[USA] Big Brother 11

Zaczęty przez Pudelek, So, 06 Wrz 2008, 16:09:40

Showmag

11x13
W koncu pozbyli się oblecha  :updown: Jego mowa koncowa -  :haft:

Jakże się cieszyłem, że Chima zdobyła HoH, a jeszcze bardziej cieszylem z faktu, że z tej władzy zostanie jej tylko apartament :D
Chyba nie trzeba się specjalnie martwic o wydarzenia w tym tygodniu... Jeff powinien o wszystko zadbać na samym koncu :D

Rosa

11x13
O rany, Myslałem że chociaż podczas pożegnania szczur pokaże że ma choc trochę honoru, przeprosi wszystkich itp ale gdzie tam, ten marny,żalosny człowieczek jest chyba jednym z najobrzydliwszych uczestników występujących w BBUS. Absolutnie mi nie żal tego że ameryka go teraz nienawidzi, zasłuzył na wszystko co dostanie po wyjściu i wypada jedynie się cieszyć że tej jego gęby nie będzie w jury.

Po ostatnim tygodniu kibicuje Michelle, najpierw zdradził ją Russel i jego głupia paranoja a potem ta spowodowana czystą zawiścią przemowa Ronniego na koniec przechylily szalę i życze jej teraz jak najlepiej.

Pudelek

Ja również najwięcej sympatii w tej chwili mam do Michelle. Jest to uczestniczka która gra typowo taktycznie (co chyba tak bulwersuje resztę uczestników), a do tego potrafi czasem coś wygrać.

Ostatnio wolą walki wykazuje się również Chima (i nie chodzi tu tylko o konkurencje :P). Wydaje mi się, że prędzej czy później pożre Russella. Mam nadzieję, że utrzyma się dłużej niż Natalie i Jessie. Nie to żebym ją zaczynał lubić. Po prostu uważam, że ma potencjał...

A Ronnie teraz pewnie przez miesiąc nie wyjdzie z domu i będzie płakał w sypialni...

Showmag

USA: uczestniczka "Big Brothera" wyznała, że została zgwałcona
33-letnia Chima Simone Benson - uczestniczka amerykańskiej edycji programu "Big Brother", wyznała innym mieszkańcom Domu Wielkiego Brata, że przed laty została zgwałcona przez mężczyznę, który mordował swoje ofiary.

Więcej: https://showmag.info/2009/08/11/usa-uczestniczka-big-brothera-wyznala-ze-zostala-zgwalcona/

Showmag

11x15
Oj, biedna Lydia, wszyscy po kolei ją zdradzają :updown:
Moze gdyby dziewczyna wczesniej się tak nie puszczala, mialaby wieksze poszanowanie :P

Kolejny odcinek powinien być WIELKI.
Nie nastawiam się na nic innego: Coup D'Etat musi zostać wreszcie uzyte i zobaczymy zszokowane mordy druzyny Jessiego :devil:

Rosa

Ja naprawde nie rozumiem tego jak mozna być taką szmatą jak Lydia. :sciana:
Facet ewidentnie ją okłamuje, woli miec RONNIEGO przy sobie wiec głosuje za jej wylotem a parę godzin później ta ściera ląduje z powrotem u niego w łóżku. :hmm:

Showmag

Pff. Okazuje sie, ze dzisiejszy program nie bedzie emitowany na zywo ;]
"Żywej" publicznosci kazano przybyc kilka godzin wczesniej, zeby nagrac wszystko i puscic pozniej z puszki.
Nasi producenci-amatorzy muszą się widocznie zabezpieczyć na wypadek nieprzewidywalnego zachowania uczestnikow na wieść, że ich plan wywalenia Russella diabli wzięli. Wiedzą zarazem w jaki sposob popsuc najlepszy odcinek sezonu.

:plask:

Showmag

USA: "Big Brother 11" - Głowa Domu obalona
Wczoraj w USA, podczas kolejnego odcinka "Big Brother 11", widzowie po raz pierwszy byli świadkami obalenia Głowy Domu.

