[USA] Big Brother 10

Zaczęty przez Showmag, Pn, 17 Mar 2008, 17:11:14

podmark

Cytat: Aaragorn w Cz, 07 Sie 2008, 13:58:25Producenci z kolei nie wykazują się żadną kreatywnością.
A może Twój żart prima-aprilisowy stał się proroczy ? Amerykanie byli tak zachwyceni polskimi BB 4 i 5, że postanowili z nich czerpać inspirację :D

Tkk_Bolly

10x12
No i pożegnaliśmy Jessie'go jaka miła niepodzianka :yeah: No ale jak mogła wygrac Michelle Hoh :sciana: I kogo teraz nominuje Librę, Keeshę, Dana  :hmm: Nie po mojej myśli nie cierpię Michelle.Taki Jesse w wesji żeńskiej. Znowu podziały, teraz to już ostatecznie Libra i Keesha w innej grupie niż April. nie jest tak źle już 4 osoby, których nie lubię odpadły. No niech już odpadnie Libra w tym tygodniu , ale Keesha musi zostac

Showmag

10x12
W koncu jakas zmiana u steru; w koncu cos w miare ciekawego sie wydarzylo. Szkoda Jessiego, pomimo ze "ciagle spal" to przynajmniej cos sie dzieki niemu dzialo - w przeciwienstwie do Memphisa. Michelle zapewne wprowadzi nowe porządki. Zmiana wladzy byla konieczna; nie ma nic gorszego niz ogladanie co tydzien tej samej szopki, kiedy jedna i ta sama grupa zawsze wygrywa.
Liczę tylko, ze Dan przetrwa nadchodzącą burzę, bo to jedyny uczestnik z potencjalem, ktory nie zostal jeszcze wykorzystany.

Showmag

10x13
A mówiłem ze Dan ma niewykorzystany potencjal? :) Pozostaje mieć nadzieje, ze veto nie zostanie uzyte, Dan pozostanie bezpieczny i jedna z bezmózgich lambardziar pozegna sie z programem w najblizszy czwartek :devil:
Pięknie. A jeszcze by piękniej było, gdyby producenci wysilili się i zrobili double eviction (bo chyba im gdzieś ten twist umknął) i gdybysmy pozegnali obie panie.

Tkk_Bolly

Nawet nie żartuj. Toż to ja martwię się o Keeshę.Dan jest świetny. Libra w tym tygodniu musi odejsc, a jeszcze bym przed nią wywalił Michelle i Memphisa, no ale niech już będzie

Pudelek

10x13 pt "Big Brother u Jerry'ego Springera"
Ta kłótnia na samym początku była najciekawszym momentem tej edycji chociaż za bardzo nikt nie wiedział co kto ma do powiedzenia.  Rekord "darcia ryja" oczywiście należy do Jerry'ego. Ten dziad nie ma żadnych hamulców.
Michelle postąpiła bardzo przewidywalnie nawet kolejność kluczy w pudle była pewna. April gładko przeszła do nowego układu z takim entuzjazmem jaki rzadko jest widoczny w programie. Ollie jak zawsze się świetnie ustawił w nowym bezpiecznym miejscu. Pomimo wszystko trzymam kciuki za Keeshę i Librę bo bez tych złych charakterów nie byłoby nic.
No i aktualni uczestnicy udowodnili, że byłym mieszkańcom domu BB do pięt nie dorastają. Janelle jak zawsze urocza, Jase pewny siebie, a Bunky szczery (do łez)...

Showmag

A tak propo chwilowego powrotu uczestnikow poprzednich edycji...

...niektórym przydalby się dezodorant.

PS Do żartow to jest mi - w tematcie wyzej - daleko.

Pudelek

Dobrze, że po wygraniu programu Mike sprawił sobie chociaż nowe ciuchy.
Chociaż gdyby pojawił się znów w koszulce Dolce lub tej z czerwonymi ustami to bym miał nadzieję, że jakaś baba orżnęła go na całą wygraną i przyszedł podreperować budżet.
Mam nadzieję, że trafi swój na swego...

Showmag

10x14
Temu Jerremu to mozg na amen zrogowaciał? :zgon:
Jak powiedziala Michelle - Jerry myslal, ze majac veto i uzywajac go, moze wskazac kogos do eliminacji :mlotek:
Jedyny powod, dla ktorego Jerry nie uzyl weta był taki, ze Michelle nie nominowalaby w zastepstwie Dana, tylko Renny - wszystko po to, aby miec pewnosc, ze to Libra lub Keesha (w zaleznosci ktora dalej bylaby nominowana) opusci program.

