyby pol miliona zgarnęła Natalie.
Jej "gra" i mniemanie o sobie są powalające. Rozbawila mnie ostatnio jej kwestia dotycząca celowego (!?) zawalenia konkurencji o HoH: "Dlaczego mam pokazywac innym uczestnikom, ze jestem silnym graczem?".

Tak jakby by posiadala jakies zdolnosci, ktore nalezaloby zatajać. Ach, te niezliczone ilosci wygranych przez nią konkurencji... :devil:

Darq

Witam na forum, mój pierwszy post!:) Uwielbiam zagraniczne reality-shows, Big Brother US, The X-Factor UK, Britain's Got Talent (America's Got Talent się stoczyło, nowy prowadzący to prawdziwa porażka, a i niebyt utalentowani ludzie zgłosili się do programu w tym roku). Ale żeby nie offtopicować...

Obstawiam, że jeżeli Jeff nie wygra POV, to niestety opuści dom. Jeżeli będzie inaczej, to Jordin zasiądzie obok Michelle, wtedy ta druga odpadnie. Dla mnie byłby to najlepszy scenariusz, kibicuje bowiem parce Jeff+Jordin, aby doszli razem do finału. Oczywiście Kevin i w szczególności ta mała idiotka mogliby odpaść wcześniej, ale niestety  w tym tygodniu się to nie uda.
Uważam, że cały program powinien wygrać Jeff, reszta tak naprawdę stara się o to znacznie mniej. Mała idiotka się tylko prześlizguje na ramionach innych, Jordin jest słabym graczem niestety, wspaniały człowiek, ale umiejętnościami fizycznymi i inteligencją nie grzeszy. Michelle, może być, jednak nie wykonywała żadnych kluczowych ruchów w domu. Kevin ostatnio włączył się do gry, jednak nie trawię za bardzo gościa, dwulicowy cwaniak. Raczej ma szczęście niż umiejętności.

Showmag

Witamy na forum : )

Niestety wraz z  najnowszym odcinkiem (11x24) dobry program diabli wzięli. Świetna akcja z pieniędzmi z nieba... ale dalszy rozwój akcji.... Szkoda. Teraz wiadomo już, że tej edycji nie wygra nikt, kto by na tę wygraną zasłużył :/
Choć może jeszcze puszka Pandory przyniesie trochę zamieszania? W końcu została ona otwarta dopiero po tym jak Jeff dał Kevinowi klucz...

Tkk_Bolly

11x25
Szanse Jordan na zwycięstwo się zwiększają :yeah: W tym tygodniu za rządów Natalie poleci Michele lub Kevin w zależności kto wygra pov, jeśli Michele lub Jordan odpadnie Kevin, a jeśli wygra Natalie lub Kevin odpadnie Michele.

Mau

spoilerowo:

POV prawdopodobnie wygrał Kevin więc odpada Michelle. I jemu życzę zwycięstwa bo IMHO to on na to z 4 zasłużył. Nie moge ścierpieć tylko  ze Natalie prześliznęła się tak daleko !
radioactive. dalej zła

joker

Zauważyliście, że zostało po 1 osobie z każdej drużyny, które obowiązywały na początku? :)

Kamena

też jestem ciekawa co wymyślą pewnie znowu coś a`la bitwa  :los: mam nadzieję że choć jedna edycja od takiego czasu będzie "normalna"

Rosa

11x27
No i stała się tragedia i odpadła Michelle  :sciana: :sciana: Wielka szkoda, bo w ten sposób zwycięstwo wpada w ręce złych, ale skoro ten sezon jest powtórka z sezonu 6 to niestety musiało sie tak skończyć.
Warto zauważyc jak produkcja usilnie starala się przez ostatni tydzień uratowac Michelle a co za tym idzie ostatnie odcinki. Najpierw sprytnie wyeliminowali Natalie z udzialu w POV zwiększając szansę M z 33 do 50% (Jordan oczywiście w obliczeniach pomijam) a potem przeprowadzali dłuuuuuugie sesje w DR usilnie namawiając i przekonując  Kevina aby to jednak Jordan zdecydowal sie wywalić.
Teraz będa nudne konkurencje, wiadomo że Jordan nie ma szans bo zwyczajowo 2 pierwsze są fizyczne a to oznacza ze w 3 będziemy mieli Kevina i Natalie. Jedyna niewiadoma to to które z nich wygra i czy dotrzyma danego słowa biorąc ta druga osobe do f2. 

Reality Omega

11x27
ehh za taki skład finału będziemy mogli podziękować Jeffowi i Jordan, Jeffowi za to że mimo że starał się grać to jednak jego decyzje okazały się złe, a Jordan za to że jest tak beznadziejna w konkurencjach że chyba gorszym być nie można.