Więcej: https://showmag.info/2009/08/14/usa-big-brother-11-glowa-domu-obalona/

* * *

11x16
Po kilku zakrętach ta edycja zaczęła zmierzać we właściwą stronę :boks:
Jestem zadowolony z obrotu spraw, ale nie mogę przeboleć, że przy Coup D'Etat uraczono nas pociętym show i na dobrą sprawę nie wiadomo nawet, czy żaden z uczestników nie wykręcił jakiegoś numeru :zly:

Najlepsza możliwa nowina: pożegnaliśmy kupę mięsa i teraz najwyższa pora zacząć pozbywać się innych "przyjemniaczków" :yeah:

Tkk_Bolly

Właśnie nadrobiłem wszystkie odcinki, więc po krótce opisze tą edycję
Cytat: Aaragorn w Pt, 10 Lip 2009, 14:48:50

Cytat: Tkk_Bolly w Pt, 10 Lip 2009, 13:16:47
Jesse z BB10 nielubiany przez widzów. Jedno nasuwa się pytanie. Dlaczego on
11x01
Widać nie ogladales odcinka, skoro zadajesz takie pytania. W kontekscie tego, co sobie postanowili scenarzysci ma to jak najbardziej sens.
Chyba jednak mnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to dlaczego wybrali najbardziej nielubianego uczestnika, a nie dlaczego atletę. Podobnie Jessici nienawidziła cała Ameryka, a też miała szansę wziąc udział w show, kowboja jak się domyślam też nikt nie darzył sympatią.

Oglądałem odcinki w dosc w szybki tempie i to jeszcze bardziej uwidoczniło jak się szybko zmieniają sojusze, praktycznie co kilka scen, a w tym sezonie niemal każdy z każdym był w sojuszu lub chciał takowy zawrzeć
Szkoda, że odpadła Laura, miała potencjał i to nie z powodu dużego biustu, a tego, że umiała grac, czym zresztą chwaliła się w wielu rozmowach. Oczywiście jej odpadnięcie nie było tego potwierdzeniem ( pogodzenie się z porażką) ale trzeba wziac pod uwagę, że była w  bardzo trudnej pozycji, bo jej sojusz przegrywał wszystko

Aktualnie i od samego początku kibicuje Lydii b*tch oraz słodkiej, ale głupiutkiej Jordan.
Bardzo jestem zadowolony z przebiegu gry w ostatnich dwóch tygodni. Ronnie wreszcie wyleciał i znienawidzony przeze mnie Jesse. Choc jako gracz w tej eycji plasował się w czołówce to swoją osobowością przyprawia mnie o wymioty

Showmag

UWAGA SPOILER!

* * *

USA: Chima Benson opuściła Dom Wielkiego Brata
Chima Simone Benson - 33 letnia uczestniczka "Big Brother 11", która w ubiegłym tygodniu pełniła funkcję Głowy Domu i której nominacje zostały obalone w wyniku dokonanego Zamachu Stanu, niespodziewanie minionej nocy opuściła Dom Wielkiego Brata.

Więcej: https://showmag.info/2009/08/15/usa-chima-benson-opuscila-dom-wielkiego-brata/

Tkk_Bolly

Cytat: Aaragorn w So, 15 Sie 2009, 22:16:31
UWAGA SPOILER!
Wręcz zabawnie to wygląda, zwłaszcza, że to info widnieje na stronie głównej i KAŻDY je przeczyta czy tego chce czy nie.Szkoda, że mnie się nie udało ominąc tego spoilera, no ale  w sumie nie sposób było tego nie zrobic :sciana:

joker

Chima zaraz po wyjściu Jessiego (pod koniec 32 minuty 16e) wspominała coś, że musi przeprowadzić "małą rozmowę z producentami".
W sumie ma trochę rację - wszyscy zdobywcy HoH w pełni korzystają z przywilejów, a kiedy ona nią została nagle zasady zostały zmienione i cała ta pozycja jest g*** warta. Ale takie są uroki RSów :)

