[USA] Big Brother 11

Zaczęty przez Pudelek, So, 06 Wrz 2008, 16:09:40

Damian

Można wiedzieć , gdzie jest ten pokazowy odcinek?

Damian

Tak , chyba tak , zdążyłem już obejrzeć , ale dzięki ;)

Showmag

USA: uczestnik "Big Brother 11" w gejowskiej soap operze
"Big Brother 11" jeszcze nie zawitał na antenę stacji CBS, a już światło dzienne ujrzała pierwsza kontrowersja związana z jednym z uczestników widowiska - Bradenem.

Więcej: https://showmag.info/2009/07/03/usa-uczestnik-big-brother-11-w-gejowskiej-soap-operze/

Tkk_Bolly

Jesse z BB10 nielubiany przez widzów i który odpadł na samym początku jako tejmniczy uczestnik.  Jedno nasuwa się pytanie. Dlaczego on  :sciana: Słabo się zapowiada ta edycja , z filmików żadnego uczestnika nie polubiłem. Nie to co BB 10 Keesha, April, Renny, czy BB6 James, Ivette, Janelle

Showmag

USA: premiera "Big Brother 11"
Wczoraj w Stanach Zjednoczonych zadebiutowała 11. edycja reality show "Big Brother".

Więcej: https://showmag.info/2009/07/10/usa-premiera-big-brother-11/

* * *

Cytat: Tkk_Bolly w Pt, 10 Lip 2009, 13:16:47
Jesse z BB10 nielubiany przez widzów.  Jedno nasuwa się pytanie. Dlaczego on

11x01
Widać nie ogladales odcinka, skoro zadajesz takie pytania. "Odpadł na samym początku jako tejmniczy uczestnik"? Pierwsze słyszę. W kontekscie tego, co sobie postanowili scenarzysci ma to jak najbardziej sens. A czy to wyjdzie na korzysc programu - pokaze czas. Bo jezeli grupa atletow ma dominowac, to nic ciekawego z tego nie bedzie.
Raczej jednak nalezy sie spodziewac, ze niebawem wszyscy bedza na nich polowac (nakazuje to zdrowy rozsadek).
Pierwszy odcinek ciekawy, a uczestnicy nawet znośni :)

Dla tych, ktorzy po tylu latach wciaz nie wiedzą jak ogladac...

https://scnsrc.net/tv/big-brother-us-s11e01-pdtv-xvid-lmao/
Wystarczy tylko dobrze szukac... >>> google

Rosa

Podział na grupy ma sens. Ustawia to od razu wszystkich w jakimś sojuszu i powoduje że do gry trzeba ruszyć od samego poczatku.
Co do ludzi to zobaczymy, wiem jedno, nalezy unikac przygladania się twarzy tej murzynki bo mozna sie przestraszyć. Nie rozumiem jak ktos kto sobie zrobił taka maskę może nalezeć do grupy "brains".
Jessie to sztucznie napakowane mięśnie na ktorych spoczywa maleńka główka więc może byc ciekawie jak zacznie kiedyś probowac myśleć i kombinować. I tak mu to nic nie bo bo szybko wyleci. Przedsmak tego polowania na atletow widzieliśmy w konkurencji HoH. No cóz, pocieszać się możemy tez tym że zawsze mógł wejść do programu ktos gorszy niż mięśniak,  np Kowboj  :los: :ubaw:

Pudelek

Gdyby wszedł Kowboj to poprzestałbym na pierwszym odcinku. To najbardziej irytujący (i głupi) uczestnik w historii tego programu. Z tego towarzystwa All Starsów najlepszy byłby powrót Jessici.

A ja bym widział jako głowę:
- ekscentryków: Jennifer (BB8), Jamesa (BB9), Nakomis (BB5, 7) lub Howiego (BB6,7)
- popularnych: Janelle (ona chyba chodziła do szkoły?!) lub Natali (BB9)
- intelektualistów: Erica (BB8) lub Dana (BB10)
- atletów: Hardy'ego (BB2) lub April (BB10).  :los:

Zdziwiłbym się gdyby kto inny wygrał tę pierwszą walkę o HoH. To było zadanie dla fizycznych. :devil:

Ta murzynka Chima to będzie taka nasza Jola Rutowicz "działająca" w grupie intelektualnej. :P

Pomysł na te grupy fajny. Chyba każdy widz teraz się wczuje. Chociaż ja raczej nie kibicuje grupie do której prawdopodobnie by mnie zaliczyli...