Jeśli jakimś cudem Kevin był by na tyle głupi żeby wziąć do finału Jordan to ona ma całkiem realne szanse na zwycięstwo, ma głos Jeffa, Michelle, Ameryki i być może wściekłej Natalie. Finał Kevin - Jordan nie był by taki zły, ale szanse na to są znikome i finał będzie Kevin - Natalie i pewnie Natalie wygra i będzie najgorszym zwycięzcą ze wszystkich edycji.  :vomit:

Sezon ogólnie był dobry, bardzo przyjemnie się oglądało, stawiam go na 3 miejscu zaraz za 6 i 8 sezonem. szkoda tylko że z 6 ostatnich sezonów tylko sezon 8 zakończył się tak jak chciałem.

Tkk_Bolly

Ledwo co ustrzegłem się spoileru Mau, bo leciałem od końca strony. Nie rozumiem jako można oglądac takie reality ze spoilerami. I po co ktoś tu o nich informuje.Jeśli ktoś przypadkowo przeczyta zepsuje mu to oglądanie. Może tak pisac spoilery białą czcionką, jeżeli ktoś nie może się powstrzymac od pisania ich.

No cóż Jordan z kokurencji na konkurencję jest coraz słabsza, ale to bardzo dobra osoba i z tej trójki ona zasługuje na zwycięstwo, nie za swoją grę, ale za osobę. Pozostaje miec nadzieję, że Kevin weźmie ją do finału

Bo po zastanowieniu kto jest tymi przyjaciółmi Natalie w jury, o których kazdy mówi? Oprócz Jesse'ego nikogo tam nie widzę więcej

Showmag

USA: widzowie pomogą wyłonić zwycięzcę "Big Brother 11"
W najbliższy wtorek w USA zakończy się 11. edycja "Big Brothera". Ostatni epizod tej edycji będzie różnił się od poprzednich finałów amerykańskiego "Wielkiego Brata".

Więcej: https://showmag.info/2009/09/11/usa-widzowie-pomoga-wylonic-zwyciezce-big-brother-11/

11x28
Sprytny sposob, by ludzie dalej chcieli ogladac ten program - wyrzucic kogos z final 3 dopiero w dzien finalu.
Wciąż jest nadzieja, ze może Jordan wygra :)

Rosa

Producenci bali się że Jordan odpadnie i wtedy odcinek niedzielny i 2h finał byłyby pewnie odcinkami z najsłabsza ogladalnościa w całej serii :) Woleli dlatego zaklepac sobie nast sezon przed finałem i wylonieniem zwycięzcy no i zatrzymać Jordan do finałowego odcinka.
11x28
A tu taka niespodzianka i okazało się że Jordan wygrała jednak konkurencę  :szok:no i jest dzięki temu jeszcze szansa na ciekawe rozstrzygniecie :)
Natalie jest jednak najgorszym graczem tewj edycji. Szkoda że udało jej się wygrać ta jedna jedyna konkurencje tydzień temu. :sciana:

Showmag

Dziewuszysko miało farta ;) Raz się zdarzyła konkurencja z odpowiedziami na pytania do wystrzelania i jej się poszczęscilo.
Ja nazwalbym Natalie najgorszym graczem wszech edycji. Postać bez charakteru, mdła w swojej nijakości.
Ten tydzień temu producenci powinni się lepiej postarać i stworzyć jakiś twist z Puszką Pandory, żeby ją jakoś wyrzucić - byłby spokoj.
Trzymam kciuki za Jordan i za jej zwycięstwo (publika w studiu pięknie dala wyraz swojego poparcia dla Jordan podczas drugiej konkurencji o finałowe HoH). Pierwszy raz w historii amerykanskich edycji życzę wygranej komus, kto moze nie byl dobrym graczem, ale przynajmniej wydaje się dobrym czlowiekiem.
Ale co innego mozna zrobić... kiedy pozostali finaliści nie są żadną alternatywą.

Pudelek

Ostatnie dwa tygodnie to kataklizm. Najpierw Jeff, a potem moja faworytka Michelle... Ale jest jeszcze nadzieja, że program będzie chociaż z malutkim happy endem. Trzymam mocno kciuki za Jordan. Niech weźmie Natalie do finału to będzie wesoło. Ale nawet jeśli nie wygra ostatniej konkurencji to możliwe, że i tak wejdzie do finału. A tam jest wszystko możliwe. Wydaje mi się, że uczestnicy tej edycji są wyjątkowo pamiętliwi i będą brać pod uwagę osobiste krzywdy...