Opinie i relacje z odcinków

Zaczęty przez Goku, Cz, 11 Paź 2007, 18:09:11

Pudelek

Nie wspomniałem jeszcze, ze najbardziej w tym programie nie podoba mi się czołówka!
Chodzi o wstawienie ujęć z prowadzącymi program! To psuje nastrój tajemniczości. Zwłaszcza poza Glinki jest pomyłką. Brakuje jeszcze podpisu: Pozdrowienia ze słonecznych wakacji w Forcie...

A drużyna Cichopkowej wyjątkowo słaba choć pierwsze zadania i zagadki mieli dość trudne.

igiko

1x6
Nie podobało mi się jak Weiss wrzucał klucz do morza. Strasznie zamuliście, żadnej dynamiki. Nie dało to żadnego ciekawego efektu. Ale dobrze że zagadki trochę trudniejsze były w ostatnim odcinku
The Amazing Race fan

Pudelek

1x07
Program może nie jest tak dobry jak się spodziewałem ale nadal chętnie go oglądam.
Drużyna Steczkowskiej całkiem dobrze sobie radziła ale podpowiedzi do hasła otwierającego skarbiec były mało przejrzyste i po raz pierwszy zespół wyjechał z pustymi rękami. Steczkowskiej mi nie żal ale pozostali uczestnicy zasłużyli na kasę bardziej niż na przykłada grupa Romana Polko...

Rosa

No ja przepraszam ale zęby z piłką jakoś mi sie nie kojarzą :). Trudne wskazówki ale z kolei oni nie powinni strzelać że to rekin.

Pudelek

No ale więcej podpowiedzi już nie było...
Sam nie wpadłem na tę piłkę.

Kuba 942

Też bym nie wpadł na piłkę. Zęby, boisko, plaża to mi jakoś się z nią nie kojarzy. W końcu jakieś pierwsze przegrane, zeszłym tygodniu klucz w morze, a w sobotę żadnej wygranej. Tak samo jak Pudelek oglądam program, choć mógłby wyglądać lepiej. Mało u nas przygodowych reality.

Rosa

Ja musze kiedys zmierzyc ile tam jest "czystego" Fortu, bo te ciagłe wstawki reklamowe i inne, nie tylko wkurzają ale też strasznie spowalniają program.

Kuba 942

1x08 Odcinek z Saletą
Naprawdę słabo mają pokazany moment wyrzucania klucza do morza. Nie zauważyłem też aby Saletę zamknęli gdzieś po tym gdy nie zdążył wyjść z pomieszczenia z danym zadaniem. Ile wygrali i czy w ogóle wygrali? Nie oglądałem do końca.

Rosa

Wygrali całe 6 tys złotych ;)
Musze przyznać że niektóre nasze gwiazdy wypadaja naprawde fatalnie i szczególnie zawiedli mnie Polko, Saleta i Skiba dla ktorych niektóre konkurencje okazały się zbyt trudne.

chatiflatt

Dzisiejszy odcinek był bardzo dobry, Andrzej Grabowski w roli dyszącego ze zmęczenia kapitana haha
Tylko uczestnik Paweł ze swoją głupotą i swoim 'eeej' był nieco irytujący
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

wookash94

2x03
Muszę przyznać, że ostatni odcinek Fortu Boyard jaki pamiętam, to ten odcinek z Saletą, czyli z kilka miesięcy już nie oglądałem tego formatu. Odcinek był ciekawy. Drużyna była dobrze dobrana. Było wiele odmiennych charakterów. Ania - ta uczestniczka - czy ona czasem nie była w 'Mam Talent'? Zauważyłem też kilka nowych ujęć w przerwie pomiędzy zadaniami (nareszcie).

Aha, i Olga Borys doskonale poradziła sobie z zadaniem :P .

Pudelek

Cytat: wookash94 w So, 21 Mar 2009, 21:03:03
Muszę przyznać, że ostatni odcinek Fortu Boyard jaki pamiętam, to ten odcinek z Saletą, czyli z kilka miesięcy już nie oglądałem tego formatu.
Dużo odcinków nie straciłeś ponieważ były ostatnio jakieś dwa miesiące przerwy w nadawaniu nowych odcinków.

A ja dalej chętnie oglądam ten program. Chociaż poza sztucznymi reakcjami prowadzącej i czasem głupim sposobem wzajemnego dopingowania się wkurzają mnie jeszcze banalne zagadki na wieży. Wystarczyła dziś jedna z podanych podpowiedzi (zwierze spokrewnione z  wilkiem, najlepszy przyjaciel człowieka i jeszcze coś tam) by domyśleć się, że chodziło o psa!

Kuba 942

Dzisiejszy odcinek był trzeci bodajże ;)
Ja ostatnio nigdy nie mogę "trafić" na ten Fort Boyard. Godzinę po programie dziś za trybiłem, że takie coś leciało  :sciana: jeszcze nie obejrzałem, żadnego odcinka 2 sezonu. Ale tez z Karolem Strasburgerem no muszę obejrzeć.
No cóż spróbuje ten obejrzę w poniedziałek o 15:30, zdecydowanie lepiej się ogląda o tej porze.

Zgadzam się z Pudelkiem, też mnie denerwuje ta sztuczna radość Glinki i głupi sposób dopingowania się drużyn.

Kuba 942

02x03

Obejrzałem dzisiaj. Chyba pierwszy raz wykonano to zadanie z tą kulą co trzeba iść po takiej siatce.
A Borys nieźle stchórzyła.
Wkurzające jest to, że co chwile na dole ekranu a czasem i przerywają program by poinformować o mega loterii.
Dobry był ten gościu co przeszedł z tą kulą, Krzysztof bodajże.

Pudelek

Dzisiejszy odcinek z panem Familiadą był rzeczywiście wyjątkowy. Aż trzech uczestników zostało uwięzionych :P Do ostatniej konkurencji przybiegło tylko dwóch zawodników. To był widok! :D
Ale zadania rzeczywiście chyba nie za łatwe mieli...