Showmag

Ten pomysł z wprowadzeniem Kowboja to żart sezonu. Przy niczym się tak nie wymęczylem jak przy ogladaniu jego facjaty przez całą 5 edycję. Teraz mialaby byc powtorka z "rozrywki"?
Ogolem zastosowano dziwny dobor uczestnikow z poprzednich sezonow. Z nich wszystkich jedynie Jessica wzbudza we mnie pozytywne emocje... ale wybor Jessiego przy mozliwosci wprowadzenia Kowboja to i tak ogromna ulga dla uszu i oczu.

Na samym początku rozbroila mnie jeszcze prowadząca, robiąc pauze podczas swojego wyuczonego słowotoku i spogladajac na swoj brzuch... co to mialo byc? Chciala pokazac, że też OCZEKUJE?
Ciąża to chyba nic, czym trzeba się chwalic milionom widzów zwazywszy, ze juz dawno o tym wspominala.
To aktorskie zagranie było wyjątkowo kiepskie. Podobnie zresztą jak reżyserowane wypowiedzi uczestnikow sprzed wejścia do programu... Z tego to chyba nigdy nie zrezygnują...

A i w przeciwienstwie do innych powiem, że śmiech Chimki (czikulinki?) jest boski :los:

BTW - ktoś wie, czy Jessica i Eric wciąż są razem?

Showmag

Przydatny link, dla tych, ktorzy chcą ogladac odcinki on-line:
https://watch-bigbrother.com

Mau

Oczywiście nie mogłam doczekać się mojego ulubionego BB, pomysł na grupy mi się podoba, oglądając AD już widać zawiązywane sojusze i dalekosiężne plany (łącznie z udawaną bijatyką by mieć powód do nominacji :P) które oczywiście za 2 dni będą zmienione o 180 stopni.
Zastanawia mnie tylko dlaczego produkcja chciała by to mała-napakowana-główka weszła do programu? Ani zabawny, ani mądry ani ładny. Natomiast konkurencja była typowo pod atletów.
Żeby zrobili chociaż jakąś dwuetapową...
Z uczestników - nareszcie mam jakiegoś geja do lubienia! Kevin z jego odzywkami raczej daleko nie zajedzie ale natychmiastowe reakcje na (IMHO głupie) kłamstwo o wieku i piersiach - bezcenne.

U Chimy twarz mnie przerażała nieco, myślałam, że trafiła na jakiegoś początkującego chirurga ale być może to skutki  po brutalnym gwałcie i pobiciu .
(https://thehistorychannel.co.uk/site/tv_guide/HD_full_details/Crime/programme_2742.php)
radioactive. dalej zła

Showmag

11x02
Jak na razie bez rewelacji, ale duża część uczestników wydaje się sympatyczna.
Liczę że Lydia przejdzie dalej, bo jak na razie to moja jedyna faworytka :kciuki: (offbeat rulez)

I nie zabierać mi śmiechu Chimki!  :ragrh:

Rosa

Ciężko na razie dokladnie ocenic co tam się dzieje i czy sojusze sa prawdziwe czy nie.
Na razie mamy na pewno sojusz trojki atletów (minus Jeff). 
Po drugiej stronie barykady stoją czwarty atleta Jeff (lubie go), Jordan i Braden.
Zupełnie nie wiem gdzie stoją brainiacy i inni. Wszyscy oczywiście podlizują się wladzy ale czy to jest naprawde  czy tylko takie gadanie to się okaże w przyszłości. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda się wywalic mięśnia czyli Jessiego lub Russela.
Lydia nie jest moją faworytka bo za bardzo podlizuje się jessiemu, może po prostu go ładnie urabia ale na razie nie za bardzo mi na to wygląda. laura oczywiście robi to samo ale z mniejszym przekonaniem.

Rosa

11x03
No i całkiem niespodziewanie Braden zostal nominowany i ma spore szanse na wypad.
Russel jest jeszcze bardziej obrzydliwym typem niz Jessie i wolałbym żeby to on jako pierwszy z atletów wyleciał.

A tak spoza odcinka to Lydia podąza śladami naszej wspaniałej puszczalskiej Natalie :) i w nagrodę za pozostanie raczyła już "obsłużyć" Jessiego.  :ubaw:
Jakie to romantyczne, prawdziwa miłośc tam w programie się szykuje  :wisienka:

Showmag

USA: rasistowskie i homofobiczne wypowiedzi w "Big Brother"
Dwójka uczestników 11. edycji amerykańskiego "Big Brothera" dopuściła się rasistowskich i homofobicznych wypowiedzi na temat innych mieszkańców Domu Wielkiego Brata.

Więcej: https://showmag.info/2009/07/15/usa-rasistowskie-i-homofobiczne-wypowiedzi-w-big-brother/