Bitwa o sławę

Zaczęty przez brotherfan, Śr, 15 Lip 2009, 14:45:13

Pudelek

Nie obserwuję tego projektu ale myślałem, że ludzie się jednak przekonają. W tym momencie chyba już można powiedzieć o porażce na całej linii. A nazwa programu ("Bitwa o sławę") brzmi śmiesznie albo i makabrycznie dla uczestników.
Teraz to ten program mogliby uratować i rozsławić jedynie Marcinkiewicz i/lub jego muza Izabel. Ale Gorzów Wlk chyba takiego rozgłosu nie chce...

Showmag

Przypomniales mi o tym czymś, i nawet zajrzalem na oficjalna strone.

Oto, co tam zastałem:
CytatNADCHODZĄCE WYDARZENIA:
W NAJBLIŻSZYCH DNIACH UCZESTNICY BĘDĄ UŻYWALI MIKROPORTÓW CO POPRAWI JAKOŚĆ DŹWIEKU

HIT! :D

Polecam jeszcze obejrzenie filmiku "ultimatum astry"

To moja pierwsza stycznosc z tym "programem" i jestem pod wrazeniem tej nieskonczonej kopalni treści!
Calosc mozna strescic jednym zdaniem: "Ale proszę cię, przyjedź" :lol:

brotherfan

Odkrylem coś nowego.

Lookajcie na przerywnik rozpoczynający każdy materiał z Bitwy o Sławę, a dokładniej dźwięk, a look na to:
https://youtube.com/watch?v=vD9AW-EB3vo&feature=fvhr

:]

Damian

haha!  :buzz: myślałem że chociaż mają swój dźwięk! haha dobre!

Ice

Ale to nic nadzwyczajnego, bo takie dźwięki są wykorzystywane dzięki odpowiednim studiom dźwiękowym. Wiele stacji korzysta z dźwięków, ktore np. były wykorzystywane w czołówce jakiegoś programu.

Pudelek

Nie zamierzam robić reklamy temu czemuś ale polecam newsy ze strony!  :devil:

CytatAdrian Nadolski dziś o godzinie 21.15 opóścił oprogram "Bitwa o Sławę"POWÓD: silny fizycznie,bardzo opanowany,mentor dla innych uczestników, jak to inni na niego wołali domowe MEDIUM, postanowł opóścić program ze względów osobistych,
Pokonał kilka barier, sporty ekstremalne - to nie był problem dla Adriana.  Pokazał
silnego i dojrzałego faceta z charakterem. Kolejny raz Adrian wyraził własną osobowośc w sposób
bezpośredni, PRAWDZIWY i NATURALNY
Nie wiem kto to pisze ale wiem, że raczej nie korzysta z możliwości sprawdzania błędów pisowni...

No a ten news wygrywa:
CytatPizza dla uczestników. Dziś pizzę dla uczestników dostarcza PIZZA AMIGO .
:los:

Showmag

25 lat i nie dość że mentor to jeszcze medium?
Niezłe jaja.

Dobrze że już odpóścił. Ciekawe, czy na te względy osobiste złożyła się świadomość o marności tego czegoś, w czym przyszło mu brać udział?

Jak na mentora i medium to trochę dlugo mu zajęło dojście do tego.

A wygral chociaż coś?
Może chociaż jakiś talon na pizze Amigo?

podmark

Jestem pełen podziwu dla niesamowitych talentów Adriana. Szkoda, że w BB 4 nie pokazał umiejętności rozmawiania ze światem zmarłych  :sciana:

Chyba od początku tego "programu" ani razu nie odpadła osoba wytypowana przez widzów w głosowaniu sms. Ciągle anulują to głosowanie, bo jak nie złamanie regulaminu, to ktoś sam rezygnuje, więc i nominacje przestają się liczyć. I tak w koło Macieju :)

Kamery znów są za darmo - chyba "producenci" zrozumieli, że z reklam na stronie można lepiej zarobić, niż z płatnych kamer, do których dostępu nikt nie będzie wykupował - przynajmniej nie za takie pieniądze...

Ilu tam pozostało tych uczestników ?

Tkk_Bolly

Program trwa już 8 tygodni, a do tej pory regulaminowano głosami (lub głosem) intenautów (lub internauty) odpadła jedna osoba i jutro też nikt nie odpadnie pewnie.
Miał wchodzic ktoś co tydzień, ale wszedł jeden chłopak, pewnie kilka razy nominowany, ale zawsze to anulowano i opuscił ostatecznie program za zakrycie kamery.
Tak dedukuje trochę, bo za wiele informacji nie ma, nawet w uczestnikach nie jest dodany.

Ten "program" to porażka roku, ale nie powinien wygrac np "Świra roku", bo to nawet nie ten poziom. I Ci uczestnicy mają kontakt z rzeczywistością i godzą się, na takie coś.Dziwne.

Damian

Program dobiegł końca...  :kreci: nie wiem nawet dlaczego nie pokazali finały czy coś. Pisze tylko jak wchodzi się w stronę:Program reality show "Bitwa o sławę"
zakończył się w dniu 21.09.2009r.
Program wygrała Ewelina Biedunkiewicz z Wrocławia.
Ewelina wygrała Fiata Pande oraz 10.000 zł 

Co dziwne jeszcze wczoraj pisało że są jakieś naprawy czy coś na stronie i powróci 21.09.09 - a tutaj koniec dziwne...

Showmag

Koniec reality show "Bitwa o sławę"
Niespodziewanie, w poniedziałek zakończył się internetowy reality show "Bitwa o sławę".

Więcej: https://showmag.info/2009/09/23/koniec-reality-show-bitwa-o-slawe/

Kuba 942

Żenada...nic więcej na temat tego niewypału nie da sie napisać...
Jak kiepsko zaczęli to i tak również skończyli. Ciekawe od czego zależała wygrana a dokładnie kto ją wygra...

Tkk_Bolly

Dzięki temu programowi możemy docenic inne RS :yeah: jedyna pozytywna rzecz. Pokładałem w programie nadzieję, oczywiście do gali otwarcia. Ale byłem naiwniakiem :sciana:

Pudelek

To kolejna porażka internetowych reality shows.
Mówi się, ze przyszłość należy do internetu, a telewizja wkrótce pójdzie w zapomnienie. Jak widać niektóre programy sprawdzają się póki co tylko w tv...

Kuba 942

Jak napisali na media2:
"Producent T. Drabent poinformował, że reality show miało problemy techniczne i musiało zostać wcześniej zakończone. Ewelina Biedunkiewicz wygrała, ponieważ zliczono wszystkie dotychczasowe głosy, które otrzymali użytkownicy"

I jeszcze takie coś:
"Drabent pracuje już nad innym projektem - interaktywną telewizją muzyczną - muzatv.pl, która wystartuje 10 października 2009 roku."

Jak ma to wyglądać jak ten program, to niech ten pan da sobie spokój z tą telewizją...