Rosa

Zasady były jasne, zawodnicy wiedzieli że KAŻDY moze wygrać tą "magic power" i że w ciągu 2 tygodni HOH tak naprawde może dawać tylko przywileje i bezpieczeństwo.
Gdyby Russel nominowałJeffa w zeszlym tygodniu to musiałby on uzyć swoich mocy już wtedy i teraz Chima miałaby normalną władzę, tak się nie stało i padło na nią.
Zasady w BB są rzeczą naprawdę umowna i nie ma co sie rzucać o ich zmiany w trakcie programu bo twisty zawsze były i są gwoździami praktycznie KAŻDEJ edycji BB na świecie. Przypominam że BB może je zmieniać w trakcie porgramu i cos takiego zawsze pewnie jest w umowie podpisywanej przed programem. Jessie juz 2 razy został wywalony z BB przez jakiś twist (i dostał też dzieki innemu twistowi drugą szansę) ale trzeba mu przyznać że tym razem nie zachował się jak rozkapryszony dzieciak. Spodziewał się że wyleci i wyszedł z programu z honorem.

Zauważ też że Chima nie wyszła z programu po tym jak została pozbawiona HOH. Wyszła dopiero jak przegrała następne HOH a następnie nominacje nie poszły po jej mysli i zobaczyła że i tak w czwartek wyleci. Klasyczny przykład osoby która absolutnie nie potrafi przegrywać. Nie ma co się dziwić że była w dobrych stosunkach ze szczurem i tak go broniła. pasują do siebie. 

Pudelek

Trochę mi szkoda Chimy. Była na prawdę jednym z lepszych zawodników tej edycji. Pod koniec to ona rzadziła ciemną stroną mocy :D. Wolałbym żeby Russell wyleciał. Ale teraz przez Chimę, Michelle też nie może cieszyć się całkowicie (przez cały tydzień) z bycia HOH bo w związku z eliminacją jednej osoby rozegrano już kolejną konkurencję o władzę w domu.
A tak wogóle uważam, że Kevin zawiódł Lidię nie wykorzystując POV. Wszystko po to aby dalej bezkonfliktowo się ślizgać nie robiąc NIC. Mam nadzieję, że wszyscy już zauważyli, że w żadnym razie nie warto liczyć na jego wstawiennictwo i poleci w pierwszej kolejności tuż za Russellem.

A ta koleżanka Chimy to przypadkiem nie była ta Kimberly biorąca udział w TAR 10?

Showmag

USA: Chima usunięta z "Big Brothera" przez producentów
Pojawiły się nowe informacje w sprawie 33-letniej Chimy Simone Benson, która w nocy z piątku na sobotę opuściła amerykański Dom Wielkiego Brata.

Więcej: https://showmag.info/2009/08/16/usa-chima-simone-benson-usunieta-z-big-brothera-przez-producentow/

* * *

Cytat: Pudelek w Nd, 16 Sie 2009, 20:01:20
A tak wogóle uważam, że Kevin zawiódł Lidię nie wykorzystując POV.
Ironia losu, ze nie uzyl weta, by nie podpasc Chimie, a teraz nawet nie ma jej w programie :D
Szkoda, ze tak to się potoczyło - moglo byc ciekawie w najblizszy czwartek :devil:
Zdecydowanie lepiej byloby zobaczyc Chimę wyrzuconą z programu za sprawą glosowania mieszkancow.
A tak to pewnie nawet nie zobaczymy w jaki sposob (i za co dokładnie) ją wywalono... Znajac producentow, to wszystko ograniczy się do 2-zdaniowego komunikatu.

Szkoda tez, ze producenci pewnie zrezygnują w czwartek z podwójnego wyjścia. No chyba ze przywrocą do programu... Jessiego :|

Jak na razie na nudę w tej edycji nie mozna narzekać. Teraz znowu (po Chimie) odwaliło Lydii.
https://dailymotion.pl/search/chima+big+brother/video/xa6eoc_lydia-flips-out_shortfilms