Tkk_Bolly

10x14
Jerry, Jerry, Jerry :plask: I tylko teraz trzeba trzymac kciuki za Keeshę, bez niej program nie będzie taki sam . Dan jest chyba najlepszym zawodnikiem, nawet udało mu sie przetrwac będąc graczem Ameryki za bardzo nie zmieniajac przy tym swojej pozycji.
Teraz bym chciał aby April i Ollie byli nominowani, Ollie wygrał imunitet i no właśnie ciekawe co by zrobił :hmm: i zobaczylibysmi ile ta "milosc" jest warta

Showmag

USA: "Big Brother 10" - wyciek rozmowy z Pokoju Zwierzeń
Rozmowa producenta z jedną z uczestniczek programu "Big Brother 10" - Michelle, niespodziewanie wyciekła do internetu, ujawniając sposób prowadzenia konwersacji z uczestnikami "Wielkiego Brata".

Więcej: https://showmag.info/?p=3638

Tkk_Bolly

10x15
Keesha została :yeah:  Bardzo dobrze, że Libra odpadła jakos najmniej ją lubiałem z mojego sojuszu. A więc na finałową trójkę stawiam Dana Renny i Keeshę. I bardzo cieszę się, że Renny wygrała Hoh. Ale mam nadzieję, że jakoś April przetrwa, może Ollie jej odda imunitet jak wygra( a też na pewno będzie nominowany) Jerry zresztą też by veto użył na April pozatym sama może wygrac, nie jest źle, ważne, ze Keesha nie odpadła i w tym tygodniu jest bezpieczna

Pudelek

10x15
Niestety już drugi raz z rzędu odpada osoba bardziej "jakaś". Uważam że Libra była jedną z ciekawszych osób z tego nudnego towarzystwa. Tu na prawdę nie ma komu kibicować!
Keesha i April mają jakiś potencjał i ciągną ten program chociaż ich decyzje i słowa czasem rozczarowują. Ale przynajmniej coś robią.
Rennie również denerwuje ale poza tym to dopiero teraz coś zrobi w programie oprócz prezentowania dziwnych kreacji, wysokich dźwięków i płaczu.
Ollie to na dobrą sprawę mógłby zostać wymieniony na wibrator dla April. Tak na prawdę wszystko to co robi jest jej podporządkowane. Zero kreatywności.
Michelle to jedna z bardziej bezbarwnych postaci w historii programu. Nawet czerwony kostium tu nie pomógł.
Jerry to po prostu porażka. Mówi, że jest wielkim fanem programu i chętnie go ogląda. Chyba tylko łazienkowe relacje internetowe ( najlepiej z Janelle) bo ani zasad ani realiów programu to on nie zna!
Dan wydaje mi się, że zawsze (kiedy może) jest i będzie takim asekurantem. Tylko w tym bezwarwnym towarzystwie wydaje się ciekawy.
Jeśli chodzi o Memphisa to musiałem sprawdzić jak się nazywa bo tak na prawdę z żadną akcją mi się nie kojarzy. No może po za pokonaniem Jessiego co nie było w żaden sposób jego zasługą lub działaniem.

A podczas konkurencji o HoH wydaje mi się, że Memphis, Dan i (chyba) Keesha specjalnie się wyłożyli.
Tym ludziom to nawet rządzić się nie chce w tym domu! :P

Rosa

Keesha ma swoją taktykę. Sojusz z Renny a do tego wianuszek mężczyzn (Memphis, Dan i Ollie) krążący dookoła. Jeśli jej sie to uda poprzez wywalenie April to będzie to dużym sukcesem.
Ollie, Michelle i Dan są w dobrej sytuacji bo każde z nich ma swoja tarczę która będzie wywalona wczesniej i moga dzięki temu przetrwać troszkę dłużej.
Najgorsza mozliwa finałowa trójka wg mnie to byłby Ollie, Michelle, Jerry. Cała ta trójka jest kompletnie bezuzyteczna jako gracze i szkoda że znaleźli się w BBUS :?!:

Pudelek

10x16
Ta edycja ma jeden plus. Praktycznie co dwa tygodnie zmieniają się układy. Teraz nagle Michelle i Memphis są tymi "dobrymi". Decyzja Rennie może spowodować, że aktualny podział utrzyma się trochę dłużej jeśli (mam nadzieję, że) April się uratuje.
Od jakiegoś czas mam przeczucie, że program wygra niestety Memphis jeśli tylko dalej będzie robił za tło. Memphis = Adam z BB9
Ollie kiepsko udaje swój